Plangere Diablo

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Post Reply
SmyLeY21
Newbie
Newbie

Plangere Diablo

Post by SmyLeY21 »

-xdM-Diablo
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Diablo
Jucator CS ?: Da

Re: Plangere Diablo

Post by -xdM-Diablo »

Uita-te ma in regulament am voie sa iti dau /take. Cum vad ce ai ca sa iti dau /take fara frisk?? E cat se poate de LOGIC ca trb /frisk inainte de /take ca sa vad ce sa iti iau nu? plus de asta am vb cu pitic am voie sa iti dau /take la arme si la droguri. Cum vad daca ai droguri FARA /FRISK?? Tu gandesti macar inainte sa faci reclamatie?? Gandeste-te in realitate, cu ce se ocupa FBI? Se ocupa cu prinderea traficantilor de detoate + infractori etc..
Plus ca nu ti-am dat /frisk oprindu-te in trafic sau undeva ca PD, ti-am dat in jail si eu stiu ca in jail este voie sa dai /frisk , /take, sa ii controlezi pe detinuti. Nu conteaza ce fel de factiune politista esti... Asta stiu din experienta
Sa raspunda un admin daca patesc ceva!
Un prieten este acela care ignora gardul stricat al gradinii dar iti admira florile.
Daca vrei sa-ti realizezi visul, trebuie mai intai sa te trezesti...
PiTiC
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: PiTiC
Jucator CS ?: Da

Re: Plangere Diablo

Post by PiTiC »

in regulament specifica faptul ca FBI are voie sa dea " /frisk, /take " doar la droguri si arme!

<closed>
Image
Sexul e ca si Cupidon: nu-i destul sa ai arc si sageti, mai tre' sa ai si tinta !.
Clientu-l nostru , stapanu nostru!

Image
Post Reply

Return to “Plangeri”