Sallz

Esti nou? Prezinta-te sa stim si noi cu cine vorbim !
Post Reply
Desole
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: Desole
Jucator CS ?: Da

Sallz

Post by Desole »

Salut numele meu real este Holmu Adelin-Petrisor daca vreti imi puteti spune Refren sau Desole . Am 16 ani si sunt din Cluj .numele meu in jok este Desole un cuvant care vine din lb franceza si inseamna "Imi pare rau" acest nume mi lam pus pentru ca de fiecare data cand dau ban cuiva imi pare rau... Dupa cum bne stiti sunt un nou admin aici , in aceasta comunitate si scopul meu este :1.De a mha integrara printre voi si 2.De a ajuta comunitatea. Cu toatea acestea va urez spor la jok!!!!Va salut si va RESPECT pe toti!
ImageImage==> Counter-Strike-ul MEO :DImage
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Re: Sallz

Post by Madutza »

Buna !

Simpatica tare descrierea ta, mai ales atunci cand ai spus ca iti pare rau cand banezi pe cineva; dar gandeste-te ca inainte ca ei sa puna coduri, s-au gandit si la consecinte si uite ca nu le-a pasat. In fond, e doar un joc.
Ma bucur sa te avem printre noi. Sper sa facem echipa buna, sa ne sprijinim reciproc, si mai ales sa luam deciziile impreuna in ceea ce priveste administrarea serverului. Daca ai intrebari, nedumeriri, nevoie de ajutor, orice, nu ezita sa ne intrebi ! Noi iti stam la dispozitie.

Sper sa fii activ pe server, forum si redirecte in mod echilibrat.
Image
Desole
Newbie
Newbie

Post by Desole »

Mie chiar imi pare rau stiu ca e vina lor dar tot nu poti da un bann si apoi sa zice "Hahaha tiam dat ban ce binemi pare" plus ca pierzi si un player...
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

re
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Nick:: [MANIFEST]

Post by [MANIFEST] »

Desole wrote:Salut numele meu real este Holmu Adelin-Petrisor daca vreti imi puteti spune Refren sau Desole . Am 16 ani si sunt din Cluj .numele meu in jok este Desole un cuvant care vine din lb franceza si inseamna "Imi pare rau" acest nume mi lam pus pentru ca de fiecare data cand dau ban cuiva imi pare rau... Dupa cum bne stiti sunt un nou admin aici , in aceasta comunitate si scopul meu este :1.De a mha integrara printre voi si 2.De a ajuta comunitatea. Cu toatea acestea va urez spor la jok!!!!Va salut si va RESPECT pe toti!

Faina prezentarea,inca ceva....de unde ai aflat de acest server?:)

App....nu trebuie sa iti para rau ca dai ban unuia cu aim si wall..sau mai stiu eu ce....trebuie judecat pe merit..chiar daca pierdem un player...daca el ramane riscam sa pierdem inzecit mai multi,playerilor respectivi nu le va conveni "jucatul ilegal" si vor pleca..:)
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
Desole
Newbie
Newbie

Post by Desole »

[MANIFEST] wrote:
Desole wrote:Salut numele meu real este Holmu Adelin-Petrisor daca vreti imi puteti spune Refren sau Desole . Am 16 ani si sunt din Cluj .numele meu in jok este Desole un cuvant care vine din lb franceza si inseamna "Imi pare rau" acest nume mi lam pus pentru ca de fiecare data cand dau ban cuiva imi pare rau... Dupa cum bne stiti sunt un nou admin aici , in aceasta comunitate si scopul meu este :1.De a mha integrara printre voi si 2.De a ajuta comunitatea. Cu toatea acestea va urez spor la jok!!!!Va salut si va RESPECT pe toti!

App....nu trebuie sa iti para rau ca dai ban unuia cu aim si wall..sau mai stiu eu ce....trebuie judecat pe merit..chiar daca pierdem un player...daca el ramane riscam sa pierdem inzecit mai multi,playerilor respectivi nu le va conveni "jucatul ilegal" si vor pleca..:)
am gasit srv din intamplare ca nu aveam ce fac es iam cautat pe un site de servere cu cs 1.6 Freakz mai exact.... si acu nu sa plang cand dau bann deja am gasit 2 mai ales ca unu de frik a iesit fara sa im idea pozele
Madutza
Hero Member
Hero Member

Post by Madutza »

Desole wrote:
[MANIFEST] wrote:

am gasit srv din intamplare ca nu aveam ce fac es iam cautat pe un site de servere cu cs 1.6 Freakz mai exact.... si acu nu sa plang cand dau bann deja am gasit 2 mai ales ca unu de frik a iesit fara sa im idea pozele
Pe Freakz ? Deci a ajutat cu ceva ca am adaugat serverul acolo. :D Nu uitati sa votati serverul nostru la ei pe site ori de cate ori aveti ocazia, ca uitati ca ajuta, castigam jucatori ! :)

http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-c ... 19209.html
Image
Desole
Newbie
Newbie

Post by Desole »

Eu lam votat shi lash vota mereu :X
Madutza
Hero Member
Hero Member

Post by Madutza »

Desole wrote:Eu lam votat shi lash vota mereu :X
Poti vota odata la 24 de ore.
Image
Desole
Newbie
Newbie

Post by Desole »

Aaaa nu jtiam
killik
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: Killik

Post by killik »

Salutare si bine ai venit .
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

Salut , bine ai venit !
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
create_my_ownp
Administrator
Nick:: in_so@pta

Post by create_my_ownp »

salut , welcome
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
HazZaRD
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: HazZaRD

Post by HazZaRD »

Bine ai venit!