UnBan DonDady

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Post Reply
DonDady
Newbie
Newbie

UnBan DonDady

Post by DonDady »

- Nick-ul tau EXACT din joc: DonDady
- Level detinut: 8-9
- Care este IP-ul tau? (indiferent ca este static sau dinamic, il scrieti): nul stiu
- Adminul care te-a banat: nu stiu
- Motivul pentru care ai primit ban: nu stiu
- Data la care ai primit ban: nu stiu
- Data la care a expirat ban-ul:nu stiu
- O expicatie: eu am fsot pelcat de duminica pana azi din oras si nu am mai intrat pe sv si am lasat contu la un prieten si cand am venti acasa am vazut ca am ban imi puteti spune dc si daca am facut ceva rau sa ma iertati si daca nu o sa mil scoteti o sa caut altu
- Link catre ban (la plangeri):
Image
Creat De Mine DonDady
DonDady
Newbie
Newbie

Re: UnBan DonDady

Post by DonDady »

te rog frumos pitic scoatemi banu ca eu am ajutat sv jur ca nu am facut nimic te rog din inima nu am facut nimic :((((
Image
Creat De Mine DonDady
PiTiC
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: PiTiC
Jucator CS ?: Da

Post by PiTiC »

DonDady wrote:- Nick-ul tau EXACT din joc: DonDady
- Level detinut: 8-9
- Care este IP-ul tau? (indiferent ca este static sau dinamic, il scrieti): nul stiu
- Adminul care te-a banat: nu stiu
- Motivul pentru care ai primit ban: nu stiu
- Data la care ai primit ban: nu stiu
- Data la care a expirat ban-ul:nu stiu
- O expicatie: eu am fsot pelcat de duminica pana azi din oras si nu am mai intrat pe sv si am lasat contu la un prieten si cand am venti acasa am vazut ca am ban imi puteti spune dc si daca am facut ceva rau sa ma iertati si daca nu o sa mil scoteti o sa caut altu
- Link catre ban (la plangeri):
Iti spun eu care este adminu-l care te-a banat! acela este " PiTiC " motivul pe care ai luat ban " reclama pe forum si server " ! nai nici o dovada ca ai lasat contu-l la acel " prieten " cum ii zici tu. Eu zic ca banu-l sa ramana!Asteapta raspunsu-l lui HeKeR!
Image
Sexul e ca si Cupidon: nu-i destul sa ai arc si sageti, mai tre' sa ai si tinta !.
Clientu-l nostru , stapanu nostru!

Image
boss01
Newbie
Newbie

Post by boss01 »

pitic sau heker datimi si mie odata plz unban sau unlock, plz
Post Reply

Return to “Recycle Bin”