Plangere Admin CiuChy

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Locked
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Plangere Admin CiuChy

Post by deeeezy »

REtrag plangerea ne-am inteles in joc! Topic closed
Last edited by deeeezy on Sat May 07, 2011 5:32 pm, edited 2 times in total.
Image Respect pentru cei care conteaza: HeKeR, Alcatraz, CiuChy, Maxim09 and Bula4
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Re: Plangere Admin CiuChy

Post by CiuChy »

EDITAT
Last edited by CiuChy on Sat May 07, 2011 5:30 pm, edited 1 time in total.
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member

Post by deeeezy »

CiuChy wrote:Maxim09 se ocupa de HELPERE , nu conteaza ca tu ai level 5 si stai AFK si restul au level 3 si joaca , sunt altii mult mai capabili sa se ocupe de helpere si alte chestii , si nu te-am pus eu pe tine sa faci eventuri , trebuia sa imi spui ca faci event si iti dadeam bani pt.event , si banii care i-ai facut pe eventuri nu ii mai vezi , daca ti da ti da heker eu nu tii dau :), si se da helpere in prostie , cand aduceti 5 playerii aveti helper , zi mersi ca nu ti`am dat helper 0 , multa bafta
eu sunt afk ma?????? am stat toata ziua on ba omule, am iesit 2 ore afara ca nu's disperat dupa sa-mp sa stau in prostie cu ochii in pc, lumea mai iese si pe afara. cica sunt afk am stat toata ziua azi on omule. eu nu am dat decat un helper la event, stie maxim a fost deacord, ai venit tu repede si gata ca eu am dat toate helperele. Eu cand am fost acum o sap pe sv nu eram decat eu si inca un helper, cand am intrat azi, toti helperi! dc sa imi dai helper 0?:)))))) ca am zis ca nu ma mai ocup de helper?:)) arata azi ss cand abuzam hai !!! vreau sa vad, ca dasta mi-ai dat down asa ai zis, altfel nu aveai dc sa imi dai, hai baga ss! toti playerii mai putin skull ma plac ca helper, zic ca ma descurc bn, ca fac eventuri etc. Da tu ce faci? cate eventuri ai fct azi? stai si te dai mare ca ai admin! dami helper 0 hai ca vine heker sa vedem.
Image Respect pentru cei care conteaza: HeKeR, Alcatraz, CiuChy, Maxim09 and Bula4
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member

Post by deeeezy »

retrag cererea, Topic Closed!
Locked

Return to “Plangeri”