Efectuez logouri/sigle pentru diferite siteuri/firme/companii...etc.
Bannere de diferite dimensiuni si diferite extensii (png,jpg,gif-animate),DVD covers de diferite dimensiuni,semnaturi,avatare..etc.
Efectuez lucrari 3d + schite in creion/culoare pentru atestat pentru cei ce termina clasa a 12a.
Servicii Web (Instalare,configurare,optimizare) diferite scripturi (phpbb,joomla,vbulletin,download manager,drupal,mybb)
Servicii Webdesign: Teme phpbb3,joomla,vbulletin,templateuri facute de la 0 (le pot transforma si in css+php dar pretul se ridica deoarece le fac cu ajutorul firmei),modificari fisere.css si daca aveti nevoie si de altceva discutam sa vad daca pot face

Intro-uri HTML pentru diferite siteuri.
Banner,Header,Footer FLASH.
Prezentari de produse,website-uri...etc.
Softuri cu diferite functii (Browser,media player,start server/redirecte..etc).
Am terminat liceul de Arta Carmen Sylva din Ploiesti la sectia Design in caz ca va intrebati daca am studii pentru asa ceva.Acum sunt student la Universitatea de Arte din Bucuresti la sectia Design Industrial.
Preturile variaza in functie de preferinte.
Platile se fac doar paypal sau transfer bancar (in cazul platilor mai consistente).
Tehnici: Adobe Photoshop CS5,Corel Draw 12, 3D Studio Max,Sketchup,Visual Studio/Visual Basic,Adobe Flash CS5,Solid Works.
Cateva lucrari.
Banner flash.
Click

Personal Website Layout - Facut pentru siteul meu

Personal Website Layout in varianta flash - Inca lucrez la el.
Click
Virtuarts.Org - Comunitate de artisti.

Steam PHPBB3 Template - Nu este publica.

O incercare de soft.

Prezentare de soft.

Design Soft.

Mapping PhPbb3 neterminata - nu e publicata

Dupa cum bine stiti...Invision-AmxModX

Siteul Liceului de Arta din Ploiesti.

Imagine de prezentare produs.

Banner.

Ma puteti contacta la Y!M xeqtr_method sau pentru numar de telefon trimiteti PM.