Un ban JoJo

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Post Reply
JoJo

Un ban JoJo

Post by JoJo »

Nick-ul tau EXACT din joc:JoJo
- Level detinut:3
- Care este IP-ul tau? (indiferent ca este static sau dinamic, il scrieti):89.44.209.14
- Adminul care te-a banat:PiTiCuL
- Motivul pentru care ai primit ban: Ca am facut Reclama!
- Data la care ai primit ban:4.12.2010
- Data la care a expirat ban-ul:au trecut aproape 2 saptamani
- O explicatie:Imi cer scuze un prieten pe nume Andrei Tudor sau Disgust depinde cum il cunoasteti ce joaca pe sv a venit la mine si era pe contul meu ! facand reclama la sv-ul lui !
-Mentiuni: Va rog sa ma lasati se joc dinou pe acest server!Imi cer mii de scuze!

PS: Andrei_Tudor a incercat sa spuna adevarul dar a luat ban pe Forum !
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Re: Un ban JoJo

Post by Sl@ke »

ai mai adus tu un prieten care a facut reclama pe forum....numai probleme faci...
JoJo

Post by JoJo »

Imi cer scuze dar nu eu ii pun sa faca reclama eu doar vreau sa duc acest server sus aducand oameni....voi...

Am vazut cearta cu Andrei_Tudor el este un baiat care nu asculta si iam spus cand lam adus pe sv nu face reclama ca iti iei ban nu a facut de pe contul lui ci de pe al meu daca ia unban pe Forum o sa va spuna adevarul
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Post by Sl@ke »

si noi de unde stim ca nu ai facut tu reclama si dai vina pe el??? cum poti sa ne dovedesti sau sa ne convingi??? el a primit ban permanent pe server asa ca nu pierde nimic daca iti ia apararea...
JoJo

Post by JoJo »

Iam zis sa spuna adevarul eu nu am alt sv daca nu ma credeti eu vam zis

Te rog iartama ... imi cer scuze si in numele lui.. el a zis ca nu mai vrea pe acest server insa eu imi doresc miam facut aici foarte multi prieteni si sincer e cel mai bun server admini sunt intelegatori playeri se respecta , numai Andrei nu respecta .

Cer scuze tie lui HeKeR,PiTiC si tuturor playerilor
Post Reply

Return to “Recycle Bin”