Aș dori să fie schimbat HQ School Instructor. E în SF și pentru a ajunge în LS/LV îmi ia foarte mult timp. Vă prezint locurile unde aș dori să fie schimbat:
1:
a)
b)
2:
Dar 1 variantă îmi place mai tare...
Aștept Pro/Contra
Trebuie sa existe si FANCTIUNI in SF... chiar daca iti ia ceva timp sa ajungi acolo.. nu toate fanctiunile sa fie in LS .. Nu stiu ce sa zic... ... As fi pro. ca faci mult drum pana in SF
Si contra... Sa ramana fanctiunea SF
Experientaestenumelepecareoricineilda propriilorgreseli Omulnupoateajungeom,decatprineducatie. Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum ! www.zonek.ro/rpg
Aș fi deacord să fie situată în SF dacă ar fi acolo lume, case, circulație etc.. Dar acm pe server e puțină lume, și majoritatea e în LS. Mi-e mai interesant să stau în LS decît în SF...
Experientaestenumelepecareoricineilda propriilorgreseli Omulnupoateajungeom,decatprineducatie. Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum ! www.zonek.ro/rpg