@Respect CiuChy 4ever,esti un adevarat om&Joeman,un baiat dezghetat.BAFTA!
@IN cazul in care continuati asa,va fii vai.

Asta nu inteleg eu dupa ce abuzati si va scoate adminul va retrageti pe voi doar leaderul , adminul va face sa jukati samp ? asta nu inteleg eu asta inseamna ca uh esty copil de 9 aniBaieti,va zic sec ca dupa ce am primit "helper 0",desi eram admin.MA RETRAG!Respect tuturor care se simt oameni de calitate ,nu copii analfabeti/incompetenti/juvenili(pleonasm copii-juvenili).
Eh, aci se pare ca te legi de HeKeR, care a fost om cu tine, si ti-a dat admin, ca e vorba lui "helper 0", si nu inteleg de ce te caci pe tine? Pentru ca tu ai gresit, o ameninti pe Deea cu ban, si nuj mai ce, pai frate, ai gresit platesti, crezi ca de la admin 1 sa te scada la helper 4, unde ai mai multe comenzi? Neah, ti l-a scos de tot, dar daca erai copil destept, cum te credeam de altfel, faceai ce ti-am zis, statei spec pe ea jumate de ora, si vedeai, si fazele cu /o, era necesar doar sa ii dai /apm, corect? Nu sa dai rapid /o Deea e codata, sau ceva de genul, nu mai retin cum ai zis. Asa faceti toti, plangeti ca va retrageti si nu stiu ce, dar pana la urma toti urmariti acelasi scop, Admin/Helper. Daca ai de jucat, joci for fun, nu joci pentru helper admin.weirdo wrote:Baieti,va zic sec ca dupa ce am primit "helper 0",desi eram admin.MA RETRAG!Respect tuturor care se simt oameni de calitate ,nu copii analfabeti/incompetenti/juvenili(pleonasm copii-juvenili).
Post by NightKahuna »
Imi pare rau ca te retragi...RESPECT !!!weirdo wrote:Baieti,va zic sec ca dupa ce am primit "helper 0",desi eram admin.MA RETRAG!Respect tuturor care se simt oameni de calitate ,nu copii analfabeti/incompetenti/juvenili(pleonasm copii-juvenili).
Pe mine nu ma intereseaza ce parere ai tu despre mine, dar eu ti-am spus, ca avea mod, ca nu avea, premiul trebuia dat, apoi, vedeai tu ce faceai. Asta a fost greseala ta, si pentru ea ai platit. Si stiu ce vorbesc, am inteles, pentru ca am vorbit cu deea. Dar daca te crezi nedreptatit, posteaza pozele cand trageai "ca orbul in ea" si nu murea. Si poate te credem,iar heker iti va lasa adminul pentru care plangi.weirdo wrote:Eu nu plang pentru admin.Voi mai fii pe 10 daca doresc,tu nu ai inteles nimic mitza.No comments,daca nu intelegi ceva,nu te baga.MOD`UL LA FOLOSIT IN EVENT PENTRU A IL CASTIGA,INTELEGI BAIETAS???TRAGEAM IN EA CA ORBU SI NU MUREA,CAND A VAZUT CA TRAG A PUSCAT UN /Q,AM AMENINTAT-O CU BANN PERMANENT(DESI NU AM FACUT ASTA),PENTRU CA FOLOSEA MODURI,INTELEGI MA?PE CE LIMBA SA ITI EXPLIC?Heker a fost domn`cu mine,bv lui.Eu zic ca imi meritam adminul acele TOTAL.CAND MI-AI SPUS TU SA STAU SPEC PE EA?ASTA MI-A SCHIMBAT TOTAL PAREREA DESPRE TINE MITZA.Game over.
tia dat vreodata crash sa vezi qm e sau sati ea eroare la jok sa te scoata? sti ce e aia pana cemi apare aia sa dau Close jokul e in bara si ramane afk deci ce sti si uh... vai vai am mod doar la ultimu player iventeaza altcvEu nu plang pentru admin.Voi mai fii pe 10 daca doresc,tu nu ai inteles nimic mitza.No comments,daca nu intelegi ceva,nu te baga.MOD`UL LA FOLOSIT IN EVENT PENTRU A IL CASTIGA,INTELEGI BAIETAS???TRAGEAM IN EA CA ORBU SI NU MUREA,CAND A VAZUT CA TRAG A PUSCAT UN /Q,AM AMENINTAT-O CU BANN PERMANENT(DESI NU AM FACUT ASTA),PENTRU CA FOLOSEA MODURI,INTELEGI MA?PE CE LIMBA SA ITI EXPLIC?Heker a fost domn`cu mine,bv lui.Eu zic ca imi meritam adminul acele TOTAL.CAND MI-AI SPUS TU SA STAU SPEC PE EA?ASTA MI-A SCHIMBAT TOTAL PAREREA DESPRE TINE MITZA.Game over.
Iei un fel de crashdeeeezy wrote:nu stiu exact daca sunt buguri sau altcv dar primesc niste warninguri:
http://imageshack.us/photo/my-images/20/samp559t.png/