SA-MP Free Chat

Discutii diverse despre serverul Zonek Official Server
weirdo
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: SA-MP Free Chat

Post by weirdo »

Baieti,va zic sec ca dupa ce am primit "helper 0",desi eram admin.MA RETRAG!Respect tuturor care se simt oameni de calitate ,nu copii analfabeti/incompetenti/juvenili(pleonasm copii-juvenili).
@Respect CiuChy 4ever,esti un adevarat om&Joeman,un baiat dezghetat.BAFTA!
@IN cazul in care continuati asa,va fii vai.:)
Image
Deeea
Newbie
Newbie

Post by Deeea »

Baieti,va zic sec ca dupa ce am primit "helper 0",desi eram admin.MA RETRAG!Respect tuturor care se simt oameni de calitate ,nu copii analfabeti/incompetenti/juvenili(pleonasm copii-juvenili).
@IN cazul in care continuati asa,va fii vai.
Asta nu inteleg eu dupa ce abuzati si va scoate adminul va retrageti pe voi doar leaderul , adminul va face sa jukati samp ? asta nu inteleg eu asta inseamna ca uh esty copil de 9 ani :)
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

weirdo wrote:Baieti,va zic sec ca dupa ce am primit "helper 0",desi eram admin.MA RETRAG!Respect tuturor care se simt oameni de calitate ,nu copii analfabeti/incompetenti/juvenili(pleonasm copii-juvenili).
Eh, aci se pare ca te legi de HeKeR, care a fost om cu tine, si ti-a dat admin, ca e vorba lui "helper 0", si nu inteleg de ce te caci pe tine? Pentru ca tu ai gresit, o ameninti pe Deea cu ban, si nuj mai ce, pai frate, ai gresit platesti, crezi ca de la admin 1 sa te scada la helper 4, unde ai mai multe comenzi? Neah, ti l-a scos de tot, dar daca erai copil destept, cum te credeam de altfel, faceai ce ti-am zis, statei spec pe ea jumate de ora, si vedeai, si fazele cu /o, era necesar doar sa ii dai /apm, corect? Nu sa dai rapid /o Deea e codata, sau ceva de genul, nu mai retin cum ai zis. Asa faceti toti, plangeti ca va retrageti si nu stiu ce, dar pana la urma toti urmariti acelasi scop, Admin/Helper. Daca ai de jucat, joci for fun, nu joci pentru helper admin.
Sper ca am fost destul de convingator, ma rog, dupa betia de ieri, in care am fost in cap, azi cu inca un pahar de bere, sunt din nou in cap, dar cum am zis si ieri, stiu ce spun.
Tinem legatura.

--MiTzA Love`s Deea.
weirdo
Jr. Member
Jr. Member

Post by weirdo »

Eu nu plang pentru admin.Voi mai fii pe 10 daca doresc,tu nu ai inteles nimic mitza.No comments,daca nu intelegi ceva,nu te baga.MOD`UL LA FOLOSIT IN EVENT PENTRU A IL CASTIGA,INTELEGI BAIETAS???TRAGEAM IN EA CA ORBU SI NU MUREA,CAND A VAZUT CA TRAG A PUSCAT UN /Q,AM AMENINTAT-O CU BANN PERMANENT(DESI NU AM FACUT ASTA),PENTRU CA FOLOSEA MODURI,INTELEGI MA?PE CE LIMBA SA ITI EXPLIC?Heker a fost domn`cu mine,bv lui.Eu zic ca imi meritam adminul acele TOTAL.CAND MI-AI SPUS TU SA STAU SPEC PE EA?ASTA MI-A SCHIMBAT TOTAL PAREREA DESPRE TINE MITZA.Game over.
Image
NightKahuna
Newbie
Newbie

Post by NightKahuna »

weirdo wrote:Baieti,va zic sec ca dupa ce am primit "helper 0",desi eram admin.MA RETRAG!Respect tuturor care se simt oameni de calitate ,nu copii analfabeti/incompetenti/juvenili(pleonasm copii-juvenili).
Imi pare rau ca te retragi...RESPECT !!!
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

weirdo wrote:Eu nu plang pentru admin.Voi mai fii pe 10 daca doresc,tu nu ai inteles nimic mitza.No comments,daca nu intelegi ceva,nu te baga.MOD`UL LA FOLOSIT IN EVENT PENTRU A IL CASTIGA,INTELEGI BAIETAS???TRAGEAM IN EA CA ORBU SI NU MUREA,CAND A VAZUT CA TRAG A PUSCAT UN /Q,AM AMENINTAT-O CU BANN PERMANENT(DESI NU AM FACUT ASTA),PENTRU CA FOLOSEA MODURI,INTELEGI MA?PE CE LIMBA SA ITI EXPLIC?Heker a fost domn`cu mine,bv lui.Eu zic ca imi meritam adminul acele TOTAL.CAND MI-AI SPUS TU SA STAU SPEC PE EA?ASTA MI-A SCHIMBAT TOTAL PAREREA DESPRE TINE MITZA.Game over.
Pe mine nu ma intereseaza ce parere ai tu despre mine, dar eu ti-am spus, ca avea mod, ca nu avea, premiul trebuia dat, apoi, vedeai tu ce faceai. Asta a fost greseala ta, si pentru ea ai platit. Si stiu ce vorbesc, am inteles, pentru ca am vorbit cu deea. Dar daca te crezi nedreptatit, posteaza pozele cand trageai "ca orbul in ea" si nu murea. Si poate te credem,iar heker iti va lasa adminul pentru care plangi.
Deeea
Newbie
Newbie

Post by Deeea »

Eu nu plang pentru admin.Voi mai fii pe 10 daca doresc,tu nu ai inteles nimic mitza.No comments,daca nu intelegi ceva,nu te baga.MOD`UL LA FOLOSIT IN EVENT PENTRU A IL CASTIGA,INTELEGI BAIETAS???TRAGEAM IN EA CA ORBU SI NU MUREA,CAND A VAZUT CA TRAG A PUSCAT UN /Q,AM AMENINTAT-O CU BANN PERMANENT(DESI NU AM FACUT ASTA),PENTRU CA FOLOSEA MODURI,INTELEGI MA?PE CE LIMBA SA ITI EXPLIC?Heker a fost domn`cu mine,bv lui.Eu zic ca imi meritam adminul acele TOTAL.CAND MI-AI SPUS TU SA STAU SPEC PE EA?ASTA MI-A SCHIMBAT TOTAL PAREREA DESPRE TINE MITZA.Game over.
tia dat vreodata crash sa vezi qm e sau sati ea eroare la jok sa te scoata? sti ce e aia pana cemi apare aia sa dau Close jokul e in bara si ramane afk deci ce sti si uh... vai vai am mod doar la ultimu player iventeaza altcv :)
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Post by CiuChy »

Prea multe vorbe GOALE. Invatati de la CiuChy care are peste 20.000 de POZE de pe SAMP , de pe ZONEK , orice CHAT , orice /kick /ban /getip , spectate , /respawn ETC ETC fac POZA !, Nu exista o PLANGERE adresata mie si sa nu am DOVADA de ce playerul a fost pedepsit. Am dovada la orice chestie , fac tot timpul poze. Si le-am spus si adminiilor sa imi urmeze exemplul si m-au ascultat , daca nu m-a ascultau nu prea aveau dovezi. Treaba ta ca ADMIN/HELPER este sa faci POZA la orice /kick /jail , /respawn /sos /report etc etc etc. Sa ai tot timpul o dovada , nu pe vorbe goale ...

@ Rare ori se intampla sa nu am DOVADA ( POZA ) , si daca nu fac POZA , ori nu sunt atent si ma grabesc , ori nu bag de seama , ca am luat o decizie , playerul a fost pedepsit.
Exemplu: Daca imi face mie cineva plangere ca i`am dat WARN ca facuse DB ??? Eu trebuie sa aduc imediat DOVADA ( POZA ) ca playerul a facut DB
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member

Post by deeeezy »

nu stiu exact daca sunt buguri sau altcv dar primesc niste warninguri:

http://imageshack.us/photo/my-images/20/samp559t.png/
Image Respect pentru cei care conteaza: HeKeR, Alcatraz, CiuChy, Maxim09 and Bula4
RoberTo
Global Moderator
Global Moderator
Nick:: RoberTo

Post by RoberTo »

deeeezy wrote:nu stiu exact daca sunt buguri sau altcv dar primesc niste warninguri:

http://imageshack.us/photo/my-images/20/samp559t.png/
Iei un fel de crash
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra AICI
Image
Image
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member

Post by deeeezy »

mda.... probabil din cauza asta iau crash mai mereu...:((
Image Respect pentru cei care conteaza: HeKeR, Alcatraz, CiuChy, Maxim09 and Bula4
maxim09
Full Member
Full Member

Post by maxim09 »

Wazap?
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

Sa imi bag ceva in ei de tampiti cu FLOODU lor X(X(X(X(X
Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member

Post by deeeezy »

:))=)) cine ma?
CiuChy
Full Member
Full Member

Post by CiuChy »

EDIT: @ prea multe injuraturi am tras =)))
Ce dracu HELPER 1 are /rtc si admin 1337 nu are /rtc =))) Da`o dracu... Tot /oldcarul ii dat peste cap =))
SCHIMBATI MODU !!!!!!!!!!!!!

Image
Image
Image

www.zonek.ro/rpg
Post Reply

Return to “Diverse”