Sugestii referitoare la forum

Aici puteti pune sugestiile voastre.
Sergent Rico
Newbie
Newbie

Re: Sugestii referitoare la forum

Post by Sergent Rico »

Ahem! As avea si eu o sugestie: nu s-ar putea face un thread cu tuoriale mai generale, gen Excel, Autocad? Am vazut ca exista un thread special pentru Photoshop, dar ma gandeam ca sunt unii dintre noi care nu sunt asa mari artisti, dar ar putea folosi niste tutoriale din astea mai generale in viata de zi cu zi.
RoberTo
Global Moderator
Global Moderator
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: RoberTo
Jucator CS ?: Da

Post by RoberTo »

Sergent Rico wrote:Ahem! As avea si eu o sugestie: nu s-ar putea face un thread cu tuoriale mai generale, gen Excel, Autocad? Am vazut ca exista un thread special pentru Photoshop, dar ma gandeam ca sunt unii dintre noi care nu sunt asa mari artisti, dar ar putea folosi niste tutoriale din astea mai generale in viata de zi cu zi.
nu este comunitate de gaming :)))
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra AICI
Image
Image
Sergent Rico
Newbie
Newbie

Post by Sergent Rico »

RoberTo wrote:
Sergent Rico wrote:Ahem! As avea si eu o sugestie: nu s-ar putea face un thread cu tuoriale mai generale, gen Excel, Autocad? Am vazut ca exista un thread special pentru Photoshop, dar ma gandeam ca sunt unii dintre noi care nu sunt asa mari artisti, dar ar putea folosi niste tutoriale din astea mai generale in viata de zi cu zi.
Ma refeream sa se deschida un thread separat unde sa facem noi tutoriale despre progrmale pe care le cunoastem mai bine. Excel si Autocad erau pe post de exemplu. Stiu ca n-o sa fie la fel de atractiv ca topicul despre cum sa atingi orgasmul in 5minute, dar nu stii niciodata cand ai nevoie sa stii ceva despre pivoti pentru proiectele pentru scoala sau pentru servici.
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

Sergent Rico wrote:
RoberTo wrote:
Ma refeream sa se deschida un thread separat unde sa facem noi tutoriale despre progrmale pe care le cunoastem mai bine. Excel si Autocad erau pe post de exemplu. Stiu ca n-o sa fie la fel de atractiv ca topicul despre cum sa atingi orgasmul in 5minute, dar nu stii niciodata cand ai nevoie sa stii ceva despre pivoti pentru proiectele pentru scoala sau pentru servici.
<pro>
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
HazZaRD
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: HazZaRD

Post by HazZaRD »

Ar fi fost fain sa putem adauga alte avatare decat cele de pe Gravatar, sa putem adauga ceva personalizat, si de marime 150x250 sau macar 150x150
Post Reply

Return to “Sugestiile voastre”