Cum sa cereti un numar de telefon la barbatii

Despre dragoste, pasiune, diferentele intre dragoste si sex !
Post Reply
create_my_ownp
Administrator
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: in_so@pta
Jucator CS ?: Da

Cum sa cereti un numar de telefon la barbatii

Post by create_my_ownp »

Cum sa cereti un numar de telefon

Sa spunem ca sunteti la supermarket si de nicaieri apare un tip grozav, care impinge caruciorul fix in directia dv. Nu stati acolo fara sa ziceti nimic - cereti-i numarul de telefon!
Pasi

Apropiati-va de aceasta persoana. Tineti minte: contactul vizual si un zambet bland sunt cruciale pentru a parea prietenos.
Intrati in conversatie cu un compliment, apoi prezentati-va. Incercati sa nu fiti prea dragut in felul in care vorbiti.
Vorbiti. Va veti da seama daca persoana vrea sa va dea numarul de telefon. Daca nu exista contact vizual sau zambet inapoi, si chiar va chinuiti, poate ar trebui sa renuntati.
Cereti-i numarul de telefon. Incercati sa nu fiti prea grabit si aratati respect pentru informatiile personale ale persoanei respective. Evitati „Ce-ar fi sa-mi dai numarul tau de telefon?" si incercati mai bine cu „Ar fi grozav sa te cunosc mai bine. Ai cumva un numar de telefon la care sa pot da de tine?"
Oferiti-va propriul numar de telefon dupa ce il primiti pe al celeilalte persoane, daca va simtiti confortabil facand acest lucru. Barbatii isi pot oferi propriile numere de telefon chiar si dupa ce femeile refuza, pentru ca unele femei nu se simt bine daca dau numarul lor de telefon unui necunoscut.
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
Al`Zarqawi
Jr. Member
Jr. Member

Re: Cum sa cereti un numar de telefon la barbatii

Post by Al`Zarqawi »

sau... ca de ex " buna ziua va rog frumos tinere domn mi-am pierdut telefonu sunteti va rog amabil sa sun si eu sa vad pe unde e ?! (formeaza nr da bip telefonu suna din geanta...) a gata l-am gasit era in geanta....multumesc frumos. Poate iesim la o cafea..."

va urma si cafeaua dak nu da omu telefon cu nr ascuns : :D
ImageFuria e cea care ne tine in viata
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Post by scotty »

auzi la Al`Zarqawi... mah asta e scena din filmul "inelul sexului". ai ce fantezii perversule ai !
Image
xaero
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by xaero »

pai daca esti prea proasta, prea grasa, isterica, urata, nef@@a, pitipoanca, crizata, prea mica, prea inalta, prea neagra prea alba, ciudata, nu muncesti, nu te intretii singura, nu ai un apartemanet sau casa, masina, parinti generosi, vecini 0, toti dintii in gura, ai par in nas, si pe fata, degete scurte, prea mult par in general, chelie si ai fost barbat nu te mai obosi sa ill ceri.

altfel pur si simplu intreaba. imi dai numaru tau de telefon?
.ShifT.
Hero Member
Hero Member
Nick:: .ShifT.

Post by .ShifT. »

ce tare e xaero :))
Image

Image
preda7or
Sr. Member
Sr. Member

Post by preda7or »

adevatar =)) tare rau
Uneori ma simt prost, dar cand ma uit in jurul meu prind curaj
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

...De ce sa le cerem noi numarul de telefon, cand ii putem determina pe ei sa ni-l ceara ? :D
Pentru asta te poti folosi de propriile farmece. Poti flirta discret, fara sa dai de inteles ca il/o placi asa de tare, poti zambi, poti arunca priviri discrete care sa transmita un mesaj.
Dar si cand te duci la ea ca sa ii ceri numarul de telefon, clar nu fii prea direct si vulgar ! Majoritatea fetelor urasc asta.
Poti intra in vorba cu ea, si glumind ii poti castiga simpatia, facandu-i un compliment ii dai de inteles ca o placi.
* Insa nu exagerati ! Nu fiti disperati, nu lasati sa se vada ca abia asteptati sa vorbiti cu ea ! Un pic de mister nu strica niciodata, ba chiar sporeste interesul.
Image
scotty
Sr. Member
Sr. Member

Post by scotty »

Madutza wrote:...De ce sa le cerem noi numarul de telefon, cand ii putem determina pe ei sa ni-l ceara ? :D
Pentru asta te poti folosi de propriile farmece. Poti flirta discret, fara sa dai de inteles ca il/o placi asa de tare, poti zambi, poti arunca priviri discrete care sa transmita un mesaj.
Dar si cand te duci la ea ca sa ii ceri numarul de telefon, clar nu fii prea direct si vulgar ! Majoritatea fetelor urasc asta.
Poti intra in vorba cu ea, si glumind ii poti castiga simpatia, facandu-i un compliment ii dai de inteles ca o placi.
* Insa nu exagerati ! Nu fiti disperati, nu lasati sa se vada ca abia asteptati sa vorbiti cu ea ! Un pic de mister nu strica niciodata, ba chiar sporeste interesul.
Esti constienta ca pana sa l determini sa ti l ceara sau pana macar sa te observe pot trece cateva clipe esentiale ?? In situatii limita e nevoie de curaj si cred ca toti il avem ( fie vb de baieti sau fete) numai ca de cele mai multe ori din orgoliu sau teama de a fi refuzati apelam la taranisme , vulgaritati , patetism . Mi se pare un lucru extraordinar ca o fata sa ceara un numar de telefon unui baiat . Este un pic egoista gandirea ta si cand te vei mai maturiza ( in nici un caz nu te fac imatura ) vei intelege ca baietii in marea lor majoritate se regasesc in lucruri simple.
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

Da, sunt egoista uneori. Eu nu as putea niciodata sa ma duc si sa ii cer unui baiat numarul de telefon, tocmai de teama ca as putea fi respinsa. De asta spun ca poate l-as determina pe el s-o faca.
Ma tem de esecuri, de respingeri, de momente penibile, lucruri care ma fac sa-mi pierd increderea in mine; de asta incerc sa le evit.
Image
maxim09
Full Member
Full Member

Post by maxim09 »

Interesanta discutie... Nu cred ca ai nevoie de tactici sau planuri pentru a face rost de un numar de telefon... Fii natural, putin discret si lasa totul sa decurga de la sine si sper ca nu sunteti timizi/timide.
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Post Reply

Return to “Dragostea”