CHAT <<<===

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
Law
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: CHAT <<<===

Post by Law »

Bafta acolo :-* .

( Toti uram scoala , mai devreme sau mai tarziu :P )
Kr3m@yTu
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kr3m@yTu »

bft mona :*
miau*
Newbie
Newbie

Post by miau* »

deci in primu rand sunt dulceata...si in al doilea rand ori primeste ban goa ala ori numai intru pe mess ca nu am chef sa intru sa ma injure ala,sa fie clar

ip:188.25.28.235 acum astept raspun ori primeste ban ori daca nu spuneti-mi sa numai intru..multumesc
miau*
Newbie
Newbie

Post by miau* »

pe servar ..scuzele mele ...sunt prea nervoasa:))
willi
Newbie
Newbie

Post by willi »

dovada dulceata dovada.....asa ca zice unu.... ti-am si zis....da-mi dovada !
miau*
Newbie
Newbie

Post by miau* »

si eu am zis ca numai am in consola conversatia ....dar numai conteaza nu o sa mai folosesc servarul si gata am incheiat discutia,doar nu o sa intru pe servar sa ma injure un copil redus mintal..o sa te convingi singur ca nu am fost singura pe care a injurat-o...cel mai mult m-a deranjat faptul ca o facea pe nevinovatul..ramaneti cu goa mie mi-a parut bine de cunostinta si cam atat...ceau si numai bine
willi
Newbie
Newbie

Post by willi »

in consola se pastreaza cel putin o harta....
da parca aveai admin....
miau*
Newbie
Newbie

Post by miau* »

nu am avut admin...daca aveam admin stateam sa mai ma rog de unu si de altu sa ii dea ban lu ala? ii dadeameu direct...ca doar nu stateam sa ma injure copilu ala redus mintal
willi
Newbie
Newbie

Post by willi »

asta e acum....
se mai intampla si chestii deastea...dar nu pot sa dau ban ca asa zice unu...si pt injuraturi nu se dau banuri (oficial) neoficial..se dau :) depinde de cum te-a injurat....io zic sa-ti vezi de treaba si de jocul tau pe server...lasai pe retarzi in pace daca ai mai multa minte decat ei....cedeaza tu prima e mai intelept...crede-ma
O0
Kr3m@yTu
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kr3m@yTu »

acum serios willi....dak te injura pe tn imediat ii dadeai ban ;) numai zice k nu se da ban pt injuraturi k se da adik unii da ban pt injuraturi ... sa vb civilizat in primu rand si goa ala k nu e pe camp la el ... punct
willi
Newbie
Newbie

Post by willi »

kr3 eu nu eram de fata cand sau intamplat toate astea..
m-am trezit dai ban lu ala ca ma injurat....
nu pot sa dau ban la cineva care nu a facut nimic...(cat am fost eu pe server)
miau*
Newbie
Newbie

Post by miau* »

atata timp cat m-a injurat, cum m-a injurat nu am de ce sa cedez prima si nu mai imi vad de niciun joc...oricum ai dreptate adica atata timp cat nu esti tu in situatie este usor de zis...cu asta am incheiat subiectul nu vreau sa mai discut pe tema asta am zis ca numai intru si gata,deoarece nu am chef sa joc cu copii redus mintal eu intru pentru amuzament ,nu sa imi fac nervi cu toti retarzii..e ceva normal nu?
Kr3m@yTu
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kr3m@yTu »

da boss stiu k nu erai de fata dar ... in primul rand ar trb sa o crezi pe dulceata pt k nu cred k ar avea dc sa minta ... si dak ii dai ban ce se intampla ca oricum nu are curaju sa'ti fak reclamatie ... si dak iti face ce si asa unchii mei nu iti face nmk :) ... scapam de dastia perversi ;) .... in fine oricum dulceata mai vb noi pe mess :) incheiem
willi
Newbie
Newbie

Post by willi »

vedeti...:))))))))) te mananca banu kr3 :))))))
nu acum serios...reclamatie nu are de ce sa-mi faca ...
asta e acum...si curaj.......de ce maica iti trebuie curaj sa scri ceva pe forum..?????
willi
Newbie
Newbie

Post by willi »

mai scriseserm ceva da sa dus dracu... si mie lene sa mai scriu....ce era important ca si eu ma relaxez la jocul asta dar mai sunt unii care se baga in seama ca musca...si asa mai departe si te enerveaza....cum e kr3 si multi altii...nu enumar ca mi-ar trebui o zi intreaga
io zic laso asa cum a cazut....si vezi-ti de cs tau acolo O0
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”