pt. *Gr3cU* zic unban. nu cred ca si ar fi data atata interesul sa i se scoata banul daca ar fi avut coduri iar daca are intradevar cod nu i pot spune decat ca nu e timpul trecut si ca nu ne poate minti la infinit ! cat despre sl@ke sunt dati in care s a mai inselat in privinta multor playeri !
lary , ziceam numai ca nu are adminul intodeauna dreptate fie el ca e vb de sl@ke , de mine sau de create. ziceam sa i se scoata banul . crezi ca am ceva cu sl@ke sau vrei sa i iei apararea fa o la chat !
Ce sa zic ... am intrat si eu 10 minute pe server sa joc , inainte sa adorm . Cu nick-ul : Heineken , pur si simplu asa mi-a venit sa imi pun numele . Aveam un scor 9 cu 3 , apoi ... nici blind , poze , sau ceva de genu . Banned Permanently :-\ . Era Willi si Dark pe server . Ma rog ... i-am zis lu` Unu sa intre sa le zica sa imi scoata banul si ghici ce ? :
Unu: (ADMINS) UnU : i-a dat lui law banip
*DEAD* [dark]^ET^ : cu ce te crezi mai presu
Unu: DEAD* [dark]^ET^ : si ii dau iar daca intra
Deci ... ma abtin de la alte comentarii aiurea si de la reclamatii , ca n-am chef sa ma iau in gura cu el .
89.40.114.2
Ms
Last edited by Law on Tue Feb 09, 2010 9:14 pm, edited 1 time in total.
Tu nu ai intrat cu alt nick ?
Hai sa fim seriosi ... Ca nu e un nick batut in cuie . Si tu ai intrat cu alt nick si nu ti-a dat nimeni banip , daca erai afk luai cel mult kick .
Nu vreau sa ma cert , dar totusi daca dai un ban ... pune si o dovada ... ca nu e greu , putea fi oricine in locul meu .
are dreptate law ce dreaq..din cand mai tre sa intri si cu alt nume sa prinzi codatii...se poarta incognito..asta e clar exces de zel...o sa ma mai consult pe parcurs cu niste avocati. O0
deci daca ai luat ban .... nu ai luat fara motiv omu ti-a facut poze nu le-ai dat pac sau io stiu... pune-te in locul lui el ii zice la unu sa taca si ala il ia la misto.... asta e in general nu mai apuci sa zici cine esti.... de aia sunt nickurile cu admine
Acuma serios.. sa dea ban permanent pt asta.. nu e bine..daca te injura cineva sau te ia la misto ai : gaga,llama,slay,slap,bury,rocket,exec quit .. nu ban permanent stim foarte bine regulile cui sa dam ban permanent la aia care stau cu fata in zid ca nesimititi