CHAT <<<===

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
Eagl3^eYe
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Eagl3^eYe
Jucator CS ?: Da

Re: CHAT <<<===

Post by Eagl3^eYe »

Sl@ke wrote:Image
da ma dc sa inchis???:((
kmon men!!!!
cand era viata mai frumoasa sa inchis :|
Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

LeGuMa21 wrote:hai ma fiecare cat poate plm pana la urma beneficiezi de joc plus ca decat sa-i dai pe bautura si tigari mai bine dai aci la cheta....
nu mai sunt servere ?
Sl@ke wrote:sa se spuna motivele...
<pro>
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Eagl3^eYe
Jr. Member
Jr. Member

Post by Eagl3^eYe »

wolff wrote:
LeGuMa21 wrote:hai ma fiecare cat poate plm pana la urma beneficiezi de joc plus ca decat sa-i dai pe bautura si tigari mai bine dai aci la cheta....
nu mai sunt servere ?
<pro>
cum adica pro?
adica vroiai sa se inchida?
Image
RoberTo
Global Moderator
Global Moderator
Nick:: RoberTo

Post by RoberTo »

chestia este ca create_my_ownp nu si-a mai permis sa plateasca acel dedicat, a zis acum ceva timp ca nu isi mai permite, cred ca ar fi momentul sa mai facem si noi cateceva :) strangem bani sa luom un dedicat. Eu unul ce mai iau de la baieti ii strang. Nu am stat la zonek timp de o luna sau duoa, ci de 3 ani, din 2009. Imi pare rau de zonek, dar apreciezi pe daniel si pe gaby ca au realizat ceva :)
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra AICI
Image
Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

Eagl3^eYe wrote:
wolff wrote:
nu mai sunt servere ?
<pro>
cum adica pro?
adica vroiai sa se inchida?
Imi era si imi este indiferent daca se inchide/ s-a inchis, deoarece nu mai joc CS de ceva timp. Dar ziceam acel ''pro'' la ceea ce a zis Sl@ke: " sa se spuna motivele" ; era lesne de inteles !
Image

Image

Eagl3^eYe
Jr. Member
Jr. Member

Post by Eagl3^eYe »

<pro>[/quote]
cum adica pro?
adica vroiai sa se inchida?[/quote]

Imi era si imi este indiferent daca se inchide/ s-a inchis, deoarece nu mai joc CS de ceva timp. Dar ziceam acel ''pro'' la ceea ce a zis Sl@ke: " sa se spuna motivele" ; era lesne de inteles ![/quote]
da am interles :P scz de invinovatire
Image
willi
Newbie
Newbie

Post by willi »

zi sa moara mata silver
Eagl3^eYe
Jr. Member
Jr. Member

Post by Eagl3^eYe »

RoberTo wrote:chestia este ca create_my_ownp nu si-a mai permis sa plateasca acel dedicat, a zis acum ceva timp ca nu isi mai permite, cred ca ar fi momentul sa mai facem si noi cateceva :) strangem bani sa luom un dedicat. Eu unul ce mai iau de la baieti ii strang. Nu am stat la zonek timp de o luna sau duoa, ci de 3 ani, din 2009. Imi pare rau de zonek, dar apreciezi pe daniel si pe gaby ca au realizat ceva :)
pai ce zici roberto e corect ar trebui sa strangem si noi ceva ....eu incep sa strang niste ani dar numai catriva nu cred ca vor ajunge....
Image
killik
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: Killik

Post by killik »

Imi pare rau...
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

Pacat, nu voi uita niciodata clipele petrecute atat pe CS cat si pe SAMP alaturi de voi, cu prietenii cu care m`am distrat, a fost odata-....

Ne auzim pe Messenger ciuchi_poli @yahoo.com
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

CiuChy wrote:Pacat, nu voi uita niciodata clipele petrecute atat pe CS cat si pe SAMP alaturi de voi, cu prietenii cu care m`am distrat, a fost odata-....

Ne auzim pe Messenger ciuchi_poli @yahoo.com
sterge-ti lacrimile..
Image

Image

Eagl3^eYe
Jr. Member
Jr. Member

Post by Eagl3^eYe »

re allz
am strans pana akm 20 lei !!! si mai strang bft
Image
Eagl3^eYe
Jr. Member
Jr. Member

Post by Eagl3^eYe »

create ma intreb daca tii pot trimite p[rin posta:-??e mai usor asa sami zici doar adresa ok?
Image
Madutza
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

Eagl3^eYe wrote:re allz
Decat sa strangi banuti ca sa ajuti o comunitate care oricum se duce, intrucat nimanui nu ii pasa de ea (da, stiu, ne batem toti cu pumnul in piept ca ne pasa, dar in realitate nu facem nimic), mai bine ti i-ai pastra pt pachetel la scoala.
Mie mi se pare penibil, sincer iti spun, sa profiti de faptul ca niste copilasi isi petrec timpul jucandu-se pe serverul tau, pt ca pe urma sa ajungi sa le ceri bani. Cand ai infiintat comunitatea asta, nu te-ai gandit la toate aspectele? Nu mai poti s-o tii? Da-o dracului, inchide-o, ca oricum nu te-ai ocupat prea mult de soarta ei.
Sunt constienta ca prin asta mi-i pun pe toti in cap, dar nu-mi pasa, eu continui sa spun ce gandesc. Nu e o tragedie ca se inchide, mai exista alte cateva mii de servere de CS in lume. OK, ne-am pierdut timpul impreuna, am ras, ne-am crizat, am legat prietenii, dar asta este meritul fiecaruia dintre noi, ca am fost capabili de lucrurile astea, serverul doar ne-a gazduit.

Daca vreodata ma voi hotari sa deschid vreo comunitate in jurul acestui joc, ma voi gandi la toate aspectele inainte: daca am posibilitatea s-o tin, fara sa apelez la altii. In fond, as deschide-o pt mine, nu as face un bine omenirii. As deschide-o ca sa-mi fac mie si atat un moft; mie mi s-ar umple inima de bucurie cand as vedea serverul plin, nu buzunarul.

Bafta tuturor si capul sus ! Nu-i capat de lume ! :)
Image
Eagl3^eYe
Jr. Member
Jr. Member

Post by Eagl3^eYe »

Madutza wrote:
Eagl3^eYe wrote:re allz
Decat sa strangi banuti ca sa ajuti o comunitate care oricum se duce, intrucat nimanui nu ii pasa de ea (da, stiu, ne batem toti cu pumnul in piept ca ne pasa, dar in realitate nu facem nimic), mai bine ti i-ai pastra pt pachetel la scoala.
Mie mi se pare penibil, sincer iti spun, sa profiti de faptul ca niste copilasi isi petrec timpul jucandu-se pe serverul tau, pt ca pe urma sa ajungi sa le ceri bani. Cand ai infiintat comunitatea asta, nu te-ai gandit la toate aspectele? Nu mai poti s-o tii? Da-o dracului, inchide-o, ca oricum nu te-ai ocupat prea mult de soarta ei.
Sunt constienta ca prin asta mi-i pun pe toti in cap, dar nu-mi pasa, eu continui sa spun ce gandesc. Nu e o tragedie ca se inchide, mai exista alte cateva mii de servere de CS in lume. OK, ne-am pierdut timpul impreuna, am ras, ne-am crizat, am legat prietenii, dar asta este meritul fiecaruia dintre noi, ca am fost capabili de lucrurile astea, serverul doar ne-a gazduit.

Daca vreodata ma voi hotari sa deschid vreo comunitate in jurul acestui joc, ma voi gandi la toate aspectele inainte: daca am posibilitatea s-o tin, fara sa apelez la altii. In fond, as deschide-o pt mine, nu as face un bine omenirii. As deschide-o ca sa-mi fac mie si atat un moft; mie mi s-ar umple inima de bucurie cand as vedea serverul plin, nu buzunarul.

Bafta tuturor si capul sus ! Nu-i capat de lume ! :)
Madutza nu stiu ce sa zic..... pare real eea ce zici.mda .Dar ma gandeam sami fac propriul meu server si sal hostez aici dar sa il fac tot normal;)
Image
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”