Fast.zonek.ro e cel mai tare

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Post Reply
Eagl3^eYe
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Eagl3^eYe
Jucator CS ?: Da

Fast.zonek.ro e cel mai tare

Post by Eagl3^eYe »

Salut ,am facut acest topic din singurul fapt ca imi place la nebunie servarul fast.zonek.ro,
l-am intemeiat pentru ca vreau sa va vad opiniile si parerile despre server/sau ideiile de imbunatatire a acestuia
Nu stiu daca mi-am imaginat uneori cum ar putea acest server sa fie mai smeker dar orice merita o imbunatatire...
si datorita voua neo puteti spune,iar noi va vom spune daca este posibila:P
Daca aveti idei pentru imbunatatirea serverului sau vreti sa descrieti ce va place la acest server sunteti mai mult decat bineveniti!
Mia venit aceasta idee ,mm din singurul fapt ca joc pe acest server si ma bucur ca sunt cunoscut pe acesta.Bine daca aveti idei si vreti sa mi le spuneti personal doar dati add la hawk_kill pe yahoo si eu va voi raspunde la orice intrebare :D ok sa aveti si un Paste fericit!!! :-BD :YMBILLY: :YMCOWBOY:
Image
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Re: Fast.zonek.ro e cel mai tare

Post by Sl@ke »

în primul rand, sa schimbi adminii... sunt degeaba pe sv...
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
Eagl3^eYe
Jr. Member
Jr. Member
Nick:: Eagl3^eYe

Post by Eagl3^eYe »

da azi a venit un codat :CoLa acea nish ce cod si eaia vreau admin ca intra niste codati valeu #:-S
Image
silveRglz
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: silverrR

Post by silveRglz »

Eagl3^eYe wrote:da azi a venit un codat :CoLa acea nish ce cod si eaia vreau admin ca intra niste codati valeu #:-S
Tu cand scrii, ce membre folosesti? Sau pe ale cui? Si pisica mea e in stare sa scrie un cuvant de 3-4 litere corect daca o pun pe laptop.
Image
Post Reply

Return to “Recycle Bin”