CHAT <<<===

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
silveRglz
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: silverrR
Jucator CS ?: Da

Re: CHAT <<<===

Post by silveRglz »

Speed , care esti bolovane? Ridica o mana.

Are cont pe forum macar lesinatu' asta?
Image
George92
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: HeRon

Post by George92 »

silveRglz wrote:Speed , care esti bolovane? Ridica o mana.

Are cont pe forum macar lesinatu' asta?
George92
Newbie
Newbie
Nick:: HeRon

Post by George92 »

Ce tare este serveru asta vad ca in continuare se fac magarii pe server....am intrat si eu azi pe server cu alt nick Boyka si am constatat ca la 10 min de joc juca altcineva cu nicku meu.dupa aproape o luna de pauza cs constat ca pe server aceleasi prostii sunt ;) create te rog eu man da-mi si mie o rezervare de slot ca ti-am lasat si pm.te rog eu ca acum o sa intru mai des pe server iar pana nu primesc rezervare slot cn stie ce mi se poate intampla pe server sa iau ban aiurea din cauza lui unu care nu are cf cu nickurile altora....create raspunde-mi si mie la pm please <closed>
silveRglz
Newbie
Newbie

Post by silveRglz »

George92 wrote:Ce tare este serveru asta vad ca in continuare se fac magarii pe server....am intrat si eu azi pe server cu alt nick Boyka si am constatat ca la 10 min de joc juca altcineva cu nicku meu.dupa aproape o luna de pauza cs constat ca pe server aceleasi prostii sunt ;) create te rog eu man da-mi si mie o rezervare de slot ca ti-am lasat si pm.te rog eu ca acum o sa intru mai des pe server iar pana nu primesc rezervare slot cn stie ce mi se poate intampla pe server sa iau ban aiurea din cauza lui unu care nu are cf cu nickurile altora....create raspunde-mi si mie la pm please <closed>
=(( Atata timp cat create ia bani de la frustratii care vor neaparat admin ca sa aiba si eu un statut sa nu fie prostii satului, forumul asta e o pierdere de timp. Chiar crezi ca il intereseaza ^^? Si asa, din 24 de ore.. in vreo 20 joaca numai teleghidati pe server din cauza adminilor.
Daca vrei servere mai serioase intra pe war3.freakz.ro si war4.freakz.ro.

Ce e aici e o gluma proasta :-) .
Image
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

silveRglz wrote:
George92 wrote:Ce tare este serveru asta vad ca in continuare se fac magarii pe server....am intrat si eu azi pe server cu alt nick Boyka si am constatat ca la 10 min de joc juca altcineva cu nicku meu.dupa aproape o luna de pauza cs constat ca pe server aceleasi prostii sunt ;) create te rog eu man da-mi si mie o rezervare de slot ca ti-am lasat si pm.te rog eu ca acum o sa intru mai des pe server iar pana nu primesc rezervare slot cn stie ce mi se poate intampla pe server sa iau ban aiurea din cauza lui unu care nu are cf cu nickurile altora....create raspunde-mi si mie la pm please <closed>
=(( Atata timp cat create ia bani de la frustratii care vor neaparat admin ca sa aiba si eu un statut sa nu fie prostii satului, forumul asta e o pierdere de timp. Chiar crezi ca il intereseaza ^^? Si asa, din 24 de ore.. in vreo 20 joaca numai teleghidati pe server din cauza adminilor.

devii cam nesimtit cu reclama ta... daca forum-ul e pierdere de timp, de ce postezi 3-4 mesaje pe zi???
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
silveRglz
Newbie
Newbie

Post by silveRglz »

Sl@ke wrote:
silveRglz wrote:

devii cam nesimtit cu reclama ta... daca forum-ul e pierdere de timp, de ce postezi 3-4 mesaje pe zi???
Eu sunt nesimtit?! :)) Hai fii sincer si spune-ne parerea ta despre serverul asta, dar in special despre admini, fara sa fii subiectiv. Reclama am facut-o intentionat, pentru ca nu se ia nicio masura pe forumul asta.

A... si legat de post-uri. Tot sper ca o sa raspunda unu din ei, speed, willi, etc. Daca tot sunt atat de zei si dau ban in stanga si-n dreapta, macar sa explice.
Image
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

de ce te chinui sa faci compuneri?? nu vezi ca nu se ia nici o masura??? nu vezi ca nu se implica deloc create sau ca server-ul e gol??
Image

Kr3m@yTu
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kr3m@yTu »

Imi place sa citesc :)). Mai vorbiti...
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

Kr3m@yTu wrote:Imi place sa citesc :)). Mai vorbiti...
hai sictir:)) STEAM-U?
Image

Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

silveRglz wrote:
Sl@ke wrote:devii cam nesimtit cu reclama ta... daca forum-ul e pierdere de timp, de ce postezi 3-4 mesaje pe zi???
Eu sunt nesimtit?! :)) Hai fii sincer si spune-ne parerea ta despre serverul asta, dar in special despre admini, fara sa fii subiectiv. Reclama am facut-o intentionat, pentru ca nu se ia nicio masura pe forumul asta.

A... si legat de post-uri. Tot sper ca o sa raspunda unu din ei, speed, willi, etc. Daca tot sunt atat de zei si dau ban in stanga si-n dreapta, macar sa explice.
Eu ti-am mai spus tie, Cosmin, ca nu are rost sa-ti bati capul cu ei. Singurii carora le mai pasa de comunitate sunt 2-3 admini, dintre care unul singur intra pe forum si se chinuie sa va explice, sa va impace, sa mai rezolve problemele.
Ma intreb a cui e comunitatea asta. A codatilor si a inapoiatilor, se pare, pt ca ei predomina, isi fac de cap si conduc dupa propriile reguli. Uite exact de asta am plecat si eu.
Image
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

Ciao dragi baieti si fete, ce mai faceti voi ? Vad ca pe aici cand intru gasesc numai certuri.
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

CiuChy wrote:Vad ca pe aici cand intru gasesc numai certuri.
Invata sa faci diferenta dintre certuri si discutii ! Aici nu e nicio cearta, citeste cu atentie !
Daca nici aici nu va convine ca discutam, atunci hai sa ne mutam la "Cereri admin", poate veti fi multumiti. Mereu te bagi facandu-ne observatii, lasa-ne sa vorbim ! Problemele se rezolva discutandu-le, nu fugind de ele ! ;)
Image
Kr3m@yTu
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kr3m@yTu »

Sl@ke wrote:
Kr3m@yTu wrote:Imi place sa citesc :)). Mai vorbiti...
hai sictir:)) STEAM-U?
Nu ma baga in seama... eu nu sunt aici :-". Fa-te ca nu ma vezi :D
create_my_ownp
Administrator
Nick:: in_so@pta

Post by create_my_ownp »

intretinem discutia :)))
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

Madutza wrote:
CiuChy wrote:Vad ca pe aici cand intru gasesc numai certuri.
Invata sa faci diferenta dintre certuri si discutii ! Aici nu e nicio cearta, citeste cu atentie !
Daca nici aici nu va convine ca discutam, atunci hai sa ne mutam la "Cereri admin", poate veti fi multumiti. Mereu te bagi facandu-ne observatii, lasa-ne sa vorbim ! Problemele se rezolva discutandu-le, nu fugind de ele ! ;)
Madutza, uite imi cer scuze fata de tine pentru ca am spus ''certuri'' si te`a deranjat treaba asta. :)) :))

Baftaaaa
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”