asta e dovada de ban?
dupa cateva quit`uri fara motiv vine si un ban
killik,invata data viitoare cum sa nu te mai oftici asa de usor ca dau 2-3 capuri si imi dai ban
Eu nici macar nu am jucat. Stii destul de bine ca team prins codat ieri, jucai cu wall. Mai ai si nesimtirea sa vii sa te plangi ca muierea aia. Cat o sa fiu eu admin pe servarul asta tu nu o sa mai jocico0pilu wrote:
asta e dovada de ban?
killik,invata data viitoare cum sa nu te mai oftici asa de usor ca dau 2-3 capuri si imi dai ban
<pro> Eram prezent cand a luat ban.. avea wallkillik wrote:Eu nici macar nu am jucat. Stii destul de bine ca team prins codat ieri, jucai cu wall. Mai ai si nesimtirea sa vii sa te plangi ca muierea aia. Cat o sa fiu eu admin pe servarul asta tu nu o sa mai jocico0pilu wrote:
asta e dovada de ban?
killik,invata data viitoare cum sa nu te mai oftici asa de usor ca dau 2-3 capuri si imi dai ban.
Tie chiar iti place sa-ti dai cu parerea asa sa te simti important nuwolff wrote:<pro> Eram prezent cand a luat ban.. avea wallkillik wrote:Eu nici macar nu am jucat. Stii destul de bine ca team prins codat ieri, jucai cu wall. Mai ai si nesimtirea sa vii sa te plangi ca muierea aia. Cat o sa fiu eu admin pe servarul asta tu nu o sa mai jocico0pilu wrote:
asta e dovada de ban?
killik,invata data viitoare cum sa nu te mai oftici asa de usor ca dau 2-3 capuri si imi dai ban.
ma bucur shift ca ne dai dreptate st uni admin care nu au ce cauta in aceasta comunitate.respect tie si altora care isi fac treaba.va multumim si va apreciem ptr timpul alocat serverului:D.ShifT. wrote:Create sa stii ca multi dintre ei au dreptate,sunt anumiti admini( nu vreau sa dau nume) care nu fac nimic,de cateva zile intru cu alt nume ( stii povestea ca ti'am dat PM) si le trimit mesaje adminilor prin say_team:@ si nimic,imi racesc gura de pomana ca simplu player,deci pe o parte unii au dreptate in leg cu datoria unor admini
Tie chiar iti place sa-ti dai cu parerea asa sa te simti important nusilveRglz wrote: <pro> Eram prezent cand a luat ban.. avea wall
Nu eram on ..eram conectat,dar plecata de acasakemy wrote:Tie chiar iti place sa-ti dai cu parerea asa sa te simti important nusilveRglz wrote: <pro> Eram prezent cand a luat ban.. avea wall? De el spui ca are wall, eu am aim...inca putin si gasesti unu si cu "speed". Ideea e ca adminii de aici sunt 0. De la un capat la altu', cel putin cei pe care ii vad eu, or fi si unii mai seriosi. Mai devreme am stat o ora intreaga pe server cu unu cu wall si aim si cu l@sser , cu 2 admini : hytman si kemy si m-am rugat de ei sa ii dea ban lu kent si n-a raspuns niciunu, nici nu s-au obosit sa se uite pe el. Mai mult, mi-au dat mie quit dupa cateva hs'uri, apoi ban si i-au lasat pe aia sa joace.
Asta e dupa ce mi-a dat quit de vreo 3 ori.
Ia zi motivu bo$$! Iar aim si wall?
co0pilu wrote:oameni buni,sunteti inapti? nu intelegeti ca mi se fura nickul? joaca fraierii cu nick`ul meu cu tot felu de coduri. eu unu am ip static.cel care intra cu nick meu are ip routabil. fuck off prieteneesti pe langa subiect
Tu chiar iti bati joc de mine? In cerere spui ca ai ip dinamic si la reclamatii ca ai ip static. nu stiu care dintre noi este pe langa subiect. In locul tau as baga capul in pamant de rusine. Daca tu crezi ca eu sunt fraierul tau sa-ti bati tu pula de mine cum vrei, te inseli amarnic.co0pilu wrote:Nick :co0pilu
Varsta:16ani
Steamid:dragos92tm
Experienta:9 ani
Ip: dinamic
Ore :am 30-40 ore
As dori un slot
Tu sigur ai cod !!!Trageai prin pereti si omorai ..las-o in pana mea.. cum drequ vine asta? Sigur ai wall,dar dela care nu iese in pozesilveRglz wrote:Vreo 5 quit-uri de la k3my pe ziua de azi dupa ce i-am aratat ss-uri si etc. Vrei sa imi spui si de ce? In cs nu vrei sa raspunzi, poate imi spui aici.
Return to “Bucuresti Create Server”