Reclamatii!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
m@fyozo
Newbie
Newbie

Re: Reclamatii!

Post by m@fyozo »

Toata lumea sufera de admin numai tu esti cumintele aici nu? Hai iti mai spusei te rog lasa-ne daca vrea Create_my_ownp banu sa til scoata el numai reclamatii de la tine aici bunule ce esti:))
Image

Uploaded with ImageShack.us

Sa nu stai niciodata intre un copac si un caine!!!
silveRglz
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: silverrR
Jucator CS ?: Da

Post by silveRglz »

m@fyozo wrote:Toata lumea sufera de admin numai tu esti cumintele aici nu? Hai iti mai spusei te rog lasa-ne daca vrea Create_my_ownp banu sa til scoata el numai reclamatii de la tine aici bunule ce esti:))

Esti penibil. Nici macar nu ai citit ce scrie in reclamatiile alea.
Image
m@fyozo
Newbie
Newbie

Post by m@fyozo »

silveRglz wrote:
m@fyozo wrote:Toata lumea sufera de admin numai tu esti cumintele aici nu? Hai iti mai spusei te rog lasa-ne daca vrea Create_my_ownp banu sa til scoata el numai reclamatii de la tine aici bunule ce esti:))

Poti sa-mi faci 1000 de reclamatii oricum nu te bag in seama asa ca tot degeaba te chinui pe aici

Intra sefu serverului si daca considera el ca trb sa-ti scoata banul til scoate daca nu, nu

Te intreb ma lasi si pe mn in pace, lasa-ma frate alta treaba nu ai si tu?
Image

Sa nu stai niciodata intre un copac si un caine!!!
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

Silver , lasa-ne cu reclamatiile tale. Ai luat ban de la hytman, pentru aim... nu din cauza pozelor. Se vedea de la 1 km ca ai aim... asa ca sst si lasa-ne
Image

Image

silveRglz
Newbie
Newbie

Post by silveRglz »

m@fyozo wrote:
silveRglz wrote:

Poti sa-mi faci 1000 de reclamatii oricum nu te bag in seama asa ca tot degeaba te chinui pe aici

Intra sefu serverului si daca considera el ca trb sa-ti scoata banul til scoate daca nu, nu

Te intreb ma lasi si pe mn in pace, lasa-ma frate alta treaba nu ai si tu?
Da, bo$$! Te **** in drum si il lasi pe "sefu"sa curete.
Image
silveRglz
Newbie
Newbie

Post by silveRglz »

wolff wrote:Silver , lasa-ne cu reclamatiile tale. Ai luat ban de la hytman, pentru aim... nu din cauza pozelor. Se vedea de la 1 km ca ai aim... asa ca sst si lasa-ne
Tu fiind? Suferinta de AleEcu? :)) Daca da, abtine-te de la alte comentarii. De fiecare data cand intru pe server te fofilesti ca o pustoaica pe autostrada si dai vina pe mine ca nu joci bine.
Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

Vezi ca stii... Dar inca nu stii ceva, de as juca cu aim ca tine... ai sta numai spectate , atunci vedem care pe care , dar nu ma pun la mintea ta !
Image

Image

silveRglz
Newbie
Newbie

Post by silveRglz »

wolff wrote:Vezi ca stii... Dar inca nu stii ceva, de as juca cu aim ca tine... ai sta numai spectate , atunci vedem care pe care , dar nu ma pun la mintea ta !
Image
Image
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

Cosmin, tu ce cauti aici, certandu'te cu astia? Lasa CS si forumu' si misca'te la invatat! Te asteapta Medicina, nu teroristii dupa colt! :-w
Image
silveRglz
Newbie
Newbie

Post by silveRglz »

Madutza wrote:Cosmin, tu ce cauti aici, certandu'te cu astia? Lasa CS si forumu' si misca'te la invatat! Te asteapta Medicina, nu teroristii dupa colt! :-w
Am si eu 2 saptamani mai lejere si ma certi... Am aceeasi soarta aici ca si pe pgc...chiar mai rau -.-'.
Image
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

De asta zic. Mai bine iti bati capul cu biologia, decat cu toti aiuritii. Lasa ca iau eu vacanta maine seara si imi fac zilnic program sa te ascult, inclusiv in ziua de Paste! :))
Peste tot e la fel, nu doar pe PGC sau aici. :)
Image
killik
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Killik

Post by killik »

Madutza wrote:Cosmin, tu ce cauti aici, certandu'te cu astia? Lasa CS si forumu' si misca'te la invatat! Te asteapta Medicina, nu teroristii dupa colt! :-w
Te asteapta Medicina, nu teroristii dupa colt! =))) =))) =))).
George92
Newbie
Newbie
Nick:: HeRon

Post by George92 »

Reclam adminu Rbi6ka ptr simplu motiv ca da quit aiurea.si in legatura cu ban report nu am nicio treaba ieri dupoa amiaza acelasi lucru s-a intamplat cnv a intrat cu urm nickuri copilu,silver,heron,kiler,wolf desi eu era spectator si acest individ umbla cu coduri cu nickurile acestea martor imi este edy ca a intrat pe server si l-a dat pe respectivu afara.Edy te rog eu frumos confirma cea ce spun.Asa ca rbi fi mai atent faptu ca tu ai slot altii nu au asa ca ;)
RbI6ka
Jr. Member
Jr. Member
Jucator CS ?: Nu

Post by RbI6ka »

George92 wrote:Reclam adminu Rbi6ka ptr simplu motiv ca da quit aiurea.si in legatura cu ban report nu am nicio treaba ieri dupoa amiaza acelasi lucru s-a intamplat cnv a intrat cu urm nickuri copilu,silver,heron,kiler,wolf desi eu era spectator si acest individ umbla cu coduri cu nickurile acestea martor imi este edy ca a intrat pe server si l-a dat pe respectivu afara.Edy te rog eu frumos confirma cea ce spun.Asa ca rbi fi mai atent faptu ca tu ai slot altii nu au asa ca ;)
<respins> banu o sa ramana.....mereu
George92
Newbie
Newbie
Nick:: HeRon

Post by George92 »

RbI6ka wrote:
George92 wrote:Reclam adminu Rbi6ka ptr simplu motiv ca da quit aiurea.si in legatura cu ban report nu am nicio treaba ieri dupoa amiaza acelasi lucru s-a intamplat cnv a intrat cu urm nickuri copilu,silver,heron,kiler,wolf desi eu era spectator si acest individ umbla cu coduri cu nickurile acestea martor imi este edy ca a intrat pe server si l-a dat pe respectivu afara.Edy te rog eu frumos confirma cea ce spun.Asa ca rbi fi mai atent faptu ca tu ai slot altii nu au asa ca ;)
<respins> banu o sa ramana.....mereu
ce respins frate daca tu ai admin asta nu inseamna sa faci ce vrei tu....ti-am spus ca nu am nicio treaba.
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”