Reclamatie kelloo

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
m@fyozo
Newbie
Newbie

Re: Reclamatie kelloo

Post by m@fyozo »

m@fyozo wrote:RbI6ka sti ca te-am intrebat daca ai fost pe sv cand mia dat asazisul " sef al adminilor kelloo " ban daca te vedeam pe sv cand am luat banu sigur iti ceream parerea tie ca lui kelloo nu ai cum adica nu ai ce sa vb cu el, ca el se crede adminul suprem am mai avut eo confligte cu el mai multe am zis sa tac ca e mai vechi si nu st in masura sa-l judec pe el dar de data asta niciunu dintre admini care era in locu meu nu putea sa taca asa cred eo si sunt sigur pe asta cum am mai spus si in celelelte posturi imi asum vina , dar RbI6ka intreb si eo parerea ta si a tuturor adminilor care vad asta, era cazul de ban, eo nu cred ci cred ca trbuia sa-mi dea un sfat cv ca deaia suntem "colegi" , eo nu cred ca adminul kelloo nu a gresit niciodata pe acest sv si nu cred ca a luat ban ci a primit un sfat "NIMENI NU S-A NASCUT INVATAT!"

Dar in fine cum am mai spus si mai sus vreau sa se cam trermine acest subiect Daniel are puterea sa ne judece pe amn2 decat el poate asta.
Image

Uploaded with ImageShack.us

Sa nu stai niciodata intre un copac si un caine!!!
create_my_ownp
Administrator
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: in_so@pta
Jucator CS ?: Da

Post by create_my_ownp »

Stiti care e parere mea? mie mi-se pare inacceptabil ce a facut kello,toti gresim dam ban dar trebuie sa ii fi fost explicat lii m@fyozo. de sa-i dea ban,baiatul chiar nu ia vorbit urat dupa cum a spus si kello. kello la intrebat: esti prost? si m@fyozo a zis:da.
Ma vedeti pe mine ca va dau ban?pt ca dati kick la spectatori? sau ca abuzati de comanda quit?sau mai nou ati gasit altceva dati kick la lagari.
Pentru ce ar trebui sa va dau ban?si sa va vorbesc urat?
Eu v-am explicat toate cele de mai sus si tot nu le faceti.
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
in_so@pta
Administrator

Post by in_so@pta »

keloo a incalcat regula de aur intre admini ...a dat ban unui admin e inacceptabil....puteati ff frumos sa ii explicati sau sa ii reamintiti...sau sa ne scrieti pe forum despre abuzul lui....
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

posteaza regulamentul si pe urma poti sa ne sanctionezi la viitoarele greseli...
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
create_my_ownp
Administrator

Post by create_my_ownp »

Sl@ke wrote:posteaza regulamentul si pe urma poti sa ne sanctionezi la viitoarele greseli...
Hahah esti nerabdator? oki in seara asta promit il bagam. cat despre kelloo si tacerea este un raspuns.
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

create_my_ownp wrote:
Sl@ke wrote:posteaza regulamentul si pe urma poti sa ne sanctionezi la viitoarele greseli...
Hahah esti nerabdator? oki in seara asta promit il bagam. cat despre kelloo si tacerea este un raspuns.
se inchide un ochi, mai bine zis :)
Image

Image

killik
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: Killik

Post by killik »

Pentru ce dracu mai trebuia sa deschizi alt topic daca stii ca este deja unu? hai sa deschidem toti topicuri asa cum ne vine, ca doar suntem pe maidan.

In ceea ce-l priveste pe keloo, mi se pare normal sa aiba 3,2 carute si-un cos de reclamatii atata timp cat el este mereu on si activ pe sv. Iar cei care va tot plangeti ca ati luat ban aiurea, BRAVO lui a fost indeajuns de inteligent sa-si dea seama ca jucati cu wall/aim fara sa mai trebuiasca sa va faca poze/demo de multe ori pe unii chiar ii ierta. Banul care i l-a aplicat lu' m@fyozo, eu zic ca fost dat la neri, cu toti mai gresim, ganditiva numa la munca care a depuso pe acest sv dea lungul anilor.

<closed>
m@fyozo
Newbie
Newbie

Post by m@fyozo »

killik wrote:Pentru ce dracu mai trebuia sa deschizi alt topic daca stii ca este deja unu? hai sa deschidem toti topicuri asa cum ne vine, ca doar suntem pe maidan.

In ceea ce-l priveste pe keloo, mi se pare normal sa aiba 3,2 carute si-un cos de reclamatii atata timp cat el este mereu on si activ pe sv. Iar cei care va tot plangeti ca ati luat ban aiurea, BRAVO lui a fost indeajuns de inteligent sa-si dea seama ca jucati cu wall/aim fara sa mai trebuiasca sa va faca poze/demo de multe ori pe unii chiar ii ierta. Banul care i l-a aplicat lu' m@fyozo, eu zic ca fost dat la neri, cu toti mai gresim, ganditiva numa la munca care a depuso pe acest sv dea lungul anilor.

<closed>

Toata lumea ,toti mai suntem suparati mai avem nervi killik frate dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne banam intre noi nu, tu si oricare dintre admini care erati in locul meu cum reactionati ,"multumesc kelloo pt decizia ta care ai loato ms pt ban" iti spun eo ca tot asa faceati toti ,pt ca sti dc, nu zic de mn ca nu sunt mare veteran la zonek, zic de voi care aveti cv timp daca va dadea ban unu dintre admini oarecare, nush tot va suparati ca va cunaoste lumea pe sv si dupa va ia ca pe un guster uitel ba si pe ala nu are nimik de zis in privinta lui , in privinta banului
Image

Sa nu stai niciodata intre un copac si un caine!!!
O.o
Newbie
Newbie

Post by O.o »

killik wrote:Pentru ce dracu mai trebuia sa deschizi alt topic daca stii ca este deja unu? hai sa deschidem toti topicuri asa cum ne vine, ca doar suntem pe maidan.

<closed>
eu il admir pe kello are multa exp,ma prins cu cod o data(eram si admin) si mai dat ban imi pare bine ;) acum m-am indreptat si din cauza lui nu am mai jucat cu coduri ,sincer doar pt o neintelegere nu cred ca ar trebui sa ii da-ti remove
A new generation was born!
A new era will be replaced by the new generation!
spirit0209as
Newbie
Newbie

Post by spirit0209as »

:)))))Bai deci mair nervi am cu kello al vostru.Vil iau din casa vil pun intr-o sala de net.Il duc in sali unde a aparut csu prima data in bucuresti si ii fac si cunostiinta cu palyeri de la turnee dak vrea.Am adminat si eu la greu si am stat si de paza cand avea playeri meciuri.Stiu k atunci cand esti admin esti impartial si corest totusi,dar el nu stie sa prinda un codat.In primu rand nu stie sa depisteze aimu chiar dak nu este setat record-demoul.Si cand ii zici pe mess sa dea un ban te ia la injuraturi k esti copil sau alte bazaconii si k stie el sigur pe toate.Asa tupeist e???asta e un fel de dumnezeu pe create???Am luat ban fiindca iam stricat planurile si l-am luat de cateva ori.Poi atunci domnu vostru admin s stea spec si sa admineze corect nu s dea ban fiindca joaca prost si majoritatea ii rup capatana.S scoata banu,dak nu sa o faca altcineva si promit k o s joc la fel de bine k s nu se intre la idei.
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

spirit0209as wrote::)))))Bai deci mair nervi am cu kello al vostru.Vil iau din casa vil pun intr-o sala de net.Il duc in sali unde a aparut csu prima data in bucuresti si ii fac si cunostiinta cu palyeri de la turnee dak vrea.Am adminat si eu la greu si am stat si de paza cand avea playeri meciuri.Stiu k atunci cand esti admin esti impartial si corest totusi,dar el nu stie sa prinda un codat.In primu rand nu stie sa depisteze aimu chiar dak nu este setat record-demoul.Si cand ii zici pe mess sa dea un ban te ia la injuraturi k esti copil sau alte bazaconii si k stie el sigur pe toate.Asa tupeist e???asta e un fel de dumnezeu pe create???Am luat ban fiindca iam stricat planurile si l-am luat de cateva ori.Poi atunci domnu vostru admin s stea spec si sa admineze corect nu s dea ban fiindca joaca prost si majoritatea ii rup capatana.S scoata banu,dak nu sa o faca altcineva si promit k o s joc la fel de bine k s nu se intre la idei.
Nici nu ma complic sa citesc romana ta de balta.
Epic Fail !
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
killik
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: Killik

Post by killik »

S-a facut un topic special pentru reclamatiile lui kello ? =))
Super*Pa|anj3nu!
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by Super*Pa|anj3nu! »

kelloo_vio wrote:te-am intrebat esti prost ? si tu ai zis da...dupa ce ca nu te duce capu sa faci poze inainte sa dai un ban mai esti si tare in gura...cum sa dai ban fara sa faci poze...in primu rand nu cred ca ai atat de multa experienta in cs incat sa-ti dai seama de wall fara sa faci poze..se mai joaca si la sunet... in fine daca era create sau slake pe sv sunt sigur ca si ei s-ar fi luat de tine .. cat despre admin daca va deranjeaza ca stau in fiecare zi pe sv si iau masuri ...scoate-ti adminu si jucati linistiti cu toti codatii..sunt curios cum ar fi reactionat slake sau create ...cum am zis si mai sus... scoate-ti adminu si terminam orice discutie...
NU numai tu esti admin pe servar..Si azi te`ai luat si de mine..fara motiv..esti prea inganfat..fara suparare..
Post Reply

Return to “Recycle Bin”