Cereri UnBan!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
Madutza
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: Madutza
Jucator CS ?: Da

Re: Cereri UnBan!

Post by Madutza »

kelloo_vio wrote:
xT.r CaMp3r wrote:Scz all, ca va deranjez...
Deci am primit ban 3 zile.
Cel care mi-a dat: kello.
Motiv: unu care CICA m-a vazut ka intru cu codu ( MINTE ) i-a spus lui kello si eu mi-a dat ban...
Si dupa am aflat de la un prieten ca le-a dat la toti...
Ip:188.27.187.24
Nume : Erader

nu ti-am dat ban fara motiv.. numai asta stiti sa spuneti ... erau 50 de mii de playeri pe sv si te-am intrebar erader ai jucat codat ... si tu ai spus da recunosc ... si in secunda urmatoare ti-am dat banip fara nici un comentariu...
Oare va credeti mai interesanti cand mintiti ? Va creste inima cat un pulmon cand vedeti ca va cred ceilalti ? Ce minte puteti sa aveti unii ! Nu va ganditi ca exista martori, daca e sa facem politie, si anume jucatorii de pe server ? Din intamplare, eram si eu prin imprejurimi atunci, cu alt nick, bineinteles. Te-a intrebat simplu daca ai jucat cu cod, draga Erader, si tu ai spus, cinstit, ca e adevarat, dupa care ai primit ban. Uite cum cazi in ochii nostri, mintind aici... Nu te prinde postura de victima, mai ales cand ne prindem. Mai lucreaza la asta !
Image
xT.r CaMp3r
Newbie
Newbie

Post by xT.r CaMp3r »

Sall all... Scz ca va deranjez.
Un player .... ( nu-i stiu numele i-a spus lu kello ca CICA am intrat cu coduri pe sv... asa ca mi-a dat 3 zile jumate BAN.
Ip : 188.27.117.197
Nume:Erader
Multumesc ... all.
xT.r CaMp3r
Newbie
Newbie

Post by xT.r CaMp3r »

Madutza wrote:
kelloo_vio wrote:
xT.r CaMp3r wrote:Scz all, ca va deranjez...
Deci am primit ban 3 zile.
Cel care mi-a dat: kello.
Motiv: unu care CICA m-a vazut ka intru cu codu ( MINTE ) i-a spus lui kello si eu mi-a dat ban...
Si dupa am aflat de la un prieten ca le-a dat la toti...
Ip:188.27.187.24
Nume : Erader

nu ti-am dat ban fara motiv.. numai asta stiti sa spuneti ... erau 50 de mii de playeri pe sv si te-am intrebar erader ai jucat codat ... si tu ai spus da recunosc ... si in secunda urmatoare ti-am dat banip fara nici un comentariu...
Oare va credeti mai interesanti cand mintiti ? Va creste inima cat un pulmon cand vedeti ca va cred ceilalti ? Ce minte puteti sa aveti unii ! Nu va ganditi ca exista martori, daca e sa facem politie, si anume jucatorii de pe server ? Din intamplare, eram si eu prin imprejurimi atunci, cu alt nick, bineinteles. Te-a intrebat simplu daca ai jucat cu cod, draga Erader, si tu ai spus, cinstit, ca e adevarat, dupa care ai primit ban. Uite cum cazi in ochii nostri, mintind aici... Nu te prinde postura de victima, mai ales cand ne prindem. Mai lucreaza la asta !
Kello eu doar am glumit sa vad daca ai stare buna sau nu... si cred ca il sti pe Wolf eu i-am spus pe mess ca sa imi dai unban dar mi-a zis ca nu aveai o stare buna ...
La revedere.
SmyLeY21
Newbie
Newbie

Post by SmyLeY21 »

Numele :MaE
Ip:92.80.92.49
Motiv: Habar nu am de ce am luat Ban :|
m@fyozo
Newbie
Newbie

Post by m@fyozo »

Mda.. aproape toti pe forum habar nu aveti dc luati ban da pe sv jucati cu speed-uri wall-uri etc... <contra>
Image

Uploaded with ImageShack.us

Sa nu stai niciodata intre un copac si un caine!!!
SmyLeY21
Newbie
Newbie

Post by SmyLeY21 »

Ma m@fyozo u esti sanatos la cap :S . Eu nu am intrat pe zonek cu Coduri . Si deodata am luat Ban dar nu stiu de ce am BAN :|:(
m@fyozo
Newbie
Newbie

Post by m@fyozo »

SmyLeY21 wrote:Ma m@fyozo u esti sanatos la cap :S . Eu nu am intrat pe zonek cu Coduri . Si deodata am luat Ban dar nu stiu de ce am BAN :|:(
1: Atata timp cat eu nu te-am jignit pe tine, tu nu ai dc sa ma jignesti pe mn 2:Eu imi sustin parerea "decizia" pt toti codati care sustin ca nu stiu dc ia ban pe server <contra>
Image

Uploaded with ImageShack.us

Sa nu stai niciodata intre un copac si un caine!!!
create_my_ownp
Administrator
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: in_so@pta

Post by create_my_ownp »

SmyLeY21 wrote:Ma m@fyozo u esti sanatos la cap :S . Eu nu am intrat pe zonek cu Coduri . Si deodata am luat Ban dar nu stiu de ce am BAN :|:(

ai net de la romtelecom ?
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
112
Newbie
Newbie

un ban ??

Post by 112 »

05.02.2012 ora 13.10 intru pe serv era pline de playeri activati toti ceilalti urlau sa faca ceva adminii on line nu trecea mult timp de la inceputul rundei si i-mi luam cap runda de runda in fine
ma enervez si incep sa injur in loc sa mi se dea gag in cel mai rau caz si sa faca ceva cu playerii acitvatii imi iau ban 9999999999999999 minute motin limbaj .Foarte tare din partea voastra ce sa zic!!!!
nick RobertO
ip:89.35.225.20
Multuemsc!!!
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Re: un ban ??

Post by Sl@ke »

112 wrote:05.02.2012 ora 13.10 intru pe serv era pline de playeri activati toti ceilalti urlau sa faca ceva adminii on line nu trecea mult timp de la inceputul rundei si i-mi luam cap runda de runda in fine
ma enervez si incep sa injur in loc sa mi se dea gag in cel mai rau caz si sa faca ceva cu playerii acitvatii imi iau ban 9999999999999999 minute motin limbaj .Foarte tare din partea voastra ce sa zic!!!!
nick RobertO
ip:89.35.225.20
Multuemsc!!!
Done
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
112
Newbie
Newbie

Post by 112 »

multumesc
O.o
Newbie
Newbie

Post by O.o »

degeaba se cere unban,dupa o saptamana ai unban automat,nush cum... acu 4 zile unu }{@k3R ceva de genu luase ban,peste 3 zile il vad pe server....
A new generation was born!
A new era will be replaced by the new generation!
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

O.o wrote:degeaba se cere unban,dupa o saptamana ai unban automat,nush cum... acu 4 zile unu }{@k3R ceva de genu luase ban,peste 3 zile il vad pe server....
are ip dinamic..
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
O.o
Newbie
Newbie

Post by O.o »

si eu am patito ,dc crezi ca joc acu?? eram banat normal...
O.o
Newbie
Newbie

Post by O.o »

:| doamne fratilor dc luati toti prostii si ii faceti admin DOAR pe red??? Dark^ET sau nush cum a inceput sa injure si acu mia dat si ban!!!! vreau unban :| si nu joc cu cod

ipu meu 89.136.6.119
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”