Eu zic ca normal ar fi ca, atata timp cat postul adminului care a banat un jucator cu nick-ul "8yzzu" nu se gaseste la "Ban Report", banul sa fie scos...8yzzU wrote:kilik,dc ma jignesti admine?:)..cand am sarit cu gura mare ,k joaca altu cu nicku meu,v`a durut in cur,nu m`ati bagat in seama...k doar deh...voi sunteti ditamai adminii si eu doar un player din alta localitate.De unde esti u asa sigur k eram eu?ai verificat macar ip?...dak nu ma vreti pe srv e ok ,poate nu ma suportati ,nu condamn pe nimeni.dar la cate poze mi`ati facut si nu ati gasit niciun cod la mn...nuj dc ai impresia k m`as apuca de trisat,din moment ce stiu sa joc si fara:). sper k nu am desconsiderat pe nimeni,dar eu nu sunt un magar !si dak are cineva ceva de spus,sa ma caute si ii dau ce argumente vrea,iar dak ma mai jigneste careva,nu o sa mai raspund,pt k inseamna k doar atat stiti.Sa auzim de bine !
Daca ne luam de toti jucatorii, ii jignim si profitam de puterea pe care o avem in calitate de admini, nu facem altceva decat sa ni-i alungam. Ce urmeaza dupa ? E simplu ! Jucatorii pleaca pe alte servere unde le sunt respectate drepturile si unde se tine cont de parerea lor, serverul nsotru ramane gol, si nu mai avem asupra cui sa adminam si sa ne dam drept zmei, daca ne place asa de tare sa facem asta...
Iar tu, mai incearca sa faci o cerere de slot. Poate de data asta va fi luata in considerare, tinand cont de problemele de care te lovesti. Merita sa incerci. Succes !