Cereri UnBan!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
Taken
Newbie
Newbie

Re: Cereri UnBan!

Post by Taken »

Nickname: Taken
IP: 86.104.48.236
Motiv: Am luat ban de la [dark]^ET^ pe motivul ca as avea aim. El nu mi-a facut nici o poza prin care sa-mi arate acest lucru dandu-mi ban direct. In plus eram steam on a si vazut asta.
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Post by Sl@ke »

Taken wrote:Nickname: Taken
IP: 86.104.48.236
Motiv: Am luat ban de la [dark]^ET^ pe motivul ca as avea aim. El nu mi-a facut nici o poza prin care sa-mi arate acest lucru dandu-mi ban direct. In plus eram steam on a si vazut asta.
Unban
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
zizi87
Newbie
Newbie

Post by zizi87 »

create_my_ownp wrote:Ai primit ban? Cere sa ti se scoata acum , aici ! Posteaza ip si motivu pt care ai luat ban ! >:( >:(
Doresc sa mi se scoata banul pe ip 188.212.201.135 NU AM AVUT COD NU STIU MOTIVUL PENTRU CARE AM LUAT BAN (EU AM INTRAT PE SERVAR CU 25 SECUNDE INAINTE SA IAU BAN
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

zizi87 wrote:
create_my_ownp wrote:Ai primit ban? Cere sa ti se scoata acum , aici ! Posteaza ip si motivu pt care ai luat ban ! >:( >:(
Doresc sa mi se scoata banul pe ip 188.212.201.135 NU AM AVUT COD NU STIU MOTIVUL PENTRU CARE AM LUAT BAN (EU AM INTRAT PE SERVAR CU 25 SECUNDE INAINTE SA IAU BAN
unban
Image

razorgt450
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: Emp3ror

Post by razorgt450 »

Salut sunt Ronny am luat ban pe motiv ca as avea aim ceea ce nu este adevarat IP-ul meu este : 89.38.111.151

http://postimage.org/image/6j83fdujx/
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

razorgt450 wrote:Salut sunt Ronny am luat ban pe motiv ca as avea aim ceea ce nu este adevarat IP-ul meu este : 89.38.111.151

http://postimage.org/image/6j83fdujx/

razorgt450
Newbie
Newbie

Post by razorgt450 »

ms foarte mult Sl@ke pentru ban din nou dar care este motivul? As dori sa mil scoti daca doresti bine inteles IP : 89.38.111.151
Si data trecuta am luat ban pe mapa 35hp pe motiv ca as avea AIM
Image
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

razorgt450 wrote:ms foarte mult Sl@ke pentru ban din nou dar care este motivul? As dori sa mil scoti daca doresti bine inteles IP : 89.38.111.151
Si data trecuta am luat ban pe mapa 35hp pe motiv ca as avea AIM
Nu stiu de ce ai mai postat aici, din moment ce chiar eu ti-am spus pe mess motivul pt care te-a banat. In plus, din cate stiu, ti-a scos iar banul.
Image
xT.r CaMp3r
Newbie
Newbie

Post by xT.r CaMp3r »

Scz all, ca va deranjez...
Deci am primit ban 3 zile.
Cel care mi-a dat: kello.
Motiv: unu care CICA m-a vazut ka intru cu codu ( MINTE ) i-a spus lui kello si eu mi-a dat ban...
Si dupa am aflat de la un prieten ca le-a dat la toti...
Ip:188.27.187.24
Nume : Erader
razorgt450
Newbie
Newbie

Post by razorgt450 »

xT.r CaMp3r wrote:Scz all, ca va deranjez...
Motiv: unu care CICA m-a vazut ka intru cu codu ( MINTE ) i-a spus lui kello si eu mi-a dat ban...
Erader taci din gura frate chiar eu team vazut azi cu aim, era o mapa cu awp si ai intrat cu aim si cand a intrat killik ai iesit repede asa ca shhh:-$
Image
PiTiC
Hero Member
Hero Member
Nick:: PiTiC

Post by PiTiC »

Doresc unban la ip : " 89.38.111.120" am luat ban de la adminu-l " kello " motiv cod..../:) eu cod na poze ma ... + tu ma confunzi pe mne cu ronny ? /:) ... si imi ziki si "marsi" .. eu sunt la tzara in vacanta.. si ronny e din acelas sat cu mne si avem amandoi internetu prin aceasi firma.. deaia ip-urile noastre seamana .
si pozele ;) pe care nici nu le-ai luat pe mes motivul tau " nu iti merge netu bine " .. ;) ia poze ca nu te-ai uitat la ele ai dat ban aiurea :P >>> http://imageshack.us/g/694/dedust20006dv.png/
Image
Sexul e ca si Cupidon: nu-i destul sa ai arc si sageti, mai tre' sa ai si tinta !.
Clientu-l nostru , stapanu nostru!

Image
razorgt450
Newbie
Newbie

Post by razorgt450 »

Nickname : Ronny
IP : 89.38.111.151
Motiv: Motivul nu il stiu,jucam cu numele Super*JaGu@ru| si mi-am schimbat numele in Ronny si am luat ban de la kelloo:|
Va rog frumos faceti ceva cu kelloo este a treia oara cand iau ban de la el fara motiv
Image
killik
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: Killik

Post by killik »

Unbanned pitic. Ptr Ronny asteptam parerea lui kello, are el un motiv de te baneaza :-?
kelloo_vio
Jr. Member
Jr. Member

Post by kelloo_vio »

xT.r CaMp3r wrote:Scz all, ca va deranjez...

nu ti-am dat ban fara motiv.. numai asta stiti sa spuneti ... erau 50 de mii de playeri pe sv si te-am intrebar erader ai jucat codat ... si tu ai spus da recunosc ... si in secunda urmatoare ti-am dat banip fara nici un comentariu...
kelloo_vio
Jr. Member
Jr. Member

Post by kelloo_vio »

PiTiC wrote:Doresc unban la ip : " 89.38.111.120" am luat ban de la adminu-l " kello " motiv cod..../:) eu cod na poze ma ... + tu ma confunzi pe mne cu ronny ? /:) ... si imi ziki si "marsi" .. eu sunt la tzara in vacanta.. si ronny e din acelas sat cu mne si avem amandoi internetu prin aceasi firma.. deaia ip-urile noastre seamana .
si pozele ;) pe care nici nu le-ai luat pe mes motivul tau " nu iti merge netu bine " .. ;) ia poze ca nu te-ai uitat la ele ai dat ban aiurea :P >>> http://imageshack.us/g/694/dedust20006dv.png/

Pt asta exista sectiune cerei unban ... sa faci o cerere de unban ..dar dupa ce s-a intamplat... si dupa cum ai inceput sa injuri ca un copil de 10 ani pe mess.. nu am mai avut ce sa discut cu tine ... plus ca am stat vreo 2-3 minute pana ai dat pozele.. in timpu asta pozele se pot modifica..si cu asta termin si subiectu cu tine...
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”