*** Va doresc tuturor sa aveti parte de caldura si iubirea celor dragi si ca niciunul sa nu fie singur in aceasta seara. Craciun Fericit, dragilor ! :ymhug:

Imi place foarte mult ideea ta, ca si eu mai joc cu muzica, dar din cate stiu, radio face lag... Avem deja pluginuri care fac sa jucam cu ceva lag. Sper sa ma insel, desi nu cred...iNk wrote:A-ti putea pune o comana ceva de genu /radio si sa bage muzica...puteti vorbi cu un radio ce sa scrieti de ex /kiss si sa bage radio kiss fm...ar fi fain...unii joaca cu muzica
Post by create_my_ownp »
Post by create_my_ownp »
LA multi ani , numai bine !create_my_ownp wrote:La Multi ani si multa sanatate pentru toti :p
Post by Sekretboyy »
daca dam ip pe clasa sunt o gramada de playeri care nu pot intra...Sekretboyy wrote:La Multi Ani tuturor ,si celor cu nume de Vasile inclusiv.
Dar acum ,sa trecem in realitate:Pe server sunt multi codati,iar niciun admin mai pe la pranz asa.
Kil3RRR, are speed+wall+aim si intra doar cand nu sunt admini pe sv , iar Loading cel din top injura admini si a luat ban pentru aim sau wall parca
Eu zic sa le dati ban pe clasa sau o comanda de destroy/exterminated ar fi buna in momente din acestea....
Inca o data LA MULTI ANI!!! :ymhug:
Return to “Bucuresti Create Server”