O SUGESTIE SALVATOARE !!!

Asteptam sugestia ta !
Post Reply
Sympthom
Newbie
Newbie

O SUGESTIE SALVATOARE !!!

Post by Sympthom »

De fiecare data cand intru pe un server de peste 100 de persoane vad asta : Bani putini , tre multe ore sa faci level , LA FACTIUNI TREBUIE UN ANUMIT LEVEL CA SA INTRI !!!

Daca NU SE FACE ceva in privinta asta Serverul se va duce !!! Mie imi place EXTREM de mult SERVERUL !!! Dar , nu pot sa ma joc pe el pentru ca nu sunt PLAYERI !!!

Cand ati dat WIPE au fost 60 de PERSOANE Dar dupa flood au fost 20 !!! De ce ? La inceput totul merge bine , toti o iau de la inceput ,toti au sanse egale, ! Iar dupa flood , pe langa ca nu a mai fost persoane , playeri au plecat pentru ca si-au pierdut TOT CE AU MUNCIT ! Desi nu au muncit ASA DE MULT incat sa se mai joace !!!

Sugestia mea este ca : Sa se bage bani mai putini la inceput , sa trebuiasca sa ai un level pentru a intra in factiune , ca sa nu intre toti de la inceput intr-o factiune SI masinile sa fie mai scumpe , ce doamne , cu bani de la inceput iti iei masina "bengoasa"

Ce poti face tu cu joburile ? NIMIC , toti banii vin de la factiuni , ca daca te faci garbage primesti cat , 5k ? Deci as sugera sa fie umpic mai , stiu si eu ROLEPLAY , viata reala , nu ca toti ne trezim peste noapte BOGATI !!!

Dupa cum observati am scris mare cuvintele importante !!! As sugera sa se faca ceva in privinta asta !

Multumesc!
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy
Jucator CS ?: Da

Re: O SUGESTIE SALVATOARE !!!

Post by CiuChy »

Este server GF
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
JaRule
Newbie
Newbie

Re: O SUGESTIE SALVATOARE !!!

Post by JaRule »

Prea rp ca sa se faca:))
Post Reply

Return to “Sugestii”