Cerere Admin boys

Aici sunt Posturi esuate sau care nu au nici un inteles! Nimic nu se arunca totul se recicleaza!
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Re: Cerere Admin boys

Post by Sl@ke »

onLy wrote:
Sl@ke wrote:esti stresant... daca fac cerere admin sari cu gura ca tu joci de 2 ani pe server si nu ai indraznit sa faci cerere pentru admin... mereu tre sa spui despre tine... nu ma intereseaza ce ti se/s-a intampla(t) tie...tu da pro sau contra daca merita sau nu...
am o intrebare ;) Este cererea ta de admin sa comentezi la comentariile mele aduse persoanei care cere admin ? Te bagi ca musca-n lapte ;) asa ca .......
n-am cu cine sa ma inteleg... dispari...
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
onLy
Jr. Member
Jr. Member

Post by onLy »

uite ce e sl@ke tu ai inceput da ? ;) Deci nu stiu ce te tot bate curiozitatea de mine :| hai gata cu free chat ca deja faci +1
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Post by Sl@ke »

onLy wrote:uite ce e sl@ke tu ai inceput da ? ;) Deci nu stiu ce te tot bate curiozitatea de mine :| hai gata cu free chat ca deja faci +1
cine a ajuns sa imi zica mie de +1... eu ti-am dat un sfat... sa nu te mai vaicaresti atat ca tu ai helper si altul vrea admin...
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
onLy
Jr. Member
Jr. Member

Post by onLy »

Sl@ke wrote:
onLy wrote:uite ce e sl@ke tu ai inceput da ? ;) Deci nu stiu ce te tot bate curiozitatea de mine :| hai gata cu free chat ca deja faci +1
cine a ajuns sa imi zica mie de +1... eu ti-am dat un sfat... sa nu te mai vaicaresti atat ca tu ai helper si altul vrea admin...
adica tu crezi ca admin e un grad mai mare ? ca cine are admin e mai jmecher ? :)) omule ADMIN inseamna RESPONSABILITATI MARI ;) Si dupa cum il cunosc eu pe boys ... NU S-AR DESCURCA :| atata tot am zis ;)
JaRule
Newbie
Newbie

Post by JaRule »

Stop ''off-topic''
onLy
Jr. Member
Jr. Member

Post by onLy »

JaRule wrote:Stop ''off-topic''