Reclamatii!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
ganjahasy
Newbie
Newbie

Re: reclamati

Post by ganjahasy »

hal de ban dat de kello si joc pe servaru asta de 1 an jumate fara poze fara nik doar ca lam omorat pe el sa traiest kello si sa aduci toti codati pe servaru asta
kelloo killed GaRiLa with awp
*** ganjahasy killed kelloo with a headshot from m4a1 ***
white_aces killed RaU RaU with ak47
The^Pro killed NotFair with m4a1
*An@K|N : gg kello

*** ganjahasy killed *An@K|N with a headshot from m4a1 ***
todo is joining the Terrorist force
*** ganjahasy killed cuc with a headshot from m4a1 ***
Vizitati hubul de odc/dc++ dc.zonek.ro
*** -Eq>neXt!SeDaN killed ganjahasy with a headshot from ak47 ***
[
ResetScore] Daca vrei sa iti resetezi scorul,foloseste comanda /resetscore sau /rs !
*** -Eq>neXt!SeDaN killed roxy 22 with a headshot from ak47 ***
The^Pro (RADIO): Fire in the hole!
Tim-ranger : HOBOE CJIOBO B PacKPyTKe CEPBEPOB Ha Cau*Te maso****.ua

Kicked :". (banat p
kelloo_vio
Jr. Member
Jr. Member

Re: Mare reclamatie ce fac !

Post by kelloo_vio »

8yzzU wrote:Am luat ban pe srv vostru ,pe care adminii intra mai rar decat un jucator din Honolulu. Fratele kelloo,mi`a dat ban pt k pana sa intre el,aveam nickul "fan.kelloo.muie" fara sa stie insa k a existat un player kre avea numele fan.kelloo si avea o mie de coduri. bine k mi`a dat ban mie ,pt cea mai mare prostie,si nu i`a dat celui care a avut cod . Nu vreau sa imi scoateti banul,ca oriqm ajunsesem sa ma enervez prea des datorita unor admini incapabili ( precum m@fyozo ). Mi`a zis create k are destui admini...eu nu ii vad dekt sambata si duminica pe srv.In concluzie ,knd ajung acasa,in loc sa ma joc ,sa ma linistesc...stau si ma enervez q codalai ,gen cel de care v`am povestit .Kelloo frate,esti mare om,mare caracter...numai k nu prea stii sa echilibrezi lucrurile.Am spus ce aveam de spus.Sunt gata sa primesc toate jignirile,pt k asta stiti sa faceti knd va reclama cnv,nu luati in schimb nicio masura... Va pupa byzu:*

daca erai baiat destept ieseai dupa server atunci cand ai vazut ca nu e nici admin ...sau stateai linistit cu nicku tau... atata timp cat eu am intrat pe sv si am vazut nicku fan.kelloo.muie. nu pot sa inteleg decat ca e o jignire la adresa mea... jignirile de genu asta se pedepsesc..cine nu-mi da dreptate e liber sa posteze ce vrea...
kelloo_vio
Jr. Member
Jr. Member

Re: reclamati

Post by kelloo_vio »

[quote="ganjahasy"]hal de ban dat de kello si joc pe servaru asta de 1 an jumate fara poze fara nik doar ca lam omorat pe el sa traiest kello si sa aduci toti codati pe servaru asta
kelloo killed GaRiLa with awp
*** ganjahasy killed kelloo with a headshot from m4a1 ***
white_aces killed RaU RaU with ak47
The^Pro killed NotFair with m4a1
*An@K|N : gg kello

*** ganjahasy killed *An@K|N with a headshot from m4a1 ***
todo is joining the Terrorist force
*** ganjahasy killed cuc with a headshot from m4a1 ***
Vizitati hubul de odc/dc++ dc.zonek.ro
*** -Eq>neXt!SeDaN killed ganjahasy with a headshot from ak47 ***
[
ResetScore] Daca vrei sa iti resetezi scorul,foloseste comanda /resetscore sau /rs !
*** -Eq>neXt!SeDaN killed roxy 22 with a headshot from ak47 ***
The^Pro (RADIO): Fire in the hole!

ganjahasy killed kelloo with a headshot

ganjahasy killed *An@K|N with a headshot

ganjahasy killed cuc with a headshot

inainte sa-ti dau ban m-am uitat pe tine .. si ce am scris mai sus spune tot.. nu e vorba de 3 headuri... e vorba ca aveai aim ...ti-as fi facut demo dar nu se poate..asa ca nu ai primit ban doar ca asa am avut eu chef...
8yzzU
Newbie
Newbie

Re: Reclamatii!

Post by 8yzzU »

Mda,intr`adevar ai dreptate,ti`am zis k nu vreau sa scoti banul,pt k fiecare are dreptul sa judece qm vrea...doar ca ar trebui sa fiti mult mai atenti ce se intampla q serverul,nu cu voi adminilor:).pt k nu aveti admin k sa va fie voua bine...aveti admin k ajutati serverul sa se mentina,si sa se desfasoare un joc plaqt...voi nici makr voturi nu prea dati :).atat am avut de spus.sanatate,numai bine si sarbatorile q bine.kelloo nu ma intelege gresit nu iti port pica,oriqm trebuia sa imi dea cnv ban,devenisem prea dependent de cs,dar eu zic k ar fi bine sa nu mai iti iesi asa repede din pepeni :).dak am fost eu prost,invata`ma u sa fiu mai destept k esti mai mare :).sa auzim de bine:)
SnOOpBSY
Newbie
Newbie

Post by SnOOpBSY »

tocmai am luat ban aiurea de la un "cimpalac" cu admin
din cate stiu eu se fac poze si altele cand suspectezi pe cineva de coduri nu ,daca te-a omorat pe tine "marele admin" gata ii dai ban ca a avut tupeu sa te omoare

[kelloo] si-a resetat scorul!
SnOOpBSY killed aly_q with ak47
Tasteaza in consola admin_who Pentru a vedea Adminii conectati pe server.
SnOOpBSY (RADIO): Fire in the hole!
*** SnOOpBSY killed 007 with a headshot from m4a1 ***
SnOOpBSY (RADIO): Fire in the hole!
Kicked by Console: "aim (banat pentru 434232 min)"
Kicked :"aim (banat pentru 4342
rage
Newbie
Newbie

Re: Reclamatii! - RECLAMATIE WILLI

Post by rage »

Nume : Nsdap | Range
Ora : 18:50
Harta : de_mjolby3
Reclamat : Willi
Ce a facut : Ban permanent datorita prostiei de care dispune
Little Story : Aveam bmb, am omorat un CT in baza, si am luat-o pe scari in loc sa urc jgheabul ca sa ma asigur ca zona este libera. In urma slay-ului mi-am "dezlantuit furia" intrebandu-l "ce mata faci". Ban permanent nu gag trebuie pedepsit .M-a injurat de mama cu nici un drept. Daca ai vreo treaba injurama pe mine nu pe mama frate ca nici nu ti-au dat ***** bai copchilule :))

I don't give a fuck dar din moment ce am fost luat de prost de un prost vreau sa puneti ";" in users.ini in dreptul numelui "willi" sau macar sa ii stergeti 1/2 din accese.

Dovada : - Consola -
"http://forum.zonek.ro intra pentru a obtine un admin
Nsdap | Rage died
[
[oktav boy] si-a resetat scorul!
Comanda de ban este: "amx_banip nume minute motiv" Folositi asta.
<snayper> killed GaBi with usp
ADMIN willi: slay Nsdap | Rage
Hytman killed <snayper> with deagle
*DEAD* Nsdap | Rage : CE MATA FACI?

Comanda de ban este:
Daca te inregistrezi pe http://forum.zonek.ro Aveti admin AUTOMAT
*DEAD* oktav boy : snayper mori

SERG dropped
willi: ba bagamiasi pulan mata aia stearpa
[Player Nsdap | Rage]: BA Tu ESTI IDIOT ?
Kicked by Console: "banat permanent"
Kicked Reson : "banat permanent" "
ganjahasy
Newbie
Newbie

Post by ganjahasy »

iara frate ban de la kello fara motiv fara poze zice ca am aim si joc de un an si jumatate si a, o tona de poze facute pai sa stau frate sa ma omoare doar el sa nu mai par ca am aim
:-o
RbI6ka
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by RbI6ka »

ganjahasy wrote:iara frate ban de la kello fara motiv fara poze zice ca am aim si joc de un an si jumatate si a, o tona de poze facute pai sa stau frate sa ma omoare doar el sa nu mai par ca am aim
egal cu zeroo....kelooo e un jucator si un admin profesional, si de la mine ai luat ban...tot cu aim..asa ca fii baiat de treaba, si nu mai scanci atat
Welt
Newbie
Newbie
Nick:: Welt
Jucator CS ?: Da

Post by Welt »

RbI6ka wrote:egal cu zeroo....kelooo e un jucator si un admin profesional,
ce gluma buna :X
Image
ganjahasy
Newbie
Newbie

Post by ganjahasy »

create boss kello a luato rasna frate cum il omor ma da afara ca am coduri si joc de un an jumate pe servar fa ceva uite

SIMPLU (92.81.4.17) Se conecteaza pe server .
Sl@ke (RADIO): Fire in the hole!
Sl@ke (RADIO): Fire in the hole!
ADMIN kelloo: slay ganjahasy
*DEAD* kelloo : iar ti-ai bagat aimu
RbI6ka a luat o pauza, a obosit saracul...
Comanda de ban este:
Sl@ke: /me
*DEAD* Madutza : giurgiuvenii mei ma fac de ras
*DEAD* SIMPLU : /rank

Sl@ke killed bitmonk with awp
[
Kicked by Console: ". (banat pentru 4322 min)"
Kicked :". (banat
m@fyozo
Newbie
Newbie

Post by m@fyozo »

ganjahasy wrote:iara frate ban de la kello fara motiv fara poze zice ca am aim si joc de un an si jumatate si a, o tona de poze facute pai sa stau frate sa ma omoare doar el sa nu mai par ca am aim
Te dai de gol singur ca ai aim:)) (pai sa stau frate sa ma omoare doar el sa nu mai par ca am aim ) adica ai aim da nu vrei sa arati ?
Image

Uploaded with ImageShack.us

Sa nu stai niciodata intre un copac si un caine!!!
killik
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Killik

Post by killik »

Aim-u nu iese in poze pretenas, aim-u se vede doar la demo.
AlCaPoNe1
Newbie
Newbie

Post by AlCaPoNe1 »

BAI FRATILOR CHIAR SE DUCE DE TOT DE RAPA SV ASTA MAI BAGATI ADMINI SAU SA INTRE MAI DES CA PRIMI 2 DIN TOP RaU RaU si killer ala non stop joaca cu cod
nu glumesc
kelloo u erai mai tot timpu sau slake sau cnv chiar in momentu asta rau rau jaoca cu cod faceti cv ma.
AlCaPoNe1
Newbie
Newbie

Post by AlCaPoNe1 »

I-am luat ip=ul lui Rau Rau va rog eu ff frumos banatil urmeaza sa ii iau ip lui killer ala
Asta e ip lu :
RaU RaU 92.83.34.63
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

AlCaPoNe1 wrote:I-am luat ip=ul lui Rau Rau va rog eu ff frumos banatil urmeaza sa ii iau ip lui killer ala
Asta e ip lu :
RaU RaU 92.83.34.63
Degeaba ii baneaza, au IP-uri dinamice. Au fost banati de nu stiu cate ori pana acum de toti adminii care mai intra pe server, dar continua sa intre. Ban pe clasa de IP ar trebui sa li se dea, sa fim siguri ca scapam de ei, dar cum nimeni nu indrazneste s-o faca pt ca se tem de nu stiu ce justitie divina si ca probabil vor arde in focurile iadului, continuam sa jucam cu ei si sa ne pierdem jucatorii... E mai simplu asa, se pare, decat sa ne riscam viata banandu-i definitiv. :)

Din cate am observat, la RaU RaU se schimba doar ultimele 2 categorii ale IP-ului. Lui Killer nu i-am urmarit IP-urile pana acum, dar o s-o fac.
Image
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”