AFK !

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Post Reply
Stefy
Jr. Member
Jr. Member

AFK !

Post by Stefy »

Nick-ul tău: Stefy
Level-ul deținut: 5
Persoana pe care vrei să o reclami: helparii , adminii...nimic grav..
O descriere a situației: de ce ati ales frate helpari si admin daca sunt mereu afk ? ..am nevoie de ceva ..afk...singurul activ pe srv l-am vazut pana acum este Poke ...
Martori:...servarul !
Dovezi (Screenshot(s): astept parerile tuturor !
Image
PiTiC
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: PiTiC
Jucator CS ?: Da

Re: AFK !

Post by PiTiC »

:)) fie ca tine ;))) doar poke este activ! la cum joci tu pe server 1 ora pe zi nu ma mir ca doar pe el l-ai vazut ....si apropo .. adminii si helperii nu sunt obligati sa stea 24/24 au si ei viata personala ca orce om normal.. ;)
Image
Sexul e ca si Cupidon: nu-i destul sa ai arc si sageti, mai tre' sa ai si tinta !.
Clientu-l nostru , stapanu nostru!

Image
Stefy
Jr. Member
Jr. Member

Post by Stefy »

nu stau o ora pe zii stai linistit.... eu nu pot sa intru din cauza netului ca imi pica...dar as sta si eu cel putin 10 ore pe zii on pe srv...dar din alea 10 4-5 tot stau ;)
Image
killik
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: Killik

Post by killik »

In timpul zilei cam greu sa gasesti admini/helperi activi. Au si ei scoala, gagici, femei de futut. Seara dupa ora 8 iti garantez ca gasesti STAFF activ, eu unu de cate ori am avut nevoie i-am gasit. Pitic tine-o tot asa , te pupa mosu killik. :*
Stefy
Jr. Member
Jr. Member

Post by Stefy »

ok , de acord cu tine ... dar nu toti intra dupa 8 seara . nu? ....sunt playeri si in timpul zilei . si staff off... :-??
Image
PiTiC
Hero Member
Hero Member
Nick:: PiTiC

Post by PiTiC »

da dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci plangere contra adminilor.. deoarece ei nau nici o vina ca sunt dupamasa la scoala.. si ca nu se pot ocupa si in timpu zilei ... puteai sa faci o sugestie sa bage un admin / helper care sa fie on in timpu-l zilei... ;)

<closed>
Image
Sexul e ca si Cupidon: nu-i destul sa ai arc si sageti, mai tre' sa ai si tinta !.
Clientu-l nostru , stapanu nostru!

Image
maxim09
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by maxim09 »

Decat sa faci plangere mai bine faceai o mentionare la owner , iar acesta ar trebui sa aibe admini cu timp liber in toata perioada zilei, de exemplu un admin dimineata , 2 dupa amiaza si 2-3 seara... Nu e chiar degeaba plangerea, trebuie sa recunosc.
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Post Reply

Return to “Plangeri”