nu mergexaero wrote:pt admini: bagati prola cu 123 la coada
setinfo _create parola123
<respins>
nu mergexaero wrote:pt admini: bagati prola cu 123 la coada
RbI6ka wrote:(TOTI) hacked by 2FasT@bachusteam.com : cod
*** GheNoSu killed DAVID with a headshot from ak47 ***
Comanda de ban este: "amx_banip nume minute motiv" Folositi asta.
*** ROn.Bname killed SantineL with a headshot from mp5navy ***
FALOS dropped
FALOS вышел из игры
112 killed ROn.Bname with usp
-=co0k@yn3=-
si asa
(ADMINS) [RO] create.zonek.ro / HOSTED B : hello
*DEAD*FALOS: /
si asa
(ADMINS) hacked by 2FasT@bachusteam.com : hello
create vezi ca cineva tia intrat pe serv pe la orele 16.oo 07.12.2011
Mie mi-a mers........RbI6ka wrote:nu mergexaero wrote:pt admini: bagati prola cu 123 la coada
<respins>
RbI6ka wrote:create baga frate si tu comanda de destroy, ca intra asti cu coduri pe un capat, sa o sa banam pe toti si nu mai intra nimeni, va fi cel mai bine, hai bah omule hotarastete, e spre bine, daca cineva zice ca nu am dreptate sami zica....si renunt la cs....nici nu pot juca, ca tre numa sa dau banuri, le dakick intra cu alt nume si iar cod si cod...nesimtire....ailalti playeri strigan gura mare si injura ca sunt astia codati....deja e prea de tot, tre sa scapam de codati, DESTROY e cea mai buna masura si nu vom bana pe toate ip-urile... <pro>
Ce copil esti, zau ! Te simti mai bine acum ?RbI6ka wrote:Pt madutza mam lasat de cs, fiindca am gresit in fata ei, pa pa la toti, mam banat singur, ne mai auzim pe forum...poate
anunti cam greuLeGuMa21 wrote:ANUNT PENTRU ADMINI !!!
PENTRU A VA PUTEA LOGA PE ADMIN setinfo _create xyz123 = parola urmata de 123 .
nu inteleg ce vrei sa demonstrezi..nu vezi ca nu te baga nimeni in seama???2FasT wrote:stati calmi NU am aflat toate parolele voastre :-p
p.s. decat sa schimbati parolele era mai simplu sa schimbati setinto _create in altceva![]()
are acelasi efect
Return to “Bucuresti Create Server”