abuz-respawn

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Post Reply
Mafiotu
Newbie
Newbie

abuz-respawn

Post by Mafiotu »

Nick-ul tău:Mafiotu25
Level-ul deținut:6
Persoana pe care vrei să o reclami:Sl@ake
O descriere a situației:eram la skatepark si i-am furat motocicleta, si trb sa sune /call 911 nu sa imi dea respawn in apa, vreau sa ii dati helper down, nu stie regulile
Martori:chatul de helperi si admini
Dovezi (Screenshot(s):http://imageshack.us/photo/my-images/815/samp018v.png/ (poza este tocmai atunci cand ma tp)
Cine vrea sa-i fie bine,
Sa ia viata-asa cum vine.
wolff
Full Member
Full Member

Re: abuz-respawn

Post by wolff »

te jucai cu puta in tarna cand el era admin pe zonek. nu trebuia sa ii furi motorul , ai vazut ce scria pe el ? sl@ke's vehicle , o poti fura din cauza unui bug, care inca nu a fost rezolvat... ce ai facut u stii cum se numeste ? bug abuse si stii cum se pedepseste ? nu-ti mai zic
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
-xdM-Diablo
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Diablo
Jucator CS ?: Da

Post by -xdM-Diablo »

Nu s-ar da /respawn pt asta... Trebuia sa ii spuna frumos omu sa i-o aduca.. Sau stii ca mai exista topic de reclamaitii...
A fost cam aiurea /respawn .. (parerea mea)
Un prieten este acela care ignora gardul stricat al gradinii dar iti admira florile.
Daca vrei sa-ti realizezi visul, trebuie mai intai sa te trezesti...
Sympthom
Newbie
Newbie

Post by Sympthom »

wolff wrote:te jucai cu puta in tarna cand el era admin pe zonek. nu trebuia sa ii furi motorul , ai vazut ce scria pe el ? sl@ke's vehicle , o poti fura din cauza unui bug, care inca nu a fost rezolvat... ce ai facut u stii cum se numeste ? bug abuse si stii cum se pedepseste ? nu-ti mai zic
Chiar asa? Eu nu cred .. Amu te dai si tu mare ca stii ca nush ce , dar adevarul este ca nu este un bug <( cel putin din ce am auzit de la poke ) Si ce ca la furat ? Hai sa vedem , in viata reala daca iti fura cineva masina , ii dai /respawn ? Nu , nu cred , e roleplay , poti fura masini , si moto si orice , poti fi rau sau bun , .:!
onLy
Jr. Member
Jr. Member

Post by onLy »

wolff wrote:te jucai cu puta in tarna cand el era admin pe zonek. nu trebuia sa ii furi motorul , ai vazut ce scria pe el ? sl@ke's vehicle , o poti fura din cauza unui bug, care inca nu a fost rezolvat... ce ai facut u stii cum se numeste ? bug abuse si stii cum se pedepseste ? nu-ti mai zic
dragul meu wolf NU ESTE BUG si te-am vazut si pe tine cu NRG-ul lui slake . si pentru ca a fost admin de mult NU ARE IMUNITATE ! si nu cred ca trebuia respawn...
PiTiC
Hero Member
Hero Member
Nick:: PiTiC

Post by PiTiC »

Sl@ke i-a dat respawn cand era la event deoarece i-a furat motoru... si nu i-a dat aiurea i-a dat pentru deranjare event!

<closed>
Image
Sexul e ca si Cupidon: nu-i destul sa ai arc si sageti, mai tre' sa ai si tinta !.
Clientu-l nostru , stapanu nostru!

Image
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

eram la event si mi-a furat motorul...
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

only, 1. slake stia ca eram cu motorul lui.... 2. cum nu e bug ?=)) dai lock la vehicle si vezi ca oricine ti-l poate lua, desi e personal, ce e asta ? ;;)
Image

Image

Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

se vede cata lume ma iubeste..nici macar nu ati asteptam parerea mea...
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
-xdM-Diablo
Jr. Member
Jr. Member
Nick:: Diablo

Post by -xdM-Diablo »

Scuza-ne SL@KE ne ia gura pe dinainte :)) trebuia sa zica mafiotu ca era la event atunci. Ar merita el sa fie sanctionat!

<closed>
Un prieten este acela care ignora gardul stricat al gradinii dar iti admira florile.
Daca vrei sa-ti realizezi visul, trebuie mai intai sa te trezesti...
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

Sympthom wrote:
Chiar asa? Eu nu cred .. Amu te dai si tu mare ca stii ca nush ce , dar adevarul este ca nu este un bug <( cel putin din ce am auzit de la poke ) Si ce ca la furat ? Hai sa vedem , in viata reala daca iti fura cineva masina , ii dai /respawn ? Nu , nu cred , e roleplay , poti fura masini , si moto si orice , poti fi rau sau bun , .:!
in primul rand, asta nu e viata reala, ci e joc, invata sa faci diferenta, in al 2a rand.... daca tot vrei sa fim obiectivi, nu e roleplay , ci godfather....
si nu ma dau mare, ce stiu, stiu din experienta, ce nu stiu inca o sa invat :)
Image

Image

killik
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: Killik

Post by killik »

Fura tu in viata reala un motor/ masina, sa vedem ce se intampla :))) . Eu unu as fi super mutumit daca as primi doar un /respawn, sa ma dea acasa =))))
Post Reply

Return to “Plangeri”