SA-MP Free Chat

Discutii diverse despre serverul Zonek Official Server
PoKeM0oN
Newbie
Newbie

Re: SA-MP Free Chat

Post by PoKeM0oN »

<pro> , Foarte adevarat diablo:)
Image
Image
killik
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Killik
Jucator CS ?: Da

Post by killik »

PoKeM0oN wrote:

Code: Select all

Sympthom scrie:
Na , eu nu am fost de la inceput , si n-am avut sansa la helper , desi il cunosc si pe van si pe dell si pe poke ff bine ( desi eu cred ca ei nu ma mai stiu , jucam pe gadi** ) si am avut si server , am avut si admin , stiu toate comenzile dar se pare ... ca nu cred ca am o sansa... de ce ? o intrebare intrebatoare .. vreau ca altii sa imi dea raspunsul 

niciodata.. nu meriti
De ce te pripesti,sti tu ca nu merita?
Asa e Sl@ke, mereu ironic si pus pe soti. Sunt 100% sigur ca il doare in cur daca ala o sa aiba sau nu admin :))

Ingropati securea razboiului si hai sa ne mai distram si noi, m-am cam saturat de atata cearta.
Last edited by killik on Fri Dec 09, 2011 8:42 pm, edited 1 time in total.
Sympthom
Newbie
Newbie

Post by Sympthom »

Haide ma , vreti exemple in care copil de 5 ani mai destept ca tot forumul ? Cititi stirile , un copil de 5 ani are iq-ul asemantor cu al lui einstein ,Si deja stie o gramada de chestii , un copil de 12 ani , a facut o alta teorie despre Big-Bang , sunt altii de 40 de ani care inca se drogheaza si zic , si ce-mi pasa mie , si ce ? Vedeti , diferenta de 30 de ani aprox si tot ala mai mic e mai destept , nu conteaza varsta , eu de la 6 ani joc cs , gta , si toate , si cand eram mic rupeam sv de cs ...
PoKeM0oN
Newbie
Newbie

Post by PoKeM0oN »

Gata maii , Haideti pe samp sa facem wanted :D
Image
Image
Rave
Jr. Member
Jr. Member

Post by Rave »

dell daka te mai uiti prin acest topic la cursele alea cu /join arata ca ai castigat 100k de ex si iti da 2k sper sa rezolvi...:D
Dell-
Jr. Member
Jr. Member

Post by Dell- »

Rave wrote:dell daka te mai uiti prin acest topic la cursele alea cu /join arata ca ai castigat 100k de ex si iti da 2k sper sa rezolvi...:D
la cursele care apar din 10 in 10 minute?o sa ma uit prin ele..
Image
Rave
Jr. Member
Jr. Member

Post by Rave »

la cursele care apar din 10 in 10 minute?o sa ma uit prin ele..
da alea..:D
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

maxim09 wrote:
Rave wrote:Scandal Peste scandal sincer majoritatea nu stiu de gluma dar uni sunt chiar fff prosti pe merit de ex baby pleaca de pe server ca ala are admin 1337 sau cat o avea poi nu inteleg ia fost ciuda ca nu ia dat van ei ca a fost nevasta-sa ca pleaca de pe sv poi pleaca mey daka uh joci pt admin noi jucam pentru distractie si Van sincer degeaba ii iei adminul la ciuchy ca in acest moment este printre primi 2 de pe sv activitate si e printre 2 cei mai bun admini de pe sv :) deci in loc sai dai down mai bine iai da up in locul lui bazookka daka chiar a plecat parerea mea . Eu intru pe server sa ma joc sa ma distrez nu sa cersesc admin sau altcv Nu inteleg dece va certati pentru un admin sau altcv dar parerea mea ca ciuchy merita din plin acest admin e cel mai activ si cel mai bun la ora actuala si mai sunt 2-3 care se mai ocupa pitic,poke... Deci atat am avut de spus mam grabit poate am greseli de gramatica dar intelegeti expresia mea jucati sa va distrati si o sa vedeti ca nu aveti treaba cu nimik Have Fun.
MiTzA93 wrote:Daca tot a intrat Ciuchy in cacat, de ce sa nu ma bag si eu in cacat? Stiti ca peste tot sunt si eu. Mai ales ca Ciuchy e iubirea vietii mele:X.Sa fim seriosi. Ciuchy in mare parte are dreptate. Pana mea, poti fi tu scripteru `al mai bun din lume, dar degeaba daca la anii tai, 12, sau cat aveti, va luati in pula cu toti, ca deah, is owner, scripter, ma doare in pula, eu ii fut pe ei. Si deodata ce zici ca l`ai futut pe unu, tot mai futi pe unu,, si ce ai rezolvat? Un cacat, joci intre prietenii tai, 2-3 si aia care stau si joaca pt admin/helper. Nu zic, nu am nimic cu varsta voastra, dar daca nu stiti sa luati decizii, stati in banca voastra, sau cand se intampla ceva, fate ca esti afk, si lasa pe altu care stie ce e aia adminat. Poke, care naibii ai fi, stii ca asa ai facut si cu mine. Faza cu wantedu, tin sa te anunt, este bug. Si nu patesc asta doar eu, ci toti din pd, cel putin stiam de Al3x si oNly, adica, dai wanted 3, primeste 7, sau dai 4, primeste 10. Si ce ai facut? Nu ai intrebat nimic, sau sa te gandesti,ba, poate e de la server, si crede-ma, stiu ce e aia pd, dar inca nu imi aduc aminte bine toate comenzile, sau toate prostiile care erau pe acolo. Pt ca nu am jucat samp vreo 7-8 luni, din care vreo 3 luni in total, am fost lider pd cu ciuchy, maxim si altii. Si atunci, serverul s-a dus pe rapa din cauza unor copii, care luau decizii aiurea, si plecau playerii. Tare ma tem ca si acuma, tot asta o sa se intample, decizii luate aiurea, si sincer, nu stiam cati ani aveti, eu ma asteptam sa aveti vreo 16-17, ca asta e varsta in care mai toti SCRIPTEAZA. Si ma gandeam ca nah, nu sunteti maturizati, pana mea, dar se pare ca nu doar maturizarea sta la baza, ci si varsta, una este cand spui ca ai 16 ani, si alta cand spui ca ai 12. Asa ca daca vreti sa duceti serverul sus, cu tot cu playeri, luati decizii corecte si nu va comportati ca niste tarani nematurizati, de 12 ani. Atat am avut de zis, in calitate de player. Cu respect pt toti, MiTzA

/PS.
/uitai draga dell, Ce tie nu iti place, altuia nu`i face. + ca razbunarea e arma prostului.
De-asta iubesc eu serverul asta. Exprimare libera fara limite.

Mentalitatea e problema principala si mai ales deciziile ownerului. Ca pana la urma el trage sforile pe tot serverul si playerii , inafara de a nu mai intra pe server nu au cum sa se opuna deciziilor lui. Nu stiu ce playeri sunt acum pe zonek, dar la cate certuri sunt... cred ca sunteti foarte usor de enervat. Cat despre admini, din lista pe care nici nu am vazut-o , sunt sigur ca numai ciuchy il merita pe deplin deoarece tot ce stie, a invatat de-alungul timpului, experimentand sampul si cred ca el are cateva zeci de mii de ore jucate in total, mai ales ca a avut cu cine. Fara a ofensa pe nimeni, va pot spune ca inafara de ciuchy, nimeni nu s-a intors cu inima deschisa pe zonek. Cu sau fara admin si functii superioare, el va fi mereu acolo pentru a ajuta pe toata lumea si pentru a ma injura pe mine, bine-inteles. Nu vreau sa-i uit pe restul, cum ar fi Razvan_D, MiTzA, Alcatraz, Only, oZZ, Sl@ke, Banica, Rave , Kimy, Critz si toti cei care ma cunosc. Eu va urez distractie placuta pe server si tot succesul. Si imi cer scuze ca nu pot intra si eu sa mai radem si sa ne amintim de vremurile apuse dar va promit ca intr-o zi, ma voi intoarce in forta!
Maxim te iubesc :X Mata vin`o pe SAMP sa iti dau cu Deagle la urechi !Arunci si tu priviri pe aici nazdravane
Te iubesc Maxim la ce ai spus acolo ;) Trebe sa ma rupi putin la Deagle
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
create_my_ownp
Administrator
Nick:: in_so@pta

Post by create_my_ownp »

Cine se mai cearta ban 2 saptamani. Are dreptul sa comenteze oricine aduce 30 de playeri. Deci faceti ceva pt server Eu respect pe baietii astia noi cu care colaboram chiar se implica
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
SmyLeY21
Newbie
Newbie

Post by SmyLeY21 »

Haideti frate sa ne impacam sa nu ne mai certam chiar daq unii se dau jmecheri si noi nu ii suportam trebuie sa ii ascultam :D Go go go sa aducem iar sv SUS !!! :ymhug:
SmyLeY21
Newbie
Newbie

Post by SmyLeY21 »

Haideti frate sa ne impacam sa nu ne mai certam chiar daq unii se dau jmecheri si noi nu ii suportam trebuie sa ii ascultam :D Go go go sa aducem iar sv SUS !!! :ymhug:
SmyLeY21
Newbie
Newbie

Post by SmyLeY21 »

wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

nu era nevoie de atatea posturi....
schimband subiectul, as zice sa nu se mai bage cate 2 leaderi la unele factiuni, ca sunt alte factiuni care nici nu au leader ... si ar fi bine sa se ocupe toate daca tot sunt, nu sa intre cate 2 la o factiune la la alta niciunul...
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

wolff wrote:nu era nevoie de atatea posturi....
schimband subiectul, as zice sa nu se mai bage cate 2 leaderi la unele factiuni, ca sunt alte factiuni care nici nu au leader ... si ar fi bine sa se ocupe toate daca tot sunt, nu sa intre cate 2 la o factiune la la alta niciunul...
ai facut cerere pentru hitman..sa-ti fie rusine
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

Sl@ke wrote:
wolff wrote:nu era nevoie de atatea posturi....
ai facut cerere pentru hitman..sa-ti fie rusine
:))=))
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Post Reply

Return to “Diverse”