GTA 5 (Rockstar Trailer)

Discutii despre alte jocuri !
Post Reply
killik
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Killik
Jucator CS ?: Da

GTA 5 (Rockstar Trailer)

Post by killik »

http://www.youtube.com/watch?v=QkkoHAzjnUs Sa vedem ce ne promite. Sper sa nu fie la fel de prost optimizat ca GTA 4.
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Re: GTA 5 (Rockstar Trailer)

Post by CiuChy »

Se poate observa din trailer ca este primul GTA cu animale (un caine pe la inceput - scena cu plaja), pe langa asta se pot observa din marcaje niste indicatoare cu 2 orase "Little Seoul" si "Las Puerta" , o reclama pe un camion "Up n Atom Burger" cu un slogan amuzant "Once it pings eat like kings" .. banuiesc ca un loc nou unde se poate manca gen Burger Shot din GTA:SA, niste oameni care locuiesc sub pod pe cartoane , niste oameni care cultiva ceva in camp (un fel de fermieri), masini de Posta , un fel de noua institutie publica cum era ambulanta sau politia .. avioane cu care se pot zbura banuiesc, si munti incredibili de realisti adica cred ca va fi gen doar orasul Los Santos foarte detaliat si cateva locuri pe langa el .. nu cred ca vor mai fi 3 orase :) Probabil vor folosi San Fierro si Las Venturas in urmatoarele gta-uri sau poate chiar in expasion packuri cum a fost la ballad of gay tony pentru gta 4 :)

Text: sa-mp.ro

La prima vizionare pare destul de bun jocul , sa vedem celelalte trailere
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
[S.E.B]caesar
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: Caesar
Jucator CS ?: Nu

Post by [S.E.B]caesar »

Da,am vazut si eu trailerul saptamana trecuta si mi s-a parut foarte tare.Asteptam gameplay-ul :)).Eu astept gameplay-ul,fiindca daca imi instalez gta-u' 5 se strica compu' =)
Image
killik
Sr. Member
Sr. Member

Post by killik »

CiuChy wrote:Se poate observa din trailer ca este primul GTA cu animale (un caine pe la inceput - scena cu plaja), pe langa asta se pot observa din marcaje niste indicatoare cu 2 orase "Little Seoul" si "Las Puerta" , o reclama pe un camion "Up n Atom Burger" cu un slogan amuzant "Once it pings eat like kings" .. banuiesc ca un loc nou unde se poate manca gen Burger Shot din GTA:SA, niste oameni care locuiesc sub pod pe cartoane , niste oameni care cultiva ceva in camp (un fel de fermieri), masini de Posta , un fel de noua institutie publica cum era ambulanta sau politia .. avioane cu care se pot zbura banuiesc, si munti incredibili de realisti adica cred ca va fi gen doar orasul Los Santos foarte detaliat si cateva locuri pe langa el .. nu cred ca vor mai fi 3 orase :) Probabil vor folosi San Fierro si Las Venturas in urmatoarele gta-uri sau poate chiar in expasion packuri cum a fost la ballad of gay tony pentru gta 4 :)

Text: sa-mp.ro

La prima vizionare pare destul de bun jocul , sa vedem celelalte trailere
Ai vazut Vinewood ? :X
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

Da killik , super imi place trilerul ... sa vedem ce noutati v`om mai avea :)
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
create_my_ownp
Administrator
Nick:: in_so@pta

Post by create_my_ownp »

un filmulet sofisticat se poate face.... ca sa iti starneasca imaginatia, dar conteaza jocul cat de real va fi.
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Nick:: [MANIFEST]

Post by [MANIFEST] »

GTA 5= Joc misto..pentru mine ori ce va scoate rocketstar games..va fi misto.Acum daca stau sa enumar greselile,as spune :
Puteau o grafica mult mai buna...zici ca sunt in gta san andreas doar ca are ceva mape si textura schimbata..
Nu vad nici o tematica schimbata..decat animatia aia...

SI ma rog..killic cat cere..nu ne postezi si tu aici?cerinte de sistem?alea alea..sa stim si noi:)
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
killik
Sr. Member
Sr. Member

Post by killik »

[MANIFEST] wrote:GTA 5= Joc misto..pentru mine ori ce va scoate rocketstar games..va fi misto.Acum daca stau sa enumar greselile,as spune :
Puteau o grafica mult mai buna...zici ca sunt in gta san andreas doar ca are ceva mape si textura schimbata..
Nu vad nici o tematica schimbata..decat animatia aia...

SI ma rog..killic cat cere..nu ne postezi si tu aici?cerinte de sistem?alea alea..sa stim si noi:)
Habar n-am cat o sa ceara , cand o sa apara jocu sau un Gameplay , atunci o sa stim exact cat o sa ceara. Oricum o sa ceara destul . O sa ma inchin la Dumnezeu daca o sa-l pot rula la Very Low .:))
maxim09
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by maxim09 »

Mda... Jocul va avea un story legat de un emigrat in america , care da peste belele si incearca sa faca afaceri murdare ca sa scape din ele. Mi se pare cam viu colorat si cu o grafica mai slaba decat cea din gta 4 ... Astept gameplayul , poate imi va schimba opinia.
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
RedFighter
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: RedFighter

Post by RedFighter »

frm
Post Reply