SA-MP Free Chat

Discutii diverse despre serverul Zonek Official Server
VAN
Newbie
Newbie

Re: SA-MP Free Chat

Post by VAN »

Hai sa va explic eu cum sta treaba la uni dintre voi.Am venit pe comunitatea zonek sperand sa fac treaba cu voi sperand ca voi intemeia ceva alaturi de voi dar sunt uni care resping cererea noastra de prietenie si considera complet diferit decizile noastre.Am inteles ca totu a plecat de la Kimy ea a prins cva tupeu dupa un helpar dupa una asta nam zis nimic am mers pe burta daca din cauza unui player plecati toti va certati toti eu unu nu am ce sa mai zic.Va plangeti de poke de dell ca are 12 respectiv 13 ani dar daca nar fi fost ei cine v-ar fi ajutat cel mai mult Poke sta tot timpu pe samp incearca sa va ajute cu ce poate voi ii cereti remove pentru ce ca omu e activ va ajuta va respecta va respectam pt ce.Am incercat sa facem un servar de samp frumos sa nu va plangeti de el nebuguit cu toate ca a avut cateva probleme si inca are dar totusi faptele conteaza uni din voi nici asta nau tinut cont si s-au pisat pe sentimentele unora am trecut si peste am mers pe burta.Analizati voi situatia daca si Poke ia remove cu cine ramaneti vreti ca sa vina tot admini vechi si toate cele ok vi le bag dar din cante vad ca helpari sunt playeri mai vechi va raspund tot timpu ca poke sau ca ori care altu.Sunt extrem de surprins de reactile unora din voi pentru ca dati mai de graba importanta varstei unora din noi daca ma apuc sa fac un calcul pe servar majoritatea au intre 12-20 de ani asa ca comentarile de genu asta nus au rostul
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

VAN wrote:Hai sa va explic eu cum sta treaba la uni dintre voi.Am venit pe comunitatea zonek sperand sa fac treaba cu voi sperand ca voi intemeia ceva alaturi de voi dar sunt uni care resping cererea noastra de prietenie si considera complet diferit decizile noastre.Am inteles ca totu a plecat de la Kimy ea a prins cva tupeu dupa un helpar dupa una asta nam zis nimic am mers pe burta daca din cauza unui player plecati toti va certati toti eu unu nu am ce sa mai zic.Va plangeti de poke de dell ca are 12 respectiv 13 ani dar daca nar fi fost ei cine v-ar fi ajutat cel mai mult Poke sta tot timpu pe samp incearca sa va ajute cu ce poate voi ii cereti remove pentru ce ca omu e activ va ajuta va respecta va respectam pt ce.Am incercat sa facem un servar de samp frumos sa nu va plangeti de el nebuguit cu toate ca a avut cateva probleme si inca are dar totusi faptele conteaza uni din voi nici asta nau tinut cont si s-au pisat pe sentimentele unora am trecut si peste am mers pe burta.Analizati voi situatia daca si Poke ia remove cu cine ramaneti vreti ca sa vina tot admini vechi si toate cele ok vi le bag dar din cante vad ca helpari sunt playeri mai vechi va raspund tot timpu ca poke sau ca ori care altu.Sunt extrem de surprins de reactile unora din voi pentru ca dati mai de graba importanta varstei unora din noi daca ma apuc sa fac un calcul pe servar majoritatea au intre 12-20 de ani asa ca comentarile de genu asta nus au rostul
<pro>

s-au format 2 partide, unii pro altii contra, mai sunt si unii neutri, gen eu. fiecare dintre aceste 2 partide are defectele ei, dar nimeni nu e perfect. poke nu a gresit cu nimic asa de grav, ca sa primeasca remove. nimeni nu cere sa fie adminii de pe serverul vechi, drept dovada ce s-a intamplat, s-a intamplat :) ciuchy merita si el admin :)

P.S : daca o sa continuati sa va certati o sa ajungeti sa va enervati, si :-h pa server sa-mp, asa a fost si data trecuta !
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
maxim09
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by maxim09 »

Wolf va dat maxim :)). De ce nu incheiati totul si continuati sa jucati ca pana acum, fara dorinte de razbunare ?
Maxim

-YM: iti_dau_maxim
Dell-
Jr. Member
Jr. Member

Post by Dell- »

eu unu nu am incercat sa fac un server frumos impreuna cu van dar vin ofticati gen mitza si se baga in discutie chiar nu il inteleg de ce se baga el..la inceputul serverului eu cu VAN am luat niste decizii in legatura cu admini/helperii toti ati avut o sansa si degeaba pentru voi nu a insemnat nimic..v'ati bagat picioarele in ea asa cum a facut Ciuchy.Iar daca nu ati vazut nu eu raspund la cererile de helper de pe forum...
Image
MiTzA93
Sr. Member
Sr. Member

Post by MiTzA93 »

Logic ca ma bag in seama. Pt ca nu sunteti corecti deloc. In fine, vedetiva de treaba, daca asta ati inteles din ceea ce am zis eu pana acuma. Eu imi vad de treaba mea, voi de a voastra. Ca vad ca nu avem cu cine vorbi pe aici. Varsta si maturitatea isi spun cuvantul.
Dell-
Jr. Member
Jr. Member

Post by Dell- »

MiTzA93 wrote:Logic ca ma bag in seama. Pt ca nu sunteti corecti deloc. In fine, vedetiva de treaba, daca asta ati inteles din ceea ce am zis eu pana acuma. Eu imi vad de treaba mea, voi de a voastra. Ca vad ca nu avem cu cine vorbi pe aici. Varsta si maturitatea isi spun cuvantul.
sunt de aceasi parere cu tine,mai bine ai tace
Image
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

<closed>
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
onLy
Jr. Member
Jr. Member

Post by onLy »

VAN wrote:Hai sa va explic eu cum sta treaba la uni dintre voi.Am venit pe comunitatea zonek sperand sa fac treaba cu voi sperand ca voi intemeia ceva alaturi de voi dar sunt uni care resping cererea noastra de prietenie si considera complet diferit decizile noastre.Am inteles ca tototul a inceput de la kimy
DEACORD ! Kimy ( deea ) a prins multa vorbarie in clanta si se cam da smechera cum sa zic si eu . Comenteaza cam mult :) ar fi bine sa invete sa mai si taca :) si e plina de tupe ... cam da pe afara ;) eu va :-* pe toti ! si hai gata cu certurile .......... HAIDETI PE SERVER DEOARECE SCADEM !!! :) DE LA 60 AM AJUNS LA 29 - 35 ? :-o
VAN
Newbie
Newbie

Post by VAN »

Prin certurile voastre tin sa repet si sa va reamintesc sa nu va mai certati pareti imaturi si nu prea vreau sa va certati intre voi si reveniti inapoi
Rave
Jr. Member
Jr. Member

Post by Rave »

eu nu mam certat cu nimeni dar uni sunt chiar prosti si nu ai cum sa le explici doar facandui prosti cum a fost cazul lui only ca nam voie sa trag langa el ca e aod poi era war ceai vrea sa stau sa ma omoare aia ca el are chef sa stea pe zona de war doamne cand vezi asa cv si multii alti eu nu am avut treaba cu voi dar daka voi incepeti si eu incep :) si in leg cu kimy ea chiar e tare in "clanta" cum zici uh In Rest Nu am ce sa comentez
Sympthom
Newbie
Newbie

Post by Sympthom »

Na , eu nu am fost de la inceput , si n-am avut sansa la helper , desi il cunosc si pe van si pe dell si pe poke ff bine ( desi eu cred ca ei nu ma mai stiu , jucam pe gadi** ) si am avut si server , am avut si admin , stiu toate comenzile dar se pare ... ca nu cred ca am o sansa... de ce ? o intrebare intrebatoare .. vreau ca altii sa imi dea raspunsul :))
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke
Jucator CS ?: Da

Post by Sl@ke »

Sympthom wrote:Na , eu nu am fost de la inceput , si n-am avut sansa la helper , desi il cunosc si pe van si pe dell si pe poke ff bine ( desi eu cred ca ei nu ma mai stiu , jucam pe gadi** ) si am avut si server , am avut si admin , stiu toate comenzile dar se pare ... ca nu cred ca am o sansa... de ce ? o intrebare intrebatoare .. vreau ca altii sa imi dea raspunsul :))
niciodata.. nu meriti
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
PoKeM0oN
Newbie
Newbie

Post by PoKeM0oN »

Code: Select all

Sympthom scrie:
Na , eu nu am fost de la inceput , si n-am avut sansa la helper , desi il cunosc si pe van si pe dell si pe poke ff bine ( desi eu cred ca ei nu ma mai stiu , jucam pe gadi** ) si am avut si server , am avut si admin , stiu toate comenzile dar se pare ... ca nu cred ca am o sansa... de ce ? o intrebare intrebatoare .. vreau ca altii sa imi dea raspunsul 

niciodata.. nu meriti
De ce te pripesti,sti tu ca nu merita?
Image
Image
-xdM-Diablo
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Diablo
Jucator CS ?: Da

Post by -xdM-Diablo »

Sa va spun si eu o parere din experienta. Cum zicea si maxim09. Eu pe acest player nu il stiu de loc, insa pot spune ca ar fi un bun player, pot citi din cuvintele lui ceea ce gandeste. Spune sa lasam balta toate certurile ce au fost pe acest server, cel putin de acum de cand sunt noii owneri la conducere. Eu cel putin (poate mai sunt si altii) dar cred ca acest server poate merge foarte sus cu ownerii / adminii care sunt acum pe server, asta doar cu putina bunavointa. Ar trebui sa incepeti sa lasati de-oparte certurile, sa respectati ownerii, adminii care sunt acum, fara plangeri de genu: "dc X are helper / admin ca nu merita". De unde stiti voi ca nu merita??
Omul este facut in asa fel incat sa si greseasca! Daca voi nu respectati asta, inseamna ca voi nu sunteti oameni.. am dreptate?
Nu va judec, nu am acest drept. Numai Dumnezeu ne judeca! asa ca lasati prejudiciile astea gen: "ala nu merita admin / helper ca nu stie .."
Omul este facut asa:
De la 1 - 25, 30 ani - Facut pentru a invata.
De la 30 - 60 ani - Facut pentru a practica ce a invatat
De la 60 - ani - Facut pt a sta in pace alaturi de ce a invatat de-alungul vietii.
Asta nu inseamna ca in varstele in care practici ce ai invatat nu mai poti invata ceva nou! Numai prin invatare putem sti. Cu alte cuvinte ca sa stim trb sa invatam! Invatati din greseli si nu judecati pe atlii pentru greselile lor. Nu conteaza varsta atata timp cat gandeste cu creierul si nu cu picioarele.
Haideti sa mai incercam o data sa fim cum am fost acum 1 saptamana. Incercati sa aduceti playerii inapoi. Nu este drept sa plece altii de pe server doar ptc s-au simtit jigniti de altii "mai buni".

Dati-va cu parerea despre ce am spus. <pro> // <contra>
Un prieten este acela care ignora gardul stricat al gradinii dar iti admira florile.
Daca vrei sa-ti realizezi visul, trebuie mai intai sa te trezesti...
Rave
Jr. Member
Jr. Member

Post by Rave »

<pro> Acest Joc e fakt pt toate varstele nu doar pt o anumita varsta si ar trebuie sa va ganditi bine la postul lui diablo :)
Post Reply

Return to “Diverse”