da rave de acrod cu tine dar intra pe a incepe sa se bage in seama ' isi ia de dulce ' si dupa tot el plangeRave wrote:Scandal Peste scandal sincer majoritatea nu stiu de gluma dar uni sunt chiar fff prosti pe merit de ex baby pleaca de pe server ca ala are admin 1337 sau cat o avea poi nu inteleg ia fost ciuda ca nu ia dat van ei ca a fost nevasta-sa ca pleaca de pe sv poi pleaca mey daka uh joci pt admin noi jucam pentru distractie si Van sincer degeaba ii iei adminul la ciuchy ca in acest moment este printre primi 2 de pe sv activitate si e printre 2 cei mai bun admini de pe svdeci in loc sai dai down mai bine iai da up in locul lui bazookka daka chiar a plecat parerea mea . Eu intru pe server sa ma joc sa ma distrez nu sa cersesc admin sau altcv Nu inteleg dece va certati pentru un admin sau altcv dar parerea mea ca ciuchy merita din plin acest admin e cel mai activ si cel mai bun la ora actuala si mai sunt 2-3 care se mai ocupa pitic,poke... Deci atat am avut de spus mam grabit poate am greseli de gramatica dar intelegeti expresia mea jucati sa va distrati si o sa vedeti ca nu aveti treaba cu nimik Have Fun.
SA-MP Free Chat
Discutii diverse despre serverul Zonek Official Server
Re: SA-MP Free Chat
-
- Full Member
- Jucator SA:MP ?: Da
- Nick:: CiuChy
- Jucator CS ?: Da
Niciodata nu m`am plans de Admin UP sau Admin DOWN sau ca am ramas fara Admin , joc 4Fun , dar cateodata se intrece peste limita cu gluma:) Si de multe ori spuneam gata ajunge hooo, dar degeabaDell- wrote:da rave de acrod cu tine dar intra pe a incepe sa se bage in seama ' isi ia de dulce ' si dupa tot el plangeRave wrote:Scandal Peste scandal sincer majoritatea nu stiu de gluma dar uni sunt chiar fff prosti pe merit de ex baby pleaca de pe server ca ala are admin 1337 sau cat o avea poi nu inteleg ia fost ciuda ca nu ia dat van ei ca a fost nevasta-sa ca pleaca de pe sv poi pleaca mey daka uh joci pt admin noi jucam pentru distractie si Van sincer degeaba ii iei adminul la ciuchy ca in acest moment este printre primi 2 de pe sv activitate si e printre 2 cei mai bun admini de pe svdeci in loc sai dai down mai bine iai da up in locul lui bazookka daka chiar a plecat parerea mea . Eu intru pe server sa ma joc sa ma distrez nu sa cersesc admin sau altcv Nu inteleg dece va certati pentru un admin sau altcv dar parerea mea ca ciuchy merita din plin acest admin e cel mai activ si cel mai bun la ora actuala si mai sunt 2-3 care se mai ocupa pitic,poke... Deci atat am avut de spus mam grabit poate am greseli de gramatica dar intelegeti expresia mea jucati sa va distrati si o sa vedeti ca nu aveti treaba cu nimik Have Fun.

Varsta celor Owneri/Admini
PoKe- 12 ani
dell- 12 ani
VAN- 17 ani jumatate
Clasificarea asta de varsta spune foarte MULT !
Code: Select all
Niciodata nu m`am plans de Admin UP sau Admin DOWN sau ca am ramas fara Admin , joc 4Fun , dar cateodata se intrece peste limita cu gluma:) Si de multe ori spuneam gata ajunge hooo, dar degeaba
Varsta celor Owneri/Admini
PoKe- 12 ani
dell- 12 ani
VAN- 17 ani jumatate
-
- Full Member
- Nick:: CiuChy
Varsta isi are prostimeaPoKeM0oN wrote:Varsta nu'si are cuvantu ciuchy , dell e totusi scripteru si stie mai multe ca voi toti la doar 12 ani ai lui , asta explica multe..Code: Select all
Niciodata nu m`am plans de Admin UP sau Admin DOWN sau ca am ramas fara Admin , joc 4Fun , dar cateodata se intrece peste limita cu gluma:) Si de multe ori spuneam gata ajunge hooo, dar degeaba Varsta celor Owneri/Admini PoKe- 12 ani dell- 12 ani VAN- 17 ani jumatate

EDIT: Si cand va mai aud ca toti sunteti mari in pula si sunteti doar cu pula in gura....La 12 ani ai vostrii
Varsta inseamna multe

-
- Jr. Member
- Nick:: Diablo
Post by -xdM-Diablo »
Varta nu e direct proportionala cu IQ unei persoane!
Ciuchy mergi pe metoda asta..
Nu conteaza ce varsta are, poti avea 16 - 17 ani sa sa nu ai habar despre nimic, sa fii un copilaros; sau poti avea 12-13 ani si sa ai mai multa minte si maturitate decat cel de 16 - 17 ani.
Se vede diferenta de varsta intre dell/poke si van... chiar se observa, dar asta nu inseamna ca dell/poke sunt mai prosti decat van sau decat altii "mai mari"...
Sincer ciuchy, doar atat cat te cunosc eu, ma asteptam la mai mult de la tine. :-??
Ciuchy mergi pe metoda asta..
Nu conteaza ce varsta are, poti avea 16 - 17 ani sa sa nu ai habar despre nimic, sa fii un copilaros; sau poti avea 12-13 ani si sa ai mai multa minte si maturitate decat cel de 16 - 17 ani.
Se vede diferenta de varsta intre dell/poke si van... chiar se observa, dar asta nu inseamna ca dell/poke sunt mai prosti decat van sau decat altii "mai mari"...
Sincer ciuchy, doar atat cat te cunosc eu, ma asteptam la mai mult de la tine. :-??
Un prieten este acela care ignora gardul stricat al gradinii dar iti admira florile.
Daca vrei sa-ti realizezi visul, trebuie mai intai sa te trezesti...
Daca vrei sa-ti realizezi visul, trebuie mai intai sa te trezesti...
nu va mai certati ma !
mie unul, mi se pare ca is de treaba toti 3, si dell si poke si van
, doar ceva as avea de obiectat, despre limbajul lui dell la forumul pt cs ... in rest mi se par ok, cu toate ca au 12 ani sau stiu eu cat. acum poate unii o sa zica , ca ma lingusesc, dar in niciun caz nu e asa; am 18 ani, sunt arhisatul de sa-mp de cand joc, si in niciun caz nu o sa ma lingusesc ! mai ales pe langa cineva mai mic ca mine ! lasati-i sa isi faca treaba
mie unul, mi se pare ca is de treaba toti 3, si dell si poke si van

Voi Spuneti Ca nu asi are cuvantul varsta sincer varta are cea mai mare importanta si intr-un fel alti nu gandesc de acea varsta si qm spuneai ca dell stie mai mult ca toti nu prea cred varumiul de 5 ani joaca cs,samp si joaca foarte bine deci nu conteaza daka e obsedat de scripting inveti si sti sa faci dar vocabularul nu este dezvoltat ramane pe loc aud doar injuraturi.Si Se da ban cu motivul gen jet.. asta da dovada de lipsa de vocabular si iti demonstreaza pe loc de varsta acelei persoane si gandirea ei:) Dar sunt si persoane de vartsa mica care gandesc de 17-18 si stiu sa se exprime dar majoritatea nu prea:)
Rave,iti dau dreptate .. Dar sa intelegeti EU RASPUND OMULUI ASA CUM MI-A VORBIT EL.Rave wrote:Voi Spuneti Ca nu asi are cuvantul varsta sincer varta are cea mai mare importanta si intr-un fel alti nu gandesc de acea varsta si qm spuneai ca dell stie mai mult ca toti nu prea cred varumiul de 5 ani joaca cs,samp si joaca foarte bine deci nu conteaza daka e obsedat de scripting inveti si sti sa faci dar vocabularul nu este dezvoltat ramane pe loc aud doar injuraturi.Si Se da ban cu motivul gen jet.. asta da dovada de lipsa de vocabular si iti demonstreaza pe loc de varsta acelei persoane si gandirea ei:) Dar sunt si persoane de vartsa mica care gandesc de 17-18 si stiu sa se exprime dar majoritatea nu prea:)
Daca tot a intrat Ciuchy in cacat, de ce sa nu ma bag si eu in cacat? Stiti ca peste tot sunt si eu. Mai ales ca Ciuchy e iubirea vietii mele:X.Sa fim seriosi. Ciuchy in mare parte are dreptate. Pana mea, poti fi tu scripteru `al mai bun din lume, dar degeaba daca la anii tai, 12, sau cat aveti, va luati in pula cu toti, ca deah, is owner, scripter, ma doare in pula, eu ii fut pe ei. Si deodata ce zici ca l`ai futut pe unu, tot mai futi pe unu,, si ce ai rezolvat? Un cacat, joci intre prietenii tai, 2-3 si aia care stau si joaca pt admin/helper. Nu zic, nu am nimic cu varsta voastra, dar daca nu stiti sa luati decizii, stati in banca voastra, sau cand se intampla ceva, fate ca esti afk, si lasa pe altu care stie ce e aia adminat. Poke, care naibii ai fi, stii ca asa ai facut si cu mine. Faza cu wantedu, tin sa te anunt, este bug. Si nu patesc asta doar eu, ci toti din pd, cel putin stiam de Al3x si oNly, adica, dai wanted 3, primeste 7, sau dai 4, primeste 10. Si ce ai facut? Nu ai intrebat nimic, sau sa te gandesti,ba, poate e de la server, si crede-ma, stiu ce e aia pd, dar inca nu imi aduc aminte bine toate comenzile, sau toate prostiile care erau pe acolo. Pt ca nu am jucat samp vreo 7-8 luni, din care vreo 3 luni in total, am fost lider pd cu ciuchy, maxim si altii. Si atunci, serverul s-a dus pe rapa din cauza unor copii, care luau decizii aiurea, si plecau playerii. Tare ma tem ca si acuma, tot asta o sa se intample, decizii luate aiurea, si sincer, nu stiam cati ani aveti, eu ma asteptam sa aveti vreo 16-17, ca asta e varsta in care mai toti SCRIPTEAZA. Si ma gandeam ca nah, nu sunteti maturizati, pana mea, dar se pare ca nu doar maturizarea sta la baza, ci si varsta, una este cand spui ca ai 16 ani, si alta cand spui ca ai 12. Asa ca daca vreti sa duceti serverul sus, cu tot cu playeri, luati decizii corecte si nu va comportati ca niste tarani nematurizati, de 12 ani. Atat am avut de zis, in calitate de player. Cu respect pt toti, MiTzA
/PS.
/uitai draga dell, Ce tie nu iti place, altuia nu`i face. + ca razbunarea e arma prostului.
/PS.
/uitai draga dell, Ce tie nu iti place, altuia nu`i face. + ca razbunarea e arma prostului.
-
- Full Member
- Jucator SA:MP ?: Nu
- Jucator CS ?: Nu
Rave wrote:Scandal Peste scandal sincer majoritatea nu stiu de gluma dar uni sunt chiar fff prosti pe merit de ex baby pleaca de pe server ca ala are admin 1337 sau cat o avea poi nu inteleg ia fost ciuda ca nu ia dat van ei ca a fost nevasta-sa ca pleaca de pe sv poi pleaca mey daka uh joci pt admin noi jucam pentru distractie si Van sincer degeaba ii iei adminul la ciuchy ca in acest moment este printre primi 2 de pe sv activitate si e printre 2 cei mai bun admini de pe svdeci in loc sai dai down mai bine iai da up in locul lui bazookka daka chiar a plecat parerea mea . Eu intru pe server sa ma joc sa ma distrez nu sa cersesc admin sau altcv Nu inteleg dece va certati pentru un admin sau altcv dar parerea mea ca ciuchy merita din plin acest admin e cel mai activ si cel mai bun la ora actuala si mai sunt 2-3 care se mai ocupa pitic,poke... Deci atat am avut de spus mam grabit poate am greseli de gramatica dar intelegeti expresia mea jucati sa va distrati si o sa vedeti ca nu aveti treaba cu nimik Have Fun.
De-asta iubesc eu serverul asta. Exprimare libera fara limite.MiTzA93 wrote:Daca tot a intrat Ciuchy in cacat, de ce sa nu ma bag si eu in cacat? Stiti ca peste tot sunt si eu. Mai ales ca Ciuchy e iubirea vietii mele:X.Sa fim seriosi. Ciuchy in mare parte are dreptate. Pana mea, poti fi tu scripteru `al mai bun din lume, dar degeaba daca la anii tai, 12, sau cat aveti, va luati in pula cu toti, ca deah, is owner, scripter, ma doare in pula, eu ii fut pe ei. Si deodata ce zici ca l`ai futut pe unu, tot mai futi pe unu,, si ce ai rezolvat? Un cacat, joci intre prietenii tai, 2-3 si aia care stau si joaca pt admin/helper. Nu zic, nu am nimic cu varsta voastra, dar daca nu stiti sa luati decizii, stati in banca voastra, sau cand se intampla ceva, fate ca esti afk, si lasa pe altu care stie ce e aia adminat. Poke, care naibii ai fi, stii ca asa ai facut si cu mine. Faza cu wantedu, tin sa te anunt, este bug. Si nu patesc asta doar eu, ci toti din pd, cel putin stiam de Al3x si oNly, adica, dai wanted 3, primeste 7, sau dai 4, primeste 10. Si ce ai facut? Nu ai intrebat nimic, sau sa te gandesti,ba, poate e de la server, si crede-ma, stiu ce e aia pd, dar inca nu imi aduc aminte bine toate comenzile, sau toate prostiile care erau pe acolo. Pt ca nu am jucat samp vreo 7-8 luni, din care vreo 3 luni in total, am fost lider pd cu ciuchy, maxim si altii. Si atunci, serverul s-a dus pe rapa din cauza unor copii, care luau decizii aiurea, si plecau playerii. Tare ma tem ca si acuma, tot asta o sa se intample, decizii luate aiurea, si sincer, nu stiam cati ani aveti, eu ma asteptam sa aveti vreo 16-17, ca asta e varsta in care mai toti SCRIPTEAZA. Si ma gandeam ca nah, nu sunteti maturizati, pana mea, dar se pare ca nu doar maturizarea sta la baza, ci si varsta, una este cand spui ca ai 16 ani, si alta cand spui ca ai 12. Asa ca daca vreti sa duceti serverul sus, cu tot cu playeri, luati decizii corecte si nu va comportati ca niste tarani nematurizati, de 12 ani. Atat am avut de zis, in calitate de player. Cu respect pt toti, MiTzA
/PS.
Mentalitatea e problema principala si mai ales deciziile ownerului. Ca pana la urma el trage sforile pe tot serverul si playerii , inafara de a nu mai intra pe server nu au cum sa se opuna deciziilor lui. Nu stiu ce playeri sunt acum pe zonek, dar la cate certuri sunt... cred ca sunteti foarte usor de enervat. Cat despre admini, din lista pe care nici nu am vazut-o , sunt sigur ca numai ciuchy il merita pe deplin deoarece tot ce stie, a invatat de-alungul timpului, experimentand sampul si cred ca el are cateva zeci de mii de ore jucate in total, mai ales ca a avut cu cine. Fara a ofensa pe nimeni, va pot spune ca inafara de ciuchy, nimeni nu s-a intors cu inima deschisa pe zonek. Cu sau fara admin si functii superioare, el va fi mereu acolo pentru a ajuta pe toata lumea si pentru a ma injura pe mine, bine-inteles. Nu vreau sa-i uit pe restul, cum ar fi Razvan_D, MiTzA, Alcatraz, Only, oZZ, Sl@ke, Banica, Rave , Kimy, Critz si toti cei care ma cunosc. Eu va urez distractie placuta pe server si tot succesul. Si imi cer scuze ca nu pot intra si eu sa mai radem si sa ne amintim de vremurile apuse dar va promit ca intr-o zi, ma voi intoarce in forta!
eu v'am mai spus si v'o repet v'am lasat impace...voi ati inceput sa va bagati toti in seama nu stiu ce ati vrut sa dovediti asa cum ai facut tu acum...MiTzA93 wrote:Daca tot a intrat Ciuchy in cacat, de ce sa nu ma bag si eu in cacat? Stiti ca peste tot sunt si eu. Mai ales ca Ciuchy e iubirea vietii mele:X.Sa fim seriosi. Ciuchy in mare parte are dreptate. Pana mea, poti fi tu scripteru `al mai bun din lume, dar degeaba daca la anii tai, 12, sau cat aveti, va luati in pula cu toti, ca deah, is owner, scripter, ma doare in pula, eu ii fut pe ei. Si deodata ce zici ca l`ai futut pe unu, tot mai futi pe unu,, si ce ai rezolvat? Un cacat, joci intre prietenii tai, 2-3 si aia care stau si joaca pt admin/helper. Nu zic, nu am nimic cu varsta voastra, dar daca nu stiti sa luati decizii, stati in banca voastra, sau cand se intampla ceva, fate ca esti afk, si lasa pe altu care stie ce e aia adminat. Poke, care naibii ai fi, stii ca asa ai facut si cu mine. Faza cu wantedu, tin sa te anunt, este bug. Si nu patesc asta doar eu, ci toti din pd, cel putin stiam de Al3x si oNly, adica, dai wanted 3, primeste 7, sau dai 4, primeste 10. Si ce ai facut? Nu ai intrebat nimic, sau sa te gandesti,ba, poate e de la server, si crede-ma, stiu ce e aia pd, dar inca nu imi aduc aminte bine toate comenzile, sau toate prostiile care erau pe acolo. Pt ca nu am jucat samp vreo 7-8 luni, din care vreo 3 luni in total, am fost lider pd cu ciuchy, maxim si altii. Si atunci, serverul s-a dus pe rapa din cauza unor copii, care luau decizii aiurea, si plecau playerii. Tare ma tem ca si acuma, tot asta o sa se intample, decizii luate aiurea, si sincer, nu stiam cati ani aveti, eu ma asteptam sa aveti vreo 16-17, ca asta e varsta in care mai toti SCRIPTEAZA. Si ma gandeam ca nah, nu sunteti maturizati, pana mea, dar se pare ca nu doar maturizarea sta la baza, ci si varsta, una este cand spui ca ai 16 ani, si alta cand spui ca ai 12. Asa ca daca vreti sa duceti serverul sus, cu tot cu playeri, luati decizii corecte si nu va comportati ca niste tarani nematurizati, de 12 ani. Atat am avut de zis, in calitate de player. Cu respect pt toti, MiTzA
/PS.
pe tine nimeni nu te'a bagat in seama nu inteleg ce intri in discutie...
Probabil acuma te simti vinovat, de aceea poate zici ca ma bag in seama aiurea. Eu tin cu dreptate, si nu`mi convine nici mie ca player, sa vad ca pe ala il dai afara aiurea, si pe alalalt il lasi, ca doar nah, e prieten de`a tau, te strici cu el, nu e logic sa se oftice multi? E logic. Uite si eu ma simt ofticat. Da`ma in judecata daca nu iti convine.Dell- wrote:eu v'am mai spus si v'o repet v'am lasat impace...voi ati inceput sa va bagati toti in seama nu stiu ce ati vrut sa dovediti asa cum ai facut tu acum...MiTzA93 wrote:Daca tot a intrat Ciuchy in cacat, de ce sa nu ma bag si eu in cacat? Stiti ca peste tot sunt si eu. Mai ales ca Ciuchy e iubirea vietii mele:X.Sa fim seriosi. Ciuchy in mare parte are dreptate. Pana mea, poti fi tu scripteru `al mai bun din lume, dar degeaba daca la anii tai, 12, sau cat aveti, va luati in pula cu toti, ca deah, is owner, scripter, ma doare in pula, eu ii fut pe ei. Si deodata ce zici ca l`ai futut pe unu, tot mai futi pe unu,, si ce ai rezolvat? Un cacat, joci intre prietenii tai, 2-3 si aia care stau si joaca pt admin/helper. Nu zic, nu am nimic cu varsta voastra, dar daca nu stiti sa luati decizii, stati in banca voastra, sau cand se intampla ceva, fate ca esti afk, si lasa pe altu care stie ce e aia adminat. Poke, care naibii ai fi, stii ca asa ai facut si cu mine. Faza cu wantedu, tin sa te anunt, este bug. Si nu patesc asta doar eu, ci toti din pd, cel putin stiam de Al3x si oNly, adica, dai wanted 3, primeste 7, sau dai 4, primeste 10. Si ce ai facut? Nu ai intrebat nimic, sau sa te gandesti,ba, poate e de la server, si crede-ma, stiu ce e aia pd, dar inca nu imi aduc aminte bine toate comenzile, sau toate prostiile care erau pe acolo. Pt ca nu am jucat samp vreo 7-8 luni, din care vreo 3 luni in total, am fost lider pd cu ciuchy, maxim si altii. Si atunci, serverul s-a dus pe rapa din cauza unor copii, care luau decizii aiurea, si plecau playerii. Tare ma tem ca si acuma, tot asta o sa se intample, decizii luate aiurea, si sincer, nu stiam cati ani aveti, eu ma asteptam sa aveti vreo 16-17, ca asta e varsta in care mai toti SCRIPTEAZA. Si ma gandeam ca nah, nu sunteti maturizati, pana mea, dar se pare ca nu doar maturizarea sta la baza, ci si varsta, una este cand spui ca ai 16 ani, si alta cand spui ca ai 12. Asa ca daca vreti sa duceti serverul sus, cu tot cu playeri, luati decizii corecte si nu va comportati ca niste tarani nematurizati, de 12 ani. Atat am avut de zis, in calitate de player. Cu respect pt toti, MiTzA
/PS.
@Maxim, te asteptam cu drag.

eu nu dau admine dupa criteriile pe care voi mi le insirati,iar in legatura cu ciuchy l'am crezut mai de treaba si mai matura,sa treaca peste dar nu a dat dovada de nimic..insa daca va referiti la poke,el a fost adminul care tot timp'ul s'a ocupat de server si a avut grija de playeriMiTzA93 wrote:Probabil acuma te simti vinovat, de aceea poate zici ca ma bag in seama aiurea. Eu tin cu dreptate, si nu`mi convine nici mie ca player, sa vad ca pe ala il dai afara aiurea, si pe alalalt il lasi, ca doar nah, e prieten de`a tau, te strici cu el, nu e logic sa se oftice multi? E logic. Uite si eu ma simt ofticat. Da`ma in judecata daca nu iti convine.Dell- wrote:eu v'am mai spus si v'o repet v'am lasat impace...voi ati inceput sa va bagati toti in seama nu stiu ce ati vrut sa dovediti asa cum ai facut tu acum...MiTzA93 wrote:Daca tot a intrat Ciuchy in cacat, de ce sa nu ma bag si eu in cacat? Stiti ca peste tot sunt si eu. Mai ales ca Ciuchy e iubirea vietii mele:X.Sa fim seriosi. Ciuchy in mare parte are dreptate. Pana mea, poti fi tu scripteru `al mai bun din lume, dar degeaba daca la anii tai, 12, sau cat aveti, va luati in pula cu toti, ca deah, is owner, scripter, ma doare in pula, eu ii fut pe ei. Si deodata ce zici ca l`ai futut pe unu, tot mai futi pe unu,, si ce ai rezolvat? Un cacat, joci intre prietenii tai, 2-3 si aia care stau si joaca pt admin/helper. Nu zic, nu am nimic cu varsta voastra, dar daca nu stiti sa luati decizii, stati in banca voastra, sau cand se intampla ceva, fate ca esti afk, si lasa pe altu care stie ce e aia adminat. Poke, care naibii ai fi, stii ca asa ai facut si cu mine. Faza cu wantedu, tin sa te anunt, este bug. Si nu patesc asta doar eu, ci toti din pd, cel putin stiam de Al3x si oNly, adica, dai wanted 3, primeste 7, sau dai 4, primeste 10. Si ce ai facut? Nu ai intrebat nimic, sau sa te gandesti,ba, poate e de la server, si crede-ma, stiu ce e aia pd, dar inca nu imi aduc aminte bine toate comenzile, sau toate prostiile care erau pe acolo. Pt ca nu am jucat samp vreo 7-8 luni, din care vreo 3 luni in total, am fost lider pd cu ciuchy, maxim si altii. Si atunci, serverul s-a dus pe rapa din cauza unor copii, care luau decizii aiurea, si plecau playerii. Tare ma tem ca si acuma, tot asta o sa se intample, decizii luate aiurea, si sincer, nu stiam cati ani aveti, eu ma asteptam sa aveti vreo 16-17, ca asta e varsta in care mai toti SCRIPTEAZA. Si ma gandeam ca nah, nu sunteti maturizati, pana mea, dar se pare ca nu doar maturizarea sta la baza, ci si varsta, una este cand spui ca ai 16 ani, si alta cand spui ca ai 12. Asa ca daca vreti sa duceti serverul sus, cu tot cu playeri, luati decizii corecte si nu va comportati ca niste tarani nematurizati, de 12 ani. Atat am avut de zis, in calitate de player. Cu respect pt toti, MiTzA
/PS.
@Maxim, te asteptam cu drag.
Pai logic, voi dati admine dupa cum ti se scoala. Dai admine numa la prieteni de`a vostri. Arata-mi si mie o cerere ceva, prin care sa arati, uite domnule, asta are admin de asta, asta are admin de asta. Ai asa ceva? Nu ai, atunci, la ce ne mai trebuie forum,? Ne bagam picioarele in el de forum, si luam deciziile direct pe server. Nu e corect asa? Pai daca ownerii fac asa, de ce sa nu facem si noi? Gandeste-te putin. Daca ai de gand sa faci treaba buna pe server, pai fa`o, nu doar da din gura aiurea, si totul o sa fie bine. Jocul este joc, viata reala, e viata reala. Ce ma doare pe mine capu ca eu il cunosc pe ala, e prietenul meu, nu`i fac nimic? Sau ala daca e prietenul meu, trebuie sa aiba admin, ca o sa ma inteleg mai bine cu el. Nu domnule. Nu baga viata reala in joc. Sunt doua lumi diferite, asa ca bagati asta la cap daca vreti intradevar sa aveti cu cine juca si cu cine sa faceti staff.
Jump to
- Inregistreaza-te pe Zonek Telecom ca sa vezi toate Subiectele
- -->>Regulile Forumului & Descriere<<--
- ↳ Regulament Forum
- ↳ Prezentare
- ↳ Cereri Parteneriate
- ↳ Intri si tu in reteaua zonek??
- ↳ Sugestiile voastre
- ↳ Raportare bug-uri/probleme forum
- -->>Mica Publicitate & Reclama<<--
- ↳ Reclama diverse siteuri & servere de Counter-Strike
- ↳ Vand
- ↳ Cumpar
- -->>Servere Comunitare NON-STOP<<--
- ↳ Discord Server Zonek Telecom
- ↳ GO.ZONEK.RO
- ↳ ARENA.ZONEK.RO
- ↳ AWP.ZONEK.RO
- ↳ Bucuresti Create Server
- ↳ Evidenta redirect
- ↳ Clan TAG
- zonek.ro - Counter Strike Global Offensive
- ↳ SourceMod Plugins
- ↳ Admin Commands
- ↳ Fun Stuff
- ↳ Gameplay
- ↳ General Purpose
- ↳ Server Management
- ↳ Statistical
- ↳ Technical/Development
- ↳ Tutoriale
- ↳ Probleme la servere si Jocul Counter-Strike: Global Offensive
- -->>Jocuri & Resurse Counter Strike<<--
- ↳ Tutoriale cs 1.6- Server
- ↳ Tutoriale Moduri Counter - Strike [NOU]
- ↳ Tutoriale cs - Install Counter-Strike & HLDS
- ↳ Scripting
- ↳ Mapping / Harti
- ↳ Cereri Tutoriale
- ↳ Download pluginuri
- ↳ Discutii legate de plugin-uri - Cereri Plugin-uri
- ↳ Download zone
- ↳ AdminMod
- ↳ AmxModX
- ↳ Admin Commands
- ↳ General Purpose
- ↳ Statistical
- ↳ Gameplay
- ↳ Event Related
- ↳ Server Management
- ↳ Fun Stuff
- ↳ Technical/Development
- ↳ AmxMod
- ↳ Addons-uri Counter Strike
- ↳ Addonsuri AmxModX
- ↳ Addonsuri AdminMod
- ↳ Addonsuri AmxMod
- ↳ Cereri addonsuri
- ↳ Probleme tehnice
- ↳ HLDS
- ↳ Client 1.6
- ↳ Alte jocuri
- -->>Diverse<<--
- ↳ Discutii diverse
- ↳ Realitatea Baptista Castellon
- ↳ Arta
- ↳ Studentie
- ↳ Auto / Moto
- ↳ Fashion
- ↳ Sanatate
- -->> San Andreas Multi Player <<--
- ↳ Discutii Scripting
- ↳ Probleme GodFather
- ↳ Tutoriale
- ↳ Cerere Tutoriale
- ↳ Salonul Scripturilor
- ↳ Plugins
- ↳ Maps
- ↳ Gamemode
- ↳ FilterScript
- ↳ News Development
- ↳ Ajutor Servere
- -->> Photoshop <<--
- ↳ Photoshop
- ↳ Creatii
- ↳ Gifts
- ↳ Graphic Battle
- ↳ Tutoriale
- ↳ Competitii: - SOTW
- ↳ Resurse
- ↳ Ripperi
- ↳ Cereri Photoshop
- ↳ Da LIKE pe FaceBook si castigi 10 euro saptamanal!!
- -->>Filme & Muzica<<--
- ↳ Filme
- ↳ Muzica
- -->>Minunile Lumii Antince<<--
- ↳ Cele 7 Minuni ale Lumii
- ↳ Minuni uitate ale Lumii Antice
- -->>LOVE & SEX<<--
- ↳ Love & Sex
- ↳ Contraceptia
- ↳ Dragostea
- -->>Hubul dc.zonek.ro al serverelor de Counter-Strike<<--
- ↳ Totul despre hubul dc.zonek.ro