cine viseaza ca zoboara, sau cade.

Taramul fiecaruia aflat dincolo de constinta, dincolo de lumea reala !
kemy
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: k3my
Jucator CS ?: Da

Re: cine viseaza ca zoboara, sau cade.

Post by kemy »

la sf anului trecut de clasa(eram a 7 akum is a 8 ) am visat ca mia explodat casa exact cand o incuia tata,si in acea explozie a murit tata si proful meu de romana ..sau ca mam transformat in vampir si ma ascundeam :))) ... sau am vise oribile cand am emotii foarte mari :)))
Image
":~:XSunt o micka finetze invidiata de prea multe zdrentze:~:X"
create_my_ownp
Administrator
Nick:: in_so@pta

Post by create_my_ownp »

Eu am visat urat si de Sf Andrei =)) ceva cu vampiri
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
kemy
Jr. Member
Jr. Member

Post by kemy »

create_my_ownp wrote:Eu am visat urat si de Sf Andrei =)) ceva cu vampiri
=))))

Ii vedem in filme, in carti, in afisele care au invadat marile orase, ii lasam sa ne fure mintea si sa ne atate imaginatia, ii lasam sa patrunda imaginar in propria realitate, le permitem sa faca uz de toate dorintele noastre umane de nemurire si frumusete eterna. Nu lasam niciodata vampirii sa moara, ci ii facem nemuritori. Dar vampirii transcend dincolo de viata reala, intr-o lume a subconstientului si a refularilor asupra careia avem mai mult sau mai putin control: lumea viselor. Ai visat vreodata vreun vampir fara ca sa citesti romanele lui Stephenie Meyer? Ce cauta un vampir tocmai in visele tale si cum de il gasesti tocmai aici, in acest teritoriu interzis? Te-ai gandit la semnificatia pe care ar putea sa o aiba visului cu vampir sau cum ti-ar putea fi de folos interpretarea acestuia? Daca da si tocmai ti-am starnit curiozitatea, iata cateva dintre interpretarile cele mai moderne ale viselor cu vampiri:

Visezi ca un vampir te ataca, dornic sa iti suga sangele -pasiunea, mania, energia. Subconstientul tau semnaleaza prezenta unui anumit pericol sau poate panica care in viata reala este tinuta in frau. Interpretand acest vis, echivalentul vampirului din vis poate fi o anumita persoana, un eveniment sau chiar un sentiment asupra carora nu detii niciun control.

Daca o persoana viseaza ca este atacata de un vampir -se poate ca persoana in cauza sa se confrunte cu anumite probleme si chestiuni de natura morala sau etica ce dau nastere pe fond psihic unor sentimente de anxietate si teama. Sau undeva, la un nivel subconstient, asociezi propria persoana cu persoana victimei si in realitate te simti neputincioasa, slaba, incapabila sa te protejezi impotriva raului.

De asemenea, vampirii din vise pot simboliza o anumita teama de-a ta, un pericol, o amenintare venind din partea celorlalti sau chiar acele obiceiuri si actiuni proprii care iti consuma resursele energetice si conduc spre epuizarea emotionala si fizica.

Pentru majoritatea persoanelor, vampirii reprezinta creaturi puternice si malefice, mai puternice decat orice alta fiinta umana ce se hranesc cu sangele altei persoane, adica cu viata si energia. Este foarte probabil, spun psihologii, ca persoana care viseaza vampiri sa treaca printr-un moment psihologic dificil al vietii sale, asociat de regula gandurilor si sentimentelor negative.
Daca, in schimb, visezi ca tu esti un vampir si ataci la randul tau alti oameni, muscatura poate semnifica si temperamentul tau foarte puternic, dorinta apriga de a fi independenta sau o vointa care vrea sa se impuna celorlalti, indiferent de pret.

Daca visezi ca esti urmarit de vampir, fara a fi muscat – semn de slabiciune in fata altora, semn ca-i lasi pe ceilalti, mai puternici ca tine, sa te manevreze si sa te manipuleze. Pe de alta parte, vampirul pe care il vezi in vis mai poate simboliza si sexualitatea, instinctele erotice care cer sa se manifeste, sa se dezlantuie pana la agresivitate. Imaginea vampirului imbina deopotriva frumusete, farmec, o oarecare generozitate educata (te poate lasa sa traiesti daca doreste), dar si violenta, ferocitate, pericol si interese ascunse, latura obscura, necunoscuta dintr-o fiinta umana.

De aceea, vampirul din vis poate fi o anumita persoana din viata reala, care, in ciuda bunelor sale intentii, te influenteaza negativ. Ca si in vis, constientizezica iti face rau, insa este peste puterea ta sa i te opui. De aceea, vampirul din vis mai poate semnifica si dependenta de ceva sau de cineva la modul obsesiv si incontrolabil sau chiar frica si fascinatia de moarte, conform psihanalistilor. “Toate experientele umane ale unei groaze morbide semnifica prezenta unor dorinte sexuale reprimate si agresive, iar in vampirism putem vedea aceste dorinte reprimate devenind intru totul vizibile”, spunea Freud.

- Daca visezi ca esti vampir si ca ii pandesti pe ceilalti oameni – inseamna ca iti doresti sa ai mai multa influenta nu doar asupra propriei vieti, ci si asupra vietii celorlalti.

Daca tu esti cel care musca o alta persoana in vis – iata cum in mod inconstient iti aduci aminte, involuntar sau nu, ca ai facut o persoana sa sufere facand presiuni asupra acesteia sau ca te folosesti de resursele energetice ale celorlalti in propriul beneficiu.

Daca visezi ca iti cresc dintii, asa cum li se intampla vampirilor in cazul unui atac – acest lucru poate trada nevoia ta de sustinere, deprivarea de anumite lucruri, pierderea poftei de viata sau a interesului fata de ceva sau cineva anume. In acelasi timp, acest vis poate chiar semnala anumite carente vitaminice ale organismului sau prezenta unei anemii. Toate acestea fiind spuse, va dorim insa sa aveti un somn usor si vise fara vampiri!
Image
kemy
Jr. Member
Jr. Member

Post by kemy »

create_my_ownp wrote:Eu am visat urat si de Sf Andrei =)) ceva cu vampiri
Vampirii simbolizeaza atat seductie si senzualitate, cat si frica si moarte. Acestia reprezinta un contrast intre noblete si ferocitate. Multe femei, in jurul varstei de 18 ani, vor visa un "barbat malefic" care ar putea fi un vampir si care este in acelasi timp seducator, fermacator si periculos.

Aceste vise apar de obicei la adolescente care sunt in pragul descoperirii identitatii lor sexuale. Vampirul din visul tau ar putea fi cineva din viata reala. Inauntrul tau stii ca aceasta persoana iti este daunatoare, dar totusi esti atras de ea. De aceea, cateodata, vampirii reprezinta deciziile legate de sex si de pierderea virginitatii.

O alta interpretare ar fi aceea ca esti secatuit de puteri atat fizic cat si emotional. Vampirul ar mai putea fi si cineva dependent de droguri sau care are o relatie obsesiva. Iar daca tu esti vampirul semnifica faptul ca tu secatuiesti pe ceilalti de puteri in interese proprii.

Te intampina ceva neplacut, esti bantuit de probleme si temeri;
- muscat de un- intalnire neplacuta;
-noi suntem- struneste-ti sentimentele, dorintele si pasiunile;
- omorat- fii optimist, vin timpuri mult mai bune;
- privind un- abuz de bunurile noastre, de persoana noastra;
- vazand- intamplari neplacute.

(Vezi lipitoare.) Daca visezi ca un vampir iti suge sangele inseamna ca vei trece prin experiente neplacute si ca nu te vei putea bizui pe toti amicii tai.Daca visezi ca omori vampirul inseamna ca vei avea noroc in dragoste.
Image
Post Reply

Return to “Lumea Viselor”