CHAT <<<===

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
Sekretboyy
Newbie
Newbie

Re: CHAT <<<===

Post by Sekretboyy »

Madutza wrote:Eu zau daca inteleg de ce va grabiti asa de tare ca sa va folositi adminul.
Nu vreau sa ma dau mare cu acest grad,dar cand nu sunt admini cine schimba mapa? si restu...si nu o sa plec prea curand ;)
Madutza
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: Madutza
Jucator CS ?: Da

Post by Madutza »

Nu am spus ca o sa fii si tu la fel, doar ca nu'mi place faptul ca nu ai rabdare.
Image
.ShifT.
Hero Member
Hero Member
Nick:: .ShifT.

Post by .ShifT. »

Sa inteleg ca iar se dau admine pe " ochi frumosi" ? :-s
Image

Image
Sekretboyy
Newbie
Newbie

Post by Sekretboyy »

.ShifT. wrote:Sa inteleg ca iar se dau admine pe " ochi frumosi" ? :-s
Daca te referi la mine... am 90 ore aproape si tin redirecte zilnic,deci nu e pe ochi frumosi
Si daca sunt prieten cu unii admini si jucatori asta nu inseamna ochi frumosi...
CiuChy
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

Cand ai nevoie de admini nu sunt :(. Am vazut si eu cu ochii mei, cand sunt Admini pe server toti joaca cinstiti, cand nu mai sunt adminii pac WALL/AIM multe altele :|. Sau isi schimba numele si baga WALL sa ajunga in TOP ...
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
kemy
Jr. Member
Jr. Member
Nick:: k3my

Post by kemy »

CiuChy wrote:Cand ai nevoie de admini nu sunt :(. Am vazut si eu cu ochii mei, cand sunt Admini pe server toti joaca cinstiti, cand nu mai sunt adminii pac WALL/AIM multe altele :|. Sau isi schimba numele si baga WALL sa ajunga in TOP ...
Iti dau deptate ..am vazut ce ai vaziut si tu :D :(
Image
":~:XSunt o micka finetze invidiata de prea multe zdrentze:~:X"
xaero
Sr. Member
Sr. Member
Jucator CS ?: Nu

Post by xaero »

sugestie/intrebare: nu mai bagati programul ala care face team balance automat? adica si valoric. nu stiu cum se cheama dar aparea PTM observa avantujul echipei ct, PTM il muta pe kelloo la ct.
prik
Newbie
Newbie

Post by prik »

da intrati in kkt cu numele voastre si numai da ban asa sa mi arati ca esti tu smecher..de unde kkt vrei sa sttiu eu ca esti tu slake?crezi ca sunt vreun clarvazator..de unde plm atata suferinta nu stiu
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

prik wrote:da intrati in kkt cu numele voastre si numai da ban asa sa mi arati ca esti tu smecher..de unde kkt vrei sa sttiu eu ca esti tu slake?crezi ca sunt vreun clarvazator..de unde plm atata suferinta nu stiu
de unde atat prostie pe tine??? nici eu nu stiu:-??
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
prik
Newbie
Newbie

Post by prik »

macar ai bunul simt si vorbeste frumos ca eu nu te am jignit tarane...nu ma cert cu tine dar ca simplu fapt...ar fi trebuit sa stiu ca gogoasa=sl@ke?
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

prik wrote:macar ai bunul simt si vorbeste frumos ca eu nu te am jignit tarane...nu ma cert cu tine dar ca simplu fapt...ar fi trebuit sa stiu ca gogoasa=sl@ke?
las-o balta... scoti blind-ul dupa 2 runde si dai slay pt jignire in loc de gag...
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
iNk
Newbie
Newbie
Nick:: iNk

Post by iNk »

ce trebuie sa fac sa apar la evidante redirectelor??
RbI6ka
Jr. Member
Jr. Member

Post by RbI6ka »

iNk wrote:ce trebuie sa fac sa apar la evidante redirectelor??
Este necasar sa Va stabiliti numele de Admin pentru a va putea tine evident a Online, pentru asta intrati aici in Redirect: \CSTRIKE\addons\amxmodx\configs \RedirectZNK.cfg , Acolo aveti linia:

redirect_username "Numele Adminului"

In loc de “numele adminului” Puneti numele Adminului Dumneavoastra.

Exemplu:
redirect_username "create_my_ownp"

3. Apoi Mergeti in fisierul Principal de la Redirect si veti vedea acolo niste Icontie cu numele acestea:

- #OPRESTE REDIRECTELE#.bat
- 10 REDIRECTE.bat
- 20 REDIRECTE.bat
- 30 REDIRECTE.bat
- 40 REDIRECTE.bat
- 50 REDIRECTE.bat

ATENTIE : Aceste Redirecte Consuma foarte putin incat si cel mai prost calculator cu 512 RAM poate deschide 10 redirecte fara nici o problema , In rest la 1GB RAM - 20 de redirecte. Si ce este de la 2 GB RAM in sus bineinteles Restul de redirecte.

- Pentru a deschide Redirectele dat Dublu Click pe ce inconita doriti sa deschideti.
- Pentru a le opri pe toate Imediat dati Dublu Click pe inconita #OPRESTE REDIRECTELE#.bat
- In aproximativ 15 minute maxim de cand ati deschis Redirectele Va aparea numele vostru setat in RedirectZNK.cfg pe siteul de evident: http://www.zonek.ro/redirect alaturi de numarul de Redirecte deschise si Jucatorii redirectionati.
iNk
Newbie
Newbie

Post by iNk »

RbI6ka wrote:
Este necasar sa Va stabiliti numele de Admin pentru a va putea tine evident a Online, pentru asta intrati aici in Redirect: \CSTRIKE\addons\amxmodx\configs \RedirectZNK.cfg , Acolo aveti linia:

Exemplu:

3. Apoi Mergeti in fisierul Principal de la Redirect si veti vedea acolo niste Icontie cu numele acestea:

- 10 REDIRECTE.bat
- 20 REDIRECTE.bat
- 30 REDIRECTE.bat
- 40 REDIRECTE.bat
- 50 REDIRECTE.bat

ATENTIE : Aceste Redirecte Consuma foarte putin incat si cel mai prost calculator cu 512 RAM poate deschide 10 redirecte fara nici o problema , In rest la 1GB RAM - 20 de redirecte. Si ce este de la 2 GB RAM in sus bineinteles Restul de redirecte.

- Pentru a deschide Redirectele dat Dublu Click pe ce inconita doriti sa deschideti.
- Pentru a le opri pe toate Imediat dati Dublu Click pe inconita #OPRESTE REDIRECTELE#.bat
- In aproximativ 15 minute maxim de cand ati deschis Redirectele Va aparea numele vostru setat in RedirectZNK.cfg pe siteul de evident: http://www.zonek.ro/redirect alaturi de numarul de Redirecte deschise si Jucatorii redirectionati.
merci rbi6ka:D
iNk
Newbie
Newbie

Post by iNk »

iNk wrote:
RbI6ka wrote:

Exemplu:

- 10 REDIRECTE.bat
- 20 REDIRECTE.bat
- 30 REDIRECTE.bat
- 40 REDIRECTE.bat
- 50 REDIRECTE.bat

merci rbi6ka:D
am bagat numele "iNk" si am tinut 50 de redirecte toata noaptea dar tot nu imi apare numele pe site
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”