si acum cu GF, si mai putini sunt !RoberTo wrote:Am tinut modul ala mai mult de 2 luni si playeri pl =))
nu puneti si voi un staff, macar un admin, e greu ?
si acum cu GF, si mai putini sunt !RoberTo wrote:Am tinut modul ala mai mult de 2 luni si playeri pl =))
Poi nu intrau playeri ptr ca nu mergea SV , nu te puteai conecta. Aparea un mesaj "please wait" si asa murea, nu-l scula nici dracu.RoberTo wrote:Am tinut modul ala mai mult de 2 luni si playeri pl =))
Post by create_my_ownp »
CiuChy wrote:Am o intrebare, puteti sa nu mai d`ati restart de 5 ori pe zi la server ?
RoberTo, erau si careva buguri pe sv care te scoteau din sarite.... modu era super marfaRoberTo wrote:Am tinut modul ala mai mult de 2 luni si playeri pl =))
Post by create_my_ownp »
Io am impresia ca tie nu iti apare ce scriu eu serios... Nu intelegi ca nu dam noi? cred ca ti-am scris la 4 paginii fara suparare si noi suntem la fel de dezamagiti, asteptam sa depistam problema.. pana atunci nu a mai facut asaCiuChy wrote:Chiar sunteti teroare cu atatea restarturi !! =))))) :))) :-* :-*
Pai nu tu Banica =)) Ca stiu ca nu tu dai RESTART :))cu swich la host ..create_my_ownp wrote:Io am impresia ca tie nu iti apare ce scriu eu serios... Nu intelegi ca nu dam noi? cred ca ti-am scris la 4 paginii fara suparare si noi suntem la fel de dezamagiti, asteptam sa depistam problema.. pana atunci nu a mai facut asaCiuChy wrote:Chiar sunteti teroare cu atatea restarturi !! =))))) :))) :-* :-*
Post by create_my_ownp »
Asa spuneam si eucreate_my_ownp wrote:Ba cine e Rastaman la 16 ani ai lui .. ca e analfabet. Eu nu prea ma bag dar e handicapat omu
Post by create_my_ownp »
Prin urmare cine a facut topic cu admini retarzi a avut dreptate, RoberTo a spus ca nu se mai ocupa.. deci cautam un om serios si cu vechime.. sa administreze .. deocamdata fara scripting zic eu pentru ca e bun serverul da? sau aveti alt sugestii?CiuChy wrote:Asa spuneam si eucreate_my_ownp wrote:Ba cine e Rastaman la 16 ani ai lui .. ca e analfabet. Eu nu prea ma bag dar e handicapat omu
Si Skadi tot 16 ani are
Post by create_my_ownp »