Dar ce te intereseaza pe tine :Skillik wrote: Tu ptr ce trebuia sa comentezi?
Banica eu imi tin banii in banca nu in portofel, deci scoate faza cu banii.
Si slake nu e invidie (e ciuda ) :)))))
Dar ce te intereseaza pe tine :Skillik wrote: Tu ptr ce trebuia sa comentezi?
Post by Sekretboyy »
Post by create_my_ownp »
Sekretboyy wrote:Unde gasesc si eu redirectele pt servervreau sa le tin si un site cu evidenta redirectelor
Multumesc.
Post by Sekretboyy »
merg si 10...Sekretboyy wrote:Si mai am o intrebare dak am 512 ram pot tine 10 redirecte? eu stiam de 5...
poate il pun pe fractu sa te bata:)))kemy wrote:Dar ce te intereseaza pe tine :Skillik wrote: Tu ptr ce trebuia sa comentezi?
Si slake nu e invidie (e ciuda ) :)))))
Da poti tine, daca ai 512 Ram automat mai ai 512 furati DP hard. Eu tineam 10 redirecte pe 512 Ram si ma mai si jucat SAMP sau CS. Nuti trebuie procesor sau alt ceva ptr redirecte, doar rami. Redirectele mananca injur de 600 Ram, deci iti mai raman 400+ ptr restu(mozila ,mess etc.) .Sekretboyy wrote:Si mai am o intrebare dak am 512 ram pot tine 10 redirecte? eu stiam de 5...
inteligentulekillik wrote:Da poti tine, daca ai 512 Ram automat mai ai 512 furati DP hard. Eu tineam 10 redirecte pe 512 Ram si ma mai si jucat SAMP sau CS. Nuti trebuie procesor sau alt ceva ptr redirecte, doar rami. Redirectele mananca injur de 600 Ram, deci iti mai raman 400+ ptr restu(mozila ,mess etc.) .Sekretboyy wrote:Si mai am o intrebare dak am 512 ram pot tine 10 redirecte? eu stiam de 5...
<acceptat>Sl@ke wrote:inteligentulekillik wrote:Da poti tine, daca ai 512 Ram automat mai ai 512 furati DP hard. Eu tineam 10 redirecte pe 512 Ram si ma mai si jucat SAMP sau CS. Nuti trebuie procesor sau alt ceva ptr redirecte, doar rami. Redirectele mananca injur de 600 Ram, deci iti mai raman 400+ ptr restu(mozila ,mess etc.) .Sekretboyy wrote:Si mai am o intrebare dak am 512 ram pot tine 10 redirecte? eu stiam de 5...
Post by Sekretboyy »
ar fi bine sa ti-l schimbi... vad ca iti merg bine redirectele:)Sekretboyy wrote:"Numele" de la evidenta la redirecte sunt eu ,am uitat sa schimb numele :))
:)))Sl@ke wrote: poate il pun pe fractu sa te bata:)))
Return to “Bucuresti Create Server”