Cereri UnBan!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
AlCaPoNe1
Newbie
Newbie

Re: Cereri UnBan!

Post by AlCaPoNe1 »

Madutza u cam vb mult si prost in primu rand nu am jucat niciodata cu coduri si in al doilea rand eu nu sunt admin sa injur aiurea si cand vreau eu eu dak injur iau gag el injura cand i se scoala si pe cn i se pune pata si este si admin si mai vezeti de trb ta ok ca nu team bagat eu in seama.
AlCaPoNe1
Newbie
Newbie

Post by AlCaPoNe1 »

Si rebek nu am injurat cand mia dat ban el ma tot injura si iau zis ma aneule asti admin vb frumos atata si am primit permanent.
Madutza
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: Madutza
Jucator CS ?: Da

Post by Madutza »

Nici nu trebuie sa ma bagi tu in seama, stai linistit! Atata timp cat fac parte din comunitatea asta in calitate de admin, o sa am si eu un cuvant de zis! Lasa'ne cu vrajeala ca intra altii cu numele tau ca sa joace codat, ca nu merge! Nu esti cine stie ce expert al acestui joc si sa fii cunoscut de altii, cat sa doreasca sa fie confundati cu tine! Te supraapreciezi si o sa'ti fie mare dezamagirea cand o sa'ti dai seama cum esti de fapt.
Scuteste'ne de rugaminti si insistente, ne'ai cam plictisit!
Image
AlCaPoNe1
Newbie
Newbie

Post by AlCaPoNe1 »

madutza am si poate intra unu cu numele meu si cu cod si in al doilea rand au mai intrat si nu ma intereseaza pe mn ce cuvant ai tu de zis vezeti de trb ta si eu imi vad de a mea.
AlCaPoNe1
Newbie
Newbie

Post by AlCaPoNe1 »

Slake acuma ce mai a cu mn ai intrat si mai aban nu nteleg ce mai ai cu mn?
lamurestema
AlCaPoNe1
Newbie
Newbie

Post by AlCaPoNe1 »

slakeeeeeeeeeeee nu mai da banuri ca intra eagle man pe numele meu si te injura uitate la mn ca nam ip rotabil nu ma mai banaaaaaaaaaaa ca mam saturat intelegema uitate la mn ca am ip stabil nu rotabil eagle man intra pe numele meuuu scoate banu

mai inainte mia zis eagle man ca a intrat pe numele meu cam id lui
Sl@ke
Full Member
Full Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

PA
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
AlCaPoNe1
Newbie
Newbie

Post by AlCaPoNe1 »

maaaaaaaaaa nu eu am fost cand tea injurat ala nu ma mai bana maaa intelege odata frate
stiu ca ai ciuda me mn de cand team injurat da nu eram eu acum aintelege odata
slabuhd
Newbie
Newbie

Post by slabuhd »

Alcapone..Slake zice adv..eram pe servar cand ai primit ban, nu incerca sa ne duci cu zaharelu ca nu-ti merge. (Dupa fapta si rasplata)
AlCaPoNe1
Newbie
Newbie

Post by AlCaPoNe1 »

ba nu va mai bagati ca eu dak iau ban nu mai pot intra ca am facut 100.000 cereri unban nu mai vb aiurea ala cre a intrat avea ip dinamic eu nul am vb si voi sa va aflati in treaba.
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

Aici se fac cereri UNBAN, nu mai comentati aiurea
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
.Silviu.
Newbie
Newbie

Post by .Silviu. »

IP: 78.97.226.245
Motiv: Am dat cateva hs-uri, puntine death-uri si adminii ma banuiau de cod, mai precis wall. Eram pe nuke si am primit blind chiar cand schimbam niste focuri cu un player, iar blind-ul l-am primit dupa ce am tras, pana ce a ajuns glontul in capul adversarului aveam deja blind. Va rog scoateti-mi ban-ul pt ca nu folosesc coduri, puteati sa-mi faceti poze si erati mai siguri :). Multumesc, o seara placuta !
P.S: Am apucat sa scriu si "blindu" inainte sa primesc ban :). http://i44.tinypic.com/9zppxi.jpg
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

.Silviu. wrote:IP: 78.97.226.245
Motiv: Am dat cateva hs-uri, puntine death-uri si adminii ma banuiau de cod, mai precis wall. Eram pe nuke si am primit blind chiar cand schimbam niste focuri cu un player, iar blind-ul l-am primit dupa ce am tras, pana ce a ajuns glontul in capul adversarului aveam deja blind. Va rog scoateti-mi ban-ul pt ca nu folosesc coduri, puteati sa-mi faceti poze si erati mai siguri :). Multumesc, o seara placuta !
P.S: Am apucat sa scriu si "blindu" inainte sa primesc ban :). http://i44.tinypic.com/9zppxi.jpg
prorun ca blind-ul sa se dea la inceputul rundei... se intampla sa arunci o grenada, iar imediat sa primesti blind si din grenada aia sa zbori pe cineva...
Image

.Silviu.
Newbie
Newbie

Post by .Silviu. »

Pe serverele pe care am avut admin asa se facea, se dadea la inceputul rundei blind si mi se pare mai logic :). Pana la urma mai am ban sau la-ti scoa?
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

.Silviu. wrote:Pe serverele pe care am avut admin asa se facea, se dadea la inceputul rundei blind si mi se pare mai logic :). Pana la urma mai am ban sau la-ti scoa?
e scos..
Image

Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”