Reclamatii!
Re: Reclamatii!
in privinta cu acea faza ^ 1.nu cred ca tre sa te iei de mne eu am zis ca mai fac prost ca aruncasem o grenada smoke si tu ai inceput sa zici :"Bha desole tu esti prost sau te faci?" eu uite... eu nu am zis la nimeni asa chiar daca mia facut block sau ceva de genu 2.nu cred ca esti mai bun ca mne dac avrei putem face un war am si eu propriul meu server daca vrei sa ne intrecem iti zic pe privat ip si toate chestiile[/quote]
Pefer sa nu imi cobor nivelul de inteligenta atat de jos incat sa iti mai raspund de acum inainte. Esti prea _ _ _ _ _ completeaza tu pe linia punctata.
P.S. eram cu awp si tu imi dadeai smoke in directia de tragere.
Pefer sa nu imi cobor nivelul de inteligenta atat de jos incat sa iti mai raspund de acum inainte. Esti prea _ _ _ _ _ completeaza tu pe linia punctata.
P.S. eram cu awp si tu imi dadeai smoke in directia de tragere.
Subscriu!!!kelloo_vio wrote:daca eu ti-as spune "M-a jur ca te-am futut aseara in cur in timp ce dormeai " e o simpla intrebare....m-ai crede ?? crezi ca daca te juri reprezinta ceva ?? Pa si la revedere
I LOVE YOU BITCH :-X
Se vede clar ca baiatul asta ne insulta si ultimul neuron pe care unii din noi il au si il folosesc. Cat de penibil trebuie sa fii incat sa iti faci singur poze si sa le pui pe forum ca drept dovada impotriva afirmatiilor aduse de KELLOO?Desole wrote:kello mia dat bannca *** am cateva poze facute de mine pe mine sa dovedesc ca nam nik... nush daca se intelege dar orikum se vedea daca eram codat
1.http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... 0000y.png/
2.http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 0001t.png/
3.http://imageshack.us/photo/my-images/20 ... 002ot.png/
4.http://imageshack.us/photo/my-images/51 ... 003ld.png/
5.http://imageshack.us/photo/my-images/21 ... 004cc.png/
kiar daca sunt la console se vad cadrele si in joc
Hai sa facem o analiza intre tine si kelloo: cine esti tu si cine e kelloo? ce credibilitate ai tu si ce credibilitate are kelloo? ce iq ai tu si ce iq are kelloo? ce sa vezi? toate il scot pe kelloo in avantaj!!!
P.S. desole lasa C.S. si mergi la scoala ca esti mai agramat ca spalatorul de parbrize din intersectie: SE SCRIE " KELL "MI-A" DAT BANN" Pun pariu ca tu scrii "MI-au" ca pisica. La fel si "N-AM".
-
- Hero Member
- Jucator SA:MP ?: Nu
- Nick:: Madutza
- Jucator CS ?: Da
Sunt dezamagita. De ce majoritatea adminilor hotarasc sa foloseasca coduri pe serverul pe care admineaza ? De ce conteaza atat de mult rank-ul pt ei ? De ce prefera sa puna pret pe prostiile astea si sa ignore bunul simt si respectul ? Cum de mai au curajul sa comenteze si sa incerce sa dezminta chiar si in al 12-lea ceas, cu dovezile sub nas ?
tu esti ala care in 5 minute de jucat cu noi, jucatorii mai buni de pe serv asta aveai 26-0?AlCaPoNe1 wrote:Il reclam pe CostiSoft ca nu stie sa faca diferenta dintre codat si bun mia dat ban si erau 3 codati cu aim pe sv si nu voia sa le dea ban te rog create ia masuri.
ti-am facut o recomandare, joaca pe un server de profesionisti pentru ca e diferenta prea mare intre noi si tine, daca nu esti codat!
-
- Jr. Member
Post by kelloo_vio »
xaero wrote:tu esti ala care in 5 minute de jucat cu noi, jucatorii mai buni de pe serv asta aveai 26-0?AlCaPoNe1 wrote:Il reclam pe CostiSoft ca nu stie sa faca diferenta dintre codat si bun mia dat ban si erau 3 codati cu aim pe sv si nu voia sa le dea ban te rog create ia masuri.
ti-am facut o recomandare, joaca pe un server de profesionisti pentru ca e diferenta prea mare intre noi si tine, daca nu esti codat!
Eu de mult timp am zis de alcapone ca e codat.. nu a vrut si nu vrea nimeni sa creada asta ...
tot apare cate unu pe care il recunosc dupa stilul de joc, si cred ca e tot asta..parsiv..o fi ramas asta singuru server din romania (pe care nu e banat)kelloo_vio wrote:xaero wrote:tu esti ala care in 5 minute de jucat cu noi, jucatorii mai buni de pe serv asta aveai 26-0?AlCaPoNe1 wrote:Il reclam pe CostiSoft ca nu stie sa faca diferenta dintre codat si bun mia dat ban si erau 3 codati cu aim pe sv si nu voia sa le dea ban te rog create ia masuri.
Eu de mult timp am zis de alcapone ca e codat.. nu a vrut si nu vrea nimeni sa creada asta ...
-
- Full Member
- Jucator SA:MP ?: Da
- Nick:: Sl@ke
a luat ban pe server de 100 de ori.... si el tot continua sa intre.... un mare ratat...banati-l de fiecare data cand il vedeti....

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
-
- Full Member
- Jucator SA:MP ?: Da
- Nick:: Sl@ke
a luat ban pe server de 100 de ori.... si el tot continua sa intre.... un mare ratat...banati-l de fiecare data cand il vedeti....

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
ma nu am cod dc nu vreti sa credeti e singurul sv pe care imi place sa joc ce e asa greu de crezut dc toata lumea zice cas codat dak is bun nu va inteleg.SLAKE TE ROG IARTAMA PROMIT CA NU SE MAI INTAMPLA LASAMA SA JOK.TE ROG FRUMOS SI VA ROG FRUMOS
-
- Hero Member
- Nick:: Madutza
Intr-o comunitate civilizata, mi se pare normal sa ne respectam reciproc, sa decidem impreuna atunci cand e nevoie de parerea majoritatii, si sa respectam ceea ce au hotarat ceilalti. Ceea ce mi se pare anormal insa, este faptul ca nu tinem cont de ce se hotaraste in comunitate si ca nu ne pasa de actiunile celorlalti admini, numai ca nu avem tupeul sa le contestam in fatza, ci doar lucram pe la spate ceea ce ne convine, si la o adica, cand suntem luati la rost, toti ne facem ca nu stim.
Ce ma face sa fiu asa de contrariata in seara asta ? Modul in care actioneaza unii admini. Stim cu totii cat suntem de deranjati atunci cand banam jucatorii pt ca trisau, iar dupa putin timp, ei sa ni se alature pe server si sa continue sa-si faca de cap. Cum de apar pe server, chiar si teoretic fiind banati ? Au super-puteri, probabil, caci daca ii intrebam pe ceilalti daca stiu ceva despre asta, ridica din umeri. Nu are rost sa mai povestesc ce s-a intamplat astazi, doar postezi aici cateva printari din consola ce contin discutia mea cu adminii CostiSoft si Prik. Scuzati-mi greselile, m-am grabit sa tastez si eram sub presiune.

Precizez ca nu stiu absolut nimic despre jucatorul "electroniq", nu stiu cine l-a banat si care a fost motivul; sunt doar iritata de faptul ca ne bagam unii peste ceilalti si ca ne batem joc de cuvantul lor.
Nu propun sa li se scoata adminele celor 2, nu am niciun interes, imi sunt total indiferenti, dar le-ar prinde bine o instruire cu privire la regulile comunitatii. Stim cu totii ca de ceva vreme ne tot intrebam cine scoate ban-urile jucatorilor codati. Nu ii acuz pe astia 2 de tot ceea ce se intampla, dar uite ca o particica din vina au si ei.
Ce ma face sa fiu asa de contrariata in seara asta ? Modul in care actioneaza unii admini. Stim cu totii cat suntem de deranjati atunci cand banam jucatorii pt ca trisau, iar dupa putin timp, ei sa ni se alature pe server si sa continue sa-si faca de cap. Cum de apar pe server, chiar si teoretic fiind banati ? Au super-puteri, probabil, caci daca ii intrebam pe ceilalti daca stiu ceva despre asta, ridica din umeri. Nu are rost sa mai povestesc ce s-a intamplat astazi, doar postezi aici cateva printari din consola ce contin discutia mea cu adminii CostiSoft si Prik. Scuzati-mi greselile, m-am grabit sa tastez si eram sub presiune.

Precizez ca nu stiu absolut nimic despre jucatorul "electroniq", nu stiu cine l-a banat si care a fost motivul; sunt doar iritata de faptul ca ne bagam unii peste ceilalti si ca ne batem joc de cuvantul lor.
Nu propun sa li se scoata adminele celor 2, nu am niciun interes, imi sunt total indiferenti, dar le-ar prinde bine o instruire cu privire la regulile comunitatii. Stim cu totii ca de ceva vreme ne tot intrebam cine scoate ban-urile jucatorilor codati. Nu ii acuz pe astia 2 de tot ceea ce se intampla, dar uite ca o particica din vina au si ei.
si o sa ai si u bubble ban de la mine .
1 nu sunteti zeii servarului
2 nush cum draq aveti cmanda de ban/ unban
3 invatati sa respectati
4 nu am auzit pana acum de adminii astia s nu e vb ca nu le as da timp sa se acomodeze frate , dar cand eu nu stiam ceva la inceput : intrebam!
1 nu sunteti zeii servarului
2 nush cum draq aveti cmanda de ban/ unban
3 invatati sa respectati
4 nu am auzit pana acum de adminii astia s nu e vb ca nu le as da timp sa se acomodeze frate , dar cand eu nu stiam ceva la inceput : intrebam!

-
- Newbie
- Jucator CS ?: Nu
@Madutza-nu stiu cum dracu te-a gasit pe tine simtul civic si vezi domne te vezi tu ofensata de faptul ca i-a scos costi banul lu electroniq fara motiv...electroniq a fost banat de create pe motiv de comentarii...eu il cunosc de f mult timp si nu joaca cu coduri...nu mai veni tu cu tot felul de propuneri...nu am nevoie de admin ca sa joc cs,joc cs de placere nu ma irita decat prostia unora si abuzul.cat despre kelloo nu stiu cu ce sa incep...ca sa nu zic ca e a doua oara cand da ban aiurea asa...si daca e nevoie o sa povestesc si de la ce a plecat faza cu primul ban...cat despre tine Madutza ce sa mai zic?!nici macar nu meriti efortul...brusc esti lovita de interesele comunitatii...lasati-o in kkt de treaba...am o gramada de timp de cand joc pe sv nu e corect cum se procedeaza...lasati abuzurile mai ales tu kelloo pleaca jucatori de pe sv din cauza asta...pace!
Return to “Bucuresti Create Server”
Jump to
- Inregistreaza-te pe Zonek Telecom ca sa vezi toate Subiectele
- -->>Regulile Forumului & Descriere<<--
- ↳ Regulament Forum
- ↳ Prezentare
- ↳ Cereri Parteneriate
- ↳ Intri si tu in reteaua zonek??
- ↳ Sugestiile voastre
- ↳ Raportare bug-uri/probleme forum
- -->>Mica Publicitate & Reclama<<--
- ↳ Reclama diverse siteuri & servere de Counter-Strike
- ↳ Vand
- ↳ Cumpar
- -->>Servere Comunitare NON-STOP<<--
- ↳ Discord Server Zonek Telecom
- ↳ GO.ZONEK.RO
- ↳ ARENA.ZONEK.RO
- ↳ AWP.ZONEK.RO
- ↳ Bucuresti Create Server
- ↳ Evidenta redirect
- ↳ Clan TAG
- zonek.ro - Counter Strike Global Offensive
- ↳ SourceMod Plugins
- ↳ Admin Commands
- ↳ Fun Stuff
- ↳ Gameplay
- ↳ General Purpose
- ↳ Server Management
- ↳ Statistical
- ↳ Technical/Development
- ↳ Tutoriale
- ↳ Probleme la servere si Jocul Counter-Strike: Global Offensive
- -->>Jocuri & Resurse Counter Strike<<--
- ↳ Tutoriale cs 1.6- Server
- ↳ Tutoriale Moduri Counter - Strike [NOU]
- ↳ Tutoriale cs - Install Counter-Strike & HLDS
- ↳ Scripting
- ↳ Mapping / Harti
- ↳ Cereri Tutoriale
- ↳ Download pluginuri
- ↳ Discutii legate de plugin-uri - Cereri Plugin-uri
- ↳ Download zone
- ↳ AdminMod
- ↳ AmxModX
- ↳ Admin Commands
- ↳ General Purpose
- ↳ Statistical
- ↳ Gameplay
- ↳ Event Related
- ↳ Server Management
- ↳ Fun Stuff
- ↳ Technical/Development
- ↳ AmxMod
- ↳ Addons-uri Counter Strike
- ↳ Addonsuri AmxModX
- ↳ Addonsuri AdminMod
- ↳ Addonsuri AmxMod
- ↳ Cereri addonsuri
- ↳ Probleme tehnice
- ↳ HLDS
- ↳ Client 1.6
- ↳ Alte jocuri
- -->>Diverse<<--
- ↳ Discutii diverse
- ↳ Realitatea Baptista Castellon
- ↳ Arta
- ↳ Studentie
- ↳ Auto / Moto
- ↳ Fashion
- ↳ Sanatate
- -->> San Andreas Multi Player <<--
- ↳ Discutii Scripting
- ↳ Probleme GodFather
- ↳ Tutoriale
- ↳ Cerere Tutoriale
- ↳ Salonul Scripturilor
- ↳ Plugins
- ↳ Maps
- ↳ Gamemode
- ↳ FilterScript
- ↳ News Development
- ↳ Ajutor Servere
- -->> Photoshop <<--
- ↳ Photoshop
- ↳ Creatii
- ↳ Gifts
- ↳ Graphic Battle
- ↳ Tutoriale
- ↳ Competitii: - SOTW
- ↳ Resurse
- ↳ Ripperi
- ↳ Cereri Photoshop
- ↳ Da LIKE pe FaceBook si castigi 10 euro saptamanal!!
- -->>Filme & Muzica<<--
- ↳ Filme
- ↳ Muzica
- -->>Minunile Lumii Antince<<--
- ↳ Cele 7 Minuni ale Lumii
- ↳ Minuni uitate ale Lumii Antice
- -->>LOVE & SEX<<--
- ↳ Love & Sex
- ↳ Contraceptia
- ↳ Dragostea
- -->>Hubul dc.zonek.ro al serverelor de Counter-Strike<<--
- ↳ Totul despre hubul dc.zonek.ro