Cereri admin/slot!! pe create.zonek.ro
-
- Sr. Member
- Jucator SA:MP ?: Da
- Nick:: Killik
- Jucator CS ?: Da
Re: Cereri admin/slot!! pe create.zonek.ro
in primu rand azi SV a fost full , am stat 3 minute la coada ca sa prind un loc .
in al doilea rand nu ti se pare cam nedrept fata de mine madutza si ceilalti, ca tu sa ai moderator si noi care tinem redirecte zi de zi cel putin 12 ore, un amarat de administrator? Eu is mai vechi ca tine in comunitate desi nam inceput cu CS ci cu SAMP.
Vad ca Banica a mai dat la cativa admin moderator pe frunze uscate, nici macar nu iam vazut la redirecte. Cum Sl@ke are vechime si tine redirecte ptr. ca ii pasa de sv, asa ar putea sa faca toti . Dar pe multi ii doare in fund, intra se joaca, sta cu nasu pe sus de nu le poti spune o vb, si apoi ies.
Ar trebui o curatenie generala, cine nu tine redirecte admin down sau admin 0 . Iar daca se incepe cu admin pe bani, eu unu plec din comunitate fara sa ma uit inapoi .
in al doilea rand nu ti se pare cam nedrept fata de mine madutza si ceilalti, ca tu sa ai moderator si noi care tinem redirecte zi de zi cel putin 12 ore, un amarat de administrator? Eu is mai vechi ca tine in comunitate desi nam inceput cu CS ci cu SAMP.
Vad ca Banica a mai dat la cativa admin moderator pe frunze uscate, nici macar nu iam vazut la redirecte. Cum Sl@ke are vechime si tine redirecte ptr. ca ii pasa de sv, asa ar putea sa faca toti . Dar pe multi ii doare in fund, intra se joaca, sta cu nasu pe sus de nu le poti spune o vb, si apoi ies.
Ar trebui o curatenie generala, cine nu tine redirecte admin down sau admin 0 . Iar daca se incepe cu admin pe bani, eu unu plec din comunitate fara sa ma uit inapoi .
-
- Hero Member
- Jucator SA:MP ?: Nu
- Nick:: Madutza
Ma, dar tu nu vezi ca esti singur impotriva tuturor ? Tu nu vezi ca toti te evita ? Altii, in locul tau, si-ar pune semne de intrebare... Esti obositor, de aia se intorc toti impotriva ta...[MANIFEST] wrote:Domnisoara,cred ca nu m-am facut inteles..eu sunt inaintea ta pe server,si pe forum..am ore..am avut un trecut frumos..nu vreau decat sa revin..termina cu statusul asta de sefa,ca nu sperii pe nimeni,oke?:)Vreau doar sa am din nou moderator si atat..ce nu intelegi?Cand eu stateam noaptile..iarna si jucam pe sv..cand stateam dimineata,cand deschideam redirectele la inceput..chiar daca mergeau prost..tu faceai altceva,as avea macar bunul simt sa tac daca as fi in locul tau..puteai sa zici "contra"..dar s anu vi cu niste idei total aiurea..si apropo:
1.killic a cerut cerere de marire a gradului
2.et nu ii pasa de forum...si nici de server..el doar joaca...
EU vreau sa am grija cum are slake,il respect...de la el am invatat cu toate ca nu stiu ce are cu mine in ultima vreme..fie ciudat om...Daca tu crezi maduta ca la atatea ore..atata posturi pe forum nu meriit un amarat de moderator....dao naibi..cum am mai precizat nu vreau alt rank..ci doar moderator...Sincer..cred ca zonekul este singura comunitatea care isi uita membrii...si nu le da importanta activitatii lor...ma mai uit..si vad oameni cu 100 ore pe sv au avansat cu 3 graduiri..pe alte servere..si servere care sunt mai populate ca zonekul..vreau doar sa ajut..totusi..nu stiu de ce create e chiar asa..de parca ar fi cea mai tare comunitate din romania..LOOOL..
Ti s-ar parea normal ca parintii tai sa fie concediati, care sunt tineri si isi fac treaba, si in locul lor sa fie angajati strabunicii tai, care au muncit si ei acum cateva sute de ani, si acum sa fie reangajati doar de dragul vremurilor bune ? Tu gandesti putin ce spui ? Ai pretentia sa vii tu deasupra tuturor care ai fost admin candva, care erai activ pe server si pe forum candva, care tineai redirecte tot candva, cand prezentul tau lasa de dorit ? Fa-le, frate, loc celor carora le pasa cu adevarat de comunitate, si nu dau doar cu gura, cum faci tu !
@ killik: Si ca serverul a fost full azi si ca s-au stat minute intregi la coada, nu e, cu siguranta, meritul lui, ci al nostru, al adminilor din prezent !
-
- Hero Member
- Nick:: [MANIFEST]
Post by [MANIFEST] »
Am zis eu ceva de asta...fie..ma lupt cu morile de vant...am fost admin acum 2 luni..nu e asa mult..crede-ma....voi nu stiti decat redirecte sa aprindeti..si atat..avantajandu-va pc si netul..si partial timpul...ca de facut poze nu va vad...oricum
Cum am mai spus..am respect pentru 4 oameni pe zonek:
Law,Shift,Scotty,Slake
De asemenea..nu sunt adeptul nici eu al adminului pe euro..dar nici pe redirecte multe...alte servere mari nu necesita redirecte..cau au cine s ale ingrijeasca..ownerul este cel care se ocupa de aducerea playerilor daca vrea ceva sa faca cu sv..el aduce playeri..si adminii de ii are au grija de server,il administreaza.....pe merit..pe activiatte...pe cunostinte amx..si cel mai important lucru..pe modul cum abordeaza adminul respectiv lucrurile...
Law,Shift,Scotty,Slake
De asemenea..nu sunt adeptul nici eu al adminului pe euro..dar nici pe redirecte multe...alte servere mari nu necesita redirecte..cau au cine s ale ingrijeasca..ownerul este cel care se ocupa de aducerea playerilor daca vrea ceva sa faca cu sv..el aduce playeri..si adminii de ii are au grija de server,il administreaza.....pe merit..pe activiatte...pe cunostinte amx..si cel mai important lucru..pe modul cum abordeaza adminul respectiv lucrurile...

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>
Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
-
- Hero Member
Normal ca nu vezi, din moment ce nu stai pe server cand suntem noi. Chiar si astazi am facut poze catorva jucatori, dar nu ma aflu aici sa-ti dau tie explicatii.[MANIFEST] wrote:Am zis eu ceva de asta...fie..ma lupt cu morile de vant...am fost admin acum 2 luni..nu e asa mult..crede-ma....voi nu stiti decat redirecte sa aprindeti..si atat..avantajandu-va pc si netul..si partial timpul...ca de facut poze nu va vad...oricum
Law,Shift,Scotty,Slake
De asemenea..nu sunt adeptul nici eu al adminului pe euro..dar nici pe redirecte multe...alte servere mari nu necesita redirecte..cau au cine s ale ingrijeasca..ownerul este cel care se ocupa de aducerea playerilor daca vrea ceva sa faca cu sv..el aduce playeri..si adminii de ii are au grija de server,il administreaza.....
Tu ii respecti doar pe cei care nu s-au luat de tine. Candva, pe Slake spuneai ca il apreciezi partial, pt ca e luase de tine... Si pe Legumitza l-ai apreciat mai nu stiu cand, dar probabil acum il vezi drept dusmanul tau pt ca s-a impotrivit cererii tale de admin.
Chiar esti copil. In loc sa-ti pierzi ore in fata PC-ului milogindu-te pt admin, mai bine ai gusta din viata, ai privi oamenii, situatiile, ai vedea cum actioneaza persoanele cu cap. Incep sa te compatimesc. Copiii din ziua de azi sunt incapabili sa-si creeze o viata bazata pe principii morale, respect, bun simt si nu detin sub nicio forma inteligenta emotionala.
Consider ca nu mai am ce discuta cu tine. Mi-am batut destul capul explicandu-ti chestii pe care se presupune ca cei mici le invata in familie. Nu e de datoria mea sa te sfatuiesc si sa-ti arat acolo unde gresesti. Pacat de familia pe care ti-o vei intemeia candva; nu stiu ce educatie ar putea primi copiii tai de la tine.
-
- Jr. Member
- Nick:: dulceata
Este deja 12 noaptea ,mai calmati-va si voi o sa va apara riduri si fire albe in curand . Este doar un joc nu va da de mancare .
Si stiu ca slaky este foarte important in comunitate si in conversatiile voastre ,dar mai lasati-l sa savureze si el unele momente de liniste !
Si stiu ca slaky este foarte important in comunitate si in conversatiile voastre ,dar mai lasati-l sa savureze si el unele momente de liniste !

-
- Hero Member
Ti se pare ca l-am trezi din somn pe "slaky" doar pt ca l-am enumerat pe undeva ?dulceata wrote:Este deja 12 noaptea ,mai calmati-va si voi o sa va apara riduri si fire albe in curand . Este doar un joc nu va da de mancare .
Aici nu mai e vorba doar de joc, ci de alte discutii vechi de ale noastre.
-
- Hero Member
Post by [MANIFEST] »
eu cu slake am vorbit ceva pe mess..fie..daca tu crezi...asta te las.....eu nu sunt copilu care se milogeste pt functii...oricum nu ma cunosti..nu te cunosc..in realitate sunt tenismen..si imi place chimia..am fos olimpic national..si imi mai place literatura..in mod special poezia dramatica..ma rog...nu imi pasa..tu o iei prea in serios cu asta..eu vb doar de joc...ca o activitate in plus...cred ca un moderator ar fi dreptul meu...punct..si inceteaza cu lectia de morala..am parinti...si percep viata cum trebuie....o seara buna ito doresc
Last edited by [MANIFEST] on Fri Oct 07, 2011 8:59 pm, edited 1 time in total.

Just Black and White!
-
- Jr. Member
Fata scumpa , din moment ce se vorbeste de cs , admin 'si asa mai departe' , nu vad sensul cuvintelor "nu mai e vorba doar de joc" ,imi pare rau ca am intervenit,dar este o tara libera in care ne putem exprima fara ca cei din jur sa sara cu acuzatii si critici ,sau cel putin asa ar trebui . Ti se pare ca aceste discutii vechi ale voastre joaca vreun rol in viitorul tau si al lui manifest? Ma rezum doar la acest post ,deci nu te mai obosi sa imi raspunzi ^^

-
- Hero Member
Post by [MANIFEST] »
NO comment dulceata..bine punctat..bine marcat..raspuns de 5*....JOS PALARIA!UITE pe cineva care percepe viata cu tot cu limitele sale bune si rele..felicitari;)dulceata wrote:Fata scumpa , din moment ce se vorbeste de cs , admin 'si asa mai departe' , nu vad sensul cuvintelor "nu mai e vorba doar de joc" ,imi pare rau ca am intervenit,dar este o tara libera in care ne putem exprima fara ca cei din jur sa sara cu acuzatii si critici ,sau cel putin asa ar trebui . Ti se pare ca aceste discutii vechi ale voastre joaca vreun rol in viitorul tau si al lui manifest? Ma rezum doar la acest post ,deci nu te mai obosi sa imi raspunzi ^^

Just Black and White!
-
- Hero Member
Te-as ruga sa nu ma iei cu "fata scumpa". Nu ne cunoastem, nu ar avea de ce sa intervina ironia. Te-ai bagat, ti-am raspuns, si tot tu te simti probabil, ofensat/ofensata, de-mi vii cu replici ca "este o tara libera in care ne putem exprima fara ca cei din jur sa sara cu acuzatii si critici". Nu am "sarit" cu acuzatii si critici la tine, vorbeam cu Manifest pt a nu stiu cata oara aici, dupa alte sute de discutii pe server ce au plecat de la Cs si au deviat spre altele, dar care, cu siguranta, nu aveau legatura cu tine. Calmeaza-te.dulceata wrote:Fata scumpa , din moment ce se vorbeste de cs , admin 'si asa mai departe' , nu vad sensul cuvintelor "nu mai e vorba doar de joc" ,imi pare rau ca am intervenit,dar este o tara libera in care ne putem exprima fara ca cei din jur sa sara cu acuzatii si critici ,sau cel putin asa ar trebui . Ti se pare ca aceste discutii vechi ale voastre joaca vreun rol in viitorul tau si al lui manifest? Ma rezum doar la acest post ,deci nu te mai obosi sa imi raspunzi ^^
-
- Jr. Member
Nu e cazul pentru mine sa ma calmez ,nu stiu de ce ai facut aceasta afirmatie ,in primul rand. Acum, ofensata nu aveam si nu am de ce sa ma simt , stii , depinde si cum interpretezi cuvintele , si nu stiu de ce ai impresia ca am venit aici sa ma cert cu tine ,nu sunt o adepta a certurilor ,imi pare rau daca te dezamagesc ,nu spune nicaieri ca in acest topic puteti posta numai tu si manifest , am spus ca ma rezum doar la acel post si uite la ce s-a ajuns !
S-a ajuns la al 3 lea post al meu pe tema asta ,si cu atat mai bine daca am interpretat eu gresit ! O seara cat mai placuta
S-a ajuns la al 3 lea post al meu pe tema asta ,si cu atat mai bine daca am interpretat eu gresit ! O seara cat mai placuta
Last edited by dulceata on Fri Oct 07, 2011 9:41 pm, edited 1 time in total.

-
- Hero Member
Nu stiu la ce vezi tu ca s-a ajuns. Nu vad sa fi generat vreo cearta intre mine si tine. Pare ca tu ai interpretat gresit.dulceata wrote:Nu e cazul pentru mine sa ma calmez ,nu stiu de ce ai facut aceasta afirmatie ,in primul rand. Acum, ofensata nu aveam si nu am de ce sa ma simt , stii , depinde si cum interpretezi cuvintele , si nu stiu de ce ai impresia ca am venit aici sa ma cert cu tine ,nu sunt o adepta a certurilor ,imi pare rau daca te dezamagesc ,nu spune nicaieri ca in acest topic puteti posta numai tu si manifest , am spus ca ma rezum doar la acel post si uite la ce s-a ajuns !
-
- Hero Member
Post by [MANIFEST] »
Gata..Off Topic---CHat

Just Black and White!
-
- Sr. Member
- Nick:: Killik
Nu ai dreptu sa postezi aici decat daca postezi o cerere admin/slot. Topicul asta este facut strict pentru cereri admin/slot. Valabil pentru toata lumea.
Si tu domnu [MANIFEST] ca te tot lauzi ca stii regulamentul si altele, pentru ce incepi alta conversatie atata timp cat stii ca aici se posteaza doar cererile si parerile adminilor?
Si tu domnu [MANIFEST] ca te tot lauzi ca stii regulamentul si altele, pentru ce incepi alta conversatie atata timp cat stii ca aici se posteaza doar cererile si parerile adminilor?
Manifest, uita-te putin la nr posturilor mele pe forum si la orele pe care le-am jucat pe server doar cu numele wolf ( as vrea sa-ti spun ca am jucat si cu alte nickuri ) , uita-te si la evidenta redirecte si o sa vezi ca am si acolo vreo 50 de ore daca tin bine minte, si sunt si mai vechi ca tn in comunitate, ca si eu am inceput pe samp, si cand am intrat pe cs, atunci ai ajuns si u pe zonek; EU FAC CA TINE ?[MANIFEST] wrote:Domnisoara,cred ca nu m-am facut inteles..eu sunt inaintea ta pe server,si pe forum..am ore..am avut un trecut frumos..nu vreau decat sa revin..termina cu statusul asta de sefa,ca nu sperii pe nimeni,oke?:)Vreau doar sa am din nou moderator si atat..ce nu intelegi?Cand eu stateam noaptile..iarna si jucam pe sv..cand stateam dimineata,cand deschideam redirectele la inceput..chiar daca mergeau prost..tu faceai altceva,as avea macar bunul simt sa tac daca as fi in locul tau..puteai sa zici "contra"..dar s anu vi cu niste idei total aiurea..si apropo:
1.killic a cerut cerere de marire a gradului
2.et nu ii pasa de forum...si nici de server..el doar joaca...
EU vreau sa am grija cum are slake,il respect...de la el am invatat cu toate ca nu stiu ce are cu mine in ultima vreme..fie ciudat om...Daca tu crezi maduta ca la atatea ore..atata posturi pe forum nu meriit un amarat de moderator....dao naibi..cum am mai precizat nu vreau alt rank..ci doar moderator...Sincer..cred ca zonekul este singura comunitatea care isi uita membrii...si nu le da importanta activitatii lor...ma mai uit..si vad oameni cu 100 ore pe sv au avansat cu 3 graduiri..pe alte servere..si servere care sunt mai populate ca zonekul..vreau doar sa ajut..totusi..nu stiu de ce create e chiar asa..de parca ar fi cea mai tare comunitate din romania..LOOOL..
Peste toate astea, as vrea sa mai spun, ca vorbim degeaba, daca ownerul nu a dat nici un raspuns, probabil nu a avut timp sau nu se implica ( optiunea mai plauzibila ) , nu are rost sa mai discutam. Parerea mea e sa nu te mai milogesti de adminul asta ca ai nu stiu cate ore si vechime in comunitate, simplu player nu poti fi?
Return to “Bucuresti Create Server”
Jump to
- Inregistreaza-te pe Zonek Telecom ca sa vezi toate Subiectele
- -->>Regulile Forumului & Descriere<<--
- ↳ Regulament Forum
- ↳ Prezentare
- ↳ Cereri Parteneriate
- ↳ Intri si tu in reteaua zonek??
- ↳ Sugestiile voastre
- ↳ Raportare bug-uri/probleme forum
- -->>Mica Publicitate & Reclama<<--
- ↳ Reclama diverse siteuri & servere de Counter-Strike
- ↳ Vand
- ↳ Cumpar
- -->>Servere Comunitare NON-STOP<<--
- ↳ Discord Server Zonek Telecom
- ↳ GO.ZONEK.RO
- ↳ ARENA.ZONEK.RO
- ↳ AWP.ZONEK.RO
- ↳ Bucuresti Create Server
- ↳ Evidenta redirect
- ↳ Clan TAG
- zonek.ro - Counter Strike Global Offensive
- ↳ SourceMod Plugins
- ↳ Admin Commands
- ↳ Fun Stuff
- ↳ Gameplay
- ↳ General Purpose
- ↳ Server Management
- ↳ Statistical
- ↳ Technical/Development
- ↳ Tutoriale
- ↳ Probleme la servere si Jocul Counter-Strike: Global Offensive
- -->>Jocuri & Resurse Counter Strike<<--
- ↳ Tutoriale cs 1.6- Server
- ↳ Tutoriale Moduri Counter - Strike [NOU]
- ↳ Tutoriale cs - Install Counter-Strike & HLDS
- ↳ Scripting
- ↳ Mapping / Harti
- ↳ Cereri Tutoriale
- ↳ Download pluginuri
- ↳ Discutii legate de plugin-uri - Cereri Plugin-uri
- ↳ Download zone
- ↳ AdminMod
- ↳ AmxModX
- ↳ Admin Commands
- ↳ General Purpose
- ↳ Statistical
- ↳ Gameplay
- ↳ Event Related
- ↳ Server Management
- ↳ Fun Stuff
- ↳ Technical/Development
- ↳ AmxMod
- ↳ Addons-uri Counter Strike
- ↳ Addonsuri AmxModX
- ↳ Addonsuri AdminMod
- ↳ Addonsuri AmxMod
- ↳ Cereri addonsuri
- ↳ Probleme tehnice
- ↳ HLDS
- ↳ Client 1.6
- ↳ Alte jocuri
- -->>Diverse<<--
- ↳ Discutii diverse
- ↳ Realitatea Baptista Castellon
- ↳ Arta
- ↳ Studentie
- ↳ Auto / Moto
- ↳ Fashion
- ↳ Sanatate
- -->> San Andreas Multi Player <<--
- ↳ Discutii Scripting
- ↳ Probleme GodFather
- ↳ Tutoriale
- ↳ Cerere Tutoriale
- ↳ Salonul Scripturilor
- ↳ Plugins
- ↳ Maps
- ↳ Gamemode
- ↳ FilterScript
- ↳ News Development
- ↳ Ajutor Servere
- -->> Photoshop <<--
- ↳ Photoshop
- ↳ Creatii
- ↳ Gifts
- ↳ Graphic Battle
- ↳ Tutoriale
- ↳ Competitii: - SOTW
- ↳ Resurse
- ↳ Ripperi
- ↳ Cereri Photoshop
- ↳ Da LIKE pe FaceBook si castigi 10 euro saptamanal!!
- -->>Filme & Muzica<<--
- ↳ Filme
- ↳ Muzica
- -->>Minunile Lumii Antince<<--
- ↳ Cele 7 Minuni ale Lumii
- ↳ Minuni uitate ale Lumii Antice
- -->>LOVE & SEX<<--
- ↳ Love & Sex
- ↳ Contraceptia
- ↳ Dragostea
- -->>Hubul dc.zonek.ro al serverelor de Counter-Strike<<--
- ↳ Totul despre hubul dc.zonek.ro