poate o sa fiu prezent .... oricum e buna ideea ta madyMadutza wrote:In seara asta s'a jucat foarte frumos pe server pana spre miezul noptii. Si dupa ce am iesit eu de pe server au mai ramas jucatori (adica acum). Nu era plin, dar am fost destui cat sa ne jucam frumos, sa ne cunoastem si sa schimbam pareri. Pacat ca singurul admin prezent a fost doar Dragos, care a reusit sa aiba grija de toti.
Hmm... Stiti la ce ma gandeam? Ca voi nu mai stiti sa jucati CS, si din cauza asta va temeti sa va mai aratati pe server...Nu trebuie sa fii campion ca sa te joci. Eu mereu am fost slaba, au ras de mine si m'au injurat jucatorii pt asta, dar nu mi'a pasat. Daca nu va e teama, va provoc maine seara la Cs.
Hai sa ne vedem pe server, sa ne impuscam, sa ne infuriem, sa radem, sa ne ofticam, sa glumim. Puteti aduce prieteni, cunostinte, amatori ai acestui joc. O sa incerc sa mai aduc si eu o prietena. Poate ca e vremea sa ne reunim toti, poate sa reglam conturi, de ce nu sa ne impacam? Admini, fosti admini, vechi jucatori ai comunitatii si altii noi, incepatori, avansati, experti, de la Manifest, Iepuras si create, pana la wolff, kelloo si Legumitza. Care puteti, haideti sa ne vedem maine seara in jur de ora 21:00 pe serverul de CS create.zonek.ro.
![]()
Daca nu sunteti slabi, va prezentati maine seara pe server, gata de macel.

eu m-am mai jucat pe zonek, dar cu alte nickuri, ca nickul meu mi l-a furat unul, si juca cu aim, cred ca e sau era in top15, si mereu lua ban...