Pentru a gasi moderatori capabili,va trebui sa se creeze o sectiune numita Recrutari Staff(EuGen),va fi recrutari moderatori si recrutari designeri,daca se va uita cineva la sugestia mea..Doritorii vor ava un model de cerere si vor posta,iar cei cu cererea cat mai convingatoare va fi ales,sau cei cu cererile cele mai convingatoare.Madutza wrote:E bine cum zici. Daca fiecare subforum ar avea un moderator, care sa faca ordine pe acolo, sa stearga posturi inutile, sa editeze posturi cu continut obscen sau vulgar, sa atentioneze membrii, sa dea informatii, sa aranjeze totul frumos in pagina, cu topicuri ce contin informatii, care sa fie inchise, scrise corect d.p.d.v gramatical, cu tutoriale si altele, ar fi minunat, pt ca s-ar face ordine totala pe forum in timp util, fiecare moderator, ocupandu-se exact de sectiunea lui... Dar de la niste simple sugestii, pana la a gasi moderatori capabili si a se puna totul in practica... cale lunga.[S.E.B]caesar wrote:Madutza,chestia cu Iepuras este o idee buna dar,am eu o idee mai buna si mai eficienta Pentru admini CS / SA:MP . Fiecare admin sa aibe Moderator la sectiunea respectiva,adica admin samp sa aibe acces la toata sectiunile ce tin de samp iar admin CS la toate sectiunile ce tin de CS.Iar la lideri SA:MP sa se creeze un rank numit " Lider SA:MP,avand acces la sectiunea Factiuni-> Factiunea la care este lider,adica sa poata sterge posturile aiurea,
etc.Multumesc.
Deocamdata noi suntem niste simpli membri in comunitate, nu stiu daca vor fi luate in considerare sugestiile noastre.
Si da,suntem doar niste simpli membri in comunitate..
ChiuChy asa este,sunt sugestii multe,dar el nu le da atentie..