Cereri admin/slot!! pe create.zonek.ro

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
.ShifT.
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: .ShifT.
Jucator CS ?: Da

Re: Cereri admin/slot!! pe create.zonek.ro

Post by .ShifT. »

Mai intai invata sa vorbesti corect limba romana si discutam,pana atunci nu o sa te bage nimei in seama si nu mai faci 100 de posturi,ai optiunea Edit. Pentru slot iti trebuie steam. O zi buna
Image

Image
George92
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: HeRon

Post by George92 »

.ShifT. wrote:Mai intai invata sa vorbesti corect limba romana si discutam,pana atunci nu o sa te bage nimei in seama si nu mai faci 100 de posturi,ai optiunea Edit. Pentru slot iti trebuie steam. O zi buna
Nu este adevarat trebuie sa ti redirecte am vorbit cu in_so@pta si cum vorbesc ca nu st analfabet eram nervos si m-am grabit sa scriu mesaju.Odata ce iesi de pe forum numai poti da edit sa sti si tu:P
nebunik
Newbie
Newbie

Post by nebunik »

prik wrote:Ma ajuta si pe mine cineva cu redirectele alea sa le fac sa mearga o data? :)
unde fac cererea
?
George92
Newbie
Newbie

Post by George92 »

Frate va uitati si peste cererea mea ca au tecut o saptamana ca sa stiu sa incep sa tin redirecte.Cu respect HeRon
adrian.cs
Newbie
Newbie

Post by adrian.cs »

Nick: geo
IP:dinamic
Doresc, daca se poate, slot pe server cu numele meu,geo ca am vazut scris la reclamatii ca se c-am procedeaza furarea nickurilor si folosirea lor,daca este nevoie o sa tin redirecte cat este necesar pentru a primi rezervare nick.Am ales aceasta comunitate deoarece sunt jucatori si admini foarte draguti si de treaba..:P:P:P.Rog a citi cu seriozitate cererea si rog a primi pro ptr cerere ca sa nu mai stau ingrijorat pe server si sa nu am probleme din cauza altora.Id meu de mes este cs_adrian92.
Nickul geo este luat :))am intrat astazi pe server si era un codat cu aim si wall o sa ma gandesc la un nick si revin
George92
Newbie
Newbie

Post by George92 »

adrian.cs wrote:Nick: geo
Doresc, daca se poate, slot pe server cu numele meu,geo ca am vazut scris la reclamatii ca se c-am procedeaza furarea nickurilor si folosirea lor,daca este nevoie o sa tin redirecte cat este necesar pentru a primi rezervare nick.Am ales aceasta comunitate deoarece sunt jucatori si admini foarte draguti si de treaba..:P:P:P.Rog a citi cu seriozitate cererea si rog a primi pro ptr cerere ca sa nu mai stau ingrijorat pe server si sa nu am probleme din cauza altora.Id meu de mes este cs_adrian92.
Nickul geo este luat :))am intrat astazi pe server si era un codat cu aim si wall o sa ma gandesc la un nick si revin
Frate sincer cred ca nu isi are rostu cererea ta si eu am facut de o luna de zile si fara raspuns si pe deasupra mai umbla si altii cu nickurile tale ca sa iti distruga ranku....asa ca......bft in continuare oricum
adrian.cs
Newbie
Newbie

Post by adrian.cs »

George92 wrote:
adrian.cs wrote:Nick: geo
Frate sincer cred ca nu isi are rostu cererea ta si eu am facut de o luna de zile si fara raspuns si pe deasupra mai umbla si altii cu nickurile tale ca sa iti distruga ranku....asa ca......bft in continuare oricum
Am observat asta azi cu nickurile era unu pe nume don_alejandro a jucat doua runde si pe urma a schimbat nickul in Piciu si chiar si al tau statea ca frag cu ambele nickuri:))lol asa cv nu am vazut oameni care nu au ce face.Apropo si inca cv vedeti ca multi intra cu nickurile altora ca sa poata sa foloseasca cod:)).O seara placuta si bft
adrian.cs
Newbie
Newbie

Post by adrian.cs »

[quote="adrian.cs"]Nick:ZeRoK
Doresc, daca se poate, slot pe server cu numele meu,ZeRoK ca am vazut scris la reclamatii ca se c-am procedeaza furarea nickurilor si folosirea lor,daca este nevoie o sa tin redirecte cat este necesar pentru a primi rezervare nick.Am ales aceasta comunitate deoarece sunt jucatori si admini foarte draguti si de treaba..:P:P:P.Rog a citi cu seriozitate cererea si rog a primi pro ptr cerere ca sa nu mai stau ingrijorat pe server si sa nu am probleme din cauza altora.Id meu de mes este cs_adrian92.Gata am gasit nickul potrivit(ZeRoK).Cu respect ZeRoK:P
.ShifT.
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: .ShifT.

Post by .ShifT. »

adrian.cs wrote:
adrian.cs wrote:Nick:ZeRoK
Doresc, daca se poate, slot pe server cu numele meu,ZeRoK ca am vazut scris la reclamatii ca se c-am procedeaza furarea nickurilor si folosirea lor,daca este nevoie o sa tin redirecte cat este necesar pentru a primi rezervare nick.Am ales aceasta comunitate deoarece sunt jucatori si admini foarte draguti si de treaba..:P:P:P.Rog a citi cu seriozitate cererea si rog a primi pro ptr cerere ca sa nu mai stau ingrijorat pe server si sa nu am probleme din cauza altora.Id meu de mes este cs_adrian92.Gata am gasit nickul potrivit(ZeRoK).Cu respect ZeRoK:P
Pentru a primi slot trebuie sa ai Steam.
Image

Image
adrian.cs
Newbie
Newbie

Post by adrian.cs »

.ShifT. wrote:
adrian.cs wrote:
adrian.cs wrote:Nick:ZeRoK
Pentru a primi slot trebuie sa ai Steam.
Nu te supara frate ca iti zic da mi-a spus un admin de pe server ca pot tine redirecte si ca se rezolva nu trebuie steam:D zic si eu ce mi-a zis el sper sa nu te superi:P
nebunik
Newbie
Newbie

Post by nebunik »

Nick: AfGanistaNu
IP: -dinamik
Ati mai avut admin: Da am mai avut pe alte servere
Posesor de steam: Nu,nu steam
Doresc: Admin
Motivul pt care doriti Admin/Slot sa va ajut la administrarea servarului si pentru a scapa de codati id-ul meu alex.rockstar@ymail.com Cu Respect AfGanistaNu
IDENTIK
Newbie
Newbie

Post by IDENTIK »

Nick: IDENTIK
IP: -dinamik
Ati mai avut admin: Da am mai avut pe alte servere
Posesor de steam: Nu,nu steam
Doresc: Admin
Motivul pt care doriti Admin/Slot sa va ajut la administrarea servarului si pentru a scapa de codati id-ul meu
pop.silviutz@yahoo.com
create_my_ownp
Administrator
Nick:: in_so@pta

Post by create_my_ownp »

luati redirectele si tineti-le si va dau admin la totii daca vad 32 playeri iar.
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : http://forum.zonek.ro/linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra
IDENTIK
Newbie
Newbie

Post by IDENTIK »

Nush sa le tin cum le tin adica??? :)
adrian.cs
Newbie
Newbie

Post by adrian.cs »

create_my_ownp wrote:luati redirectele si tineti-le si va dau admin la totii daca vad 32 playeri iar.
Mie imi trebuie slot boss,dar este si bun admin o sa le iau sa le tin da sper sa primesc cea ce am cerut si eu :P:P:D
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”