Cereri UnBan!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
SmyLeY21
Newbie
Newbie

Re: Cereri UnBan!

Post by SmyLeY21 »

name : wolf motiv : am avut aim Ip: cred ca am luat pe NUME :D
RbI6ka
Jr. Member
Jr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Post by RbI6ka »

SmyLeY21 wrote:name : wolf motiv : am avut aim Ip: cred ca am luat pe NUME :D
CONTRA, banul ramane, nici nu se discuta....bine ca recunosti, ca sa nu incep sa aduc dovezi
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

SmyLeY21 wrote:name : wolf motiv : am avut aim Ip: cred ca am luat pe NUME :D
toti nobii joaca pe numele meu ...
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
RbI6ka
Jr. Member
Jr. Member
Jucator CS ?: Nu

Post by RbI6ka »

a luat ban pe ip, nu cred ca toti nobii joaca de pe ip tau....si totodata si cu numele
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

RbI6ka wrote:a luat ban pe ip, nu cred ca toti nobii joaca de pe ip tau....si totodata si cu numele
am zs pe nume....nu de ip
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
George92
Newbie
Newbie
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: HeRon
Jucator CS ?: Da

Post by George92 »

nickul meu este HeRon mi se da mereu ban permanent din urmatorul motiv la sectiunea ban report sl@ke a facut un demo la unu care a intrat cu nickul meu HeRon intradevar acolo ce a postat sl@ke este aim da eu nu am nicio vina ca a intrat altcineva cu nickul meu.un an sau o jum de an nici eu nu stiu sigur de cand joc pe acest server nu ma prins nici un admin cu cod am prezentat pozele nu am avut nici o treaba...da astazi 10-07-2011 nu stiu ora cand sa petrecut ca eu la ora 17:00 numai jucam pe server am avut intalnire cand m-am intors sl@ke se dadea drept HeRon ca sa imi strice ranku ca vezi domne rankul care l-am facut l-am facut cu cod,da nu este adevarat tin sa va repet si sa va spun ca eu nu am fost acel HeRon si uni baieti dupa acest forum ma cunosc ca nu am avut cod niciodata decand st in comunitatea asta...Va rog a-mi numai da ban....Create ti-am dat mesaj privat in legatura cu rezervare slot da-mi simie rezervare de slot ca sa numai existe probleme.....Ma jur pe tot ce am mai scump ca nu am fost eu acel HeRon...Multumesc si rog seriozitate din partea voastra si sper sa se rezolve odata cacealmaua asta....Va multumesc
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

George92 wrote:nickul meu este HeRon mi se da mereu ban permanent din urmatorul motiv la sectiunea ban report sl@ke a facut un demo la unu care a intrat cu nickul meu HeRon intradevar acolo ce a postat sl@ke este aim da eu nu am nicio vina ca a intrat altcineva cu nickul meu.un an sau o jum de an nici eu nu stiu sigur de cand joc pe acest server nu ma prins nici un admin cu cod am prezentat pozele nu am avut nici o treaba...da astazi 10-07-2011 nu stiu ora cand sa petrecut ca eu la ora 17:00 numai jucam pe server am avut intalnire cand m-am intors sl@ke se dadea drept HeRon ca sa imi strice ranku ca vezi domne rankul care l-am facut l-am facut cu cod,da nu este adevarat tin sa va repet si sa va spun ca eu nu am fost acel HeRon si uni baieti dupa acest forum ma cunosc ca nu am avut cod niciodata decand st in comunitatea asta...Va rog a-mi numai da ban....Create ti-am dat mesaj privat in legatura cu rezervare slot da-mi simie rezervare de slot ca sa numai existe probleme.....Ma jur pe tot ce am mai scump ca nu am fost eu acel HeRon...Multumesc si rog seriozitate din partea voastra si sper sa se rezolve odata cacealmaua asta....Va multumesc
imi pare rau... te prind= te-am banat... mai lasa vrajeala ca nu esti tu...
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Nick:: [MANIFEST]

Post by [MANIFEST] »

ionute...eu cred ca sa ii dam pace lu george asta..:|...cert e ca cineva a itrat cu numele lui,din oftika si a folosit cod..nu cred ca folosea cod tocmai acuma..cand este pe 1 loc..si nu a avut nicodata..ca daca nu cum mai ajungea?nu stiu..tu i-ai dat ban tu sa-l scoti...nahh..

PS:ce zici slake?
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
George92
Newbie
Newbie

Post by George92 »

Da manifesct chiar am dreptate niciodata nu mati prins pe mine cu coduri mi-ati facut poze v-am dat pozele am fost curat si am spus ca nu ma prefac cineva mi-a facut jocul si atata am avut de spus create te rog eu fa-mi rezervare de slot sa numai fie taramboiu asta
CiuChy
Full Member
Full Member
Nick:: CiuChy

Post by CiuChy »

Parerea mea este sa tineti si voi acolo cateva redirecte si sa va dea Banica SLOT , si nu vor mai exista probleme :P Asa aveti si SLOT si mai vin si playerii. Scuze Sl@ke ca ma bag in seama
Image
Image
Image

Experienta este numele pe care oricine il da propriilor greseli
Omul nu poate ajunge om , decat prin educatie.
Nu uita sa iti aduci prietenii la noi pe forum !
www.zonek.ro/rpg
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

adminii ti-au facut poze pentru wall... tu ai avut aim... deci tot nu se justifica...
Image

George92
Newbie
Newbie

Post by George92 »

Frate ma jur ca nu am fost eu oricine putea sa intre nu numai mie mi s-a intamplat uitate la cerere slot sa vezi.
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

George92 wrote:Frate ma jur ca nu am fost eu oricine putea sa intre nu numai mie mi s-a intamplat uitate la cerere slot sa vezi.
ce sa vad?? aceleasi scuze...
Image

George92
Newbie
Newbie

Post by George92 »

Nu frate este unu la fel ca mine care a patito de a intrat pe server si juca altu cu nickul lui.Deci frate nu st singuru care i sa luat nickul si si-a facut de cap cu nickul respectiv
Madutza
Hero Member
Hero Member
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

George92 wrote:Nu frate este unu la fel ca mine care a patito de a intrat pe server si juca altu cu nickul lui.Deci frate nu st singuru care i sa luat nickul si si-a facut de cap cu nickul respectiv
Sfatul meu: Daca atunci cand intrii pe server, este deja cineva cu numele tau, fa o printare in momentul in care apesi TAB, sau un demo si posteaza-le aici. In felul asta, ai dovada clara ca cineva frecventeaza serverul imprumutandu-ti nick-ul. Asa, se conving toti si elimini orice dubiu.
Image
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”