SA-MP Free Chat

Discutii diverse despre serverul Zonek Official Server
deeeezy
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Jucator CS ?: Nu

Re: SA-MP Free Chat

Post by deeeezy »

Ce a fost zoneku si ce e akm in pana mea ... Bagati ma modu ala de acun. 1 an cu nr de inmatriculare la masini si etc... Imi adux aminte cand eram 50 de playeri online in pana mea. Lasati mysql ca nu e de voi:)). Va chinuiti ca prostii 1 an aiurea in rest sa bagati un mod simplu. Va dau eu mod daca e asa greu , primu mod der care v-am zis... E cel mai frumos in pana mea... Cam atat am avut de spus, ganditi-va bn si faceti ceva... Va rog sa nu postati aiuirewa doar pty + 1.
( Scuzati-mi gramaticaa si scrierea non-literala, sunt pe un BB curve si nu prea le am cu tastele astea.) Bafta ZONEK!!!
Image Respect pentru cei care conteaza: HeKeR, Alcatraz, CiuChy, Maxim09 and Bula4
RoberTo
Global Moderator
Global Moderator
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: RoberTo
Jucator CS ?: Da

Post by RoberTo »

deeeezy wrote:Ce a fost zoneku si ce e akm in pana mea ... Bagati ma modu ala de acun. 1 an cu nr de inmatriculare la masini si etc... Imi adux aminte cand eram 50 de playeri online in pana mea. Lasati mysql ca nu e de voi:)). Va chinuiti ca prostii 1 an aiurea in rest sa bagati un mod simplu. Va dau eu mod daca e asa greu , primu mod der care v-am zis... E cel mai frumos in pana mea... Cam atat am avut de spus, ganditi-va bn si faceti ceva... Va rog sa nu postati aiuirewa doar pty + 1.
( Scuzati-mi gramaticaa si scrierea non-literala, sunt pe un BB curve si nu prea le am cu tastele astea.) Bafta ZONEK!!!
Ce zici ma ? De cine nu este mysql ? Poate de tine eu ma descurc de minune cu el, daca nu ma descurcam erau deja probleme la conturi. Hai ai ban pe forum 7 zile
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra AICI
Image
Image
SLoW
Newbie
Newbie

Post by SLoW »

~ edit ~
RoberTo
Global Moderator
Global Moderator
Nick:: RoberTo

Post by RoberTo »

Daca as avea puterea sa sterg aceasta categorie in care zac numai prosti X_X
Vrei un host de calitate si serios pentru serverul tau?
VEZI SERVERE HOSTATE LA NOI : http://www.zonek.ro/index.php?option=com_lgsl&Itemid=5
0763.55.9997 Comanda ACUMA OFERTA LIMITATA
Y: zonek_telecom | http://www.zonek.ro
- Nu te baga in pat nervos, stai treaz si "lupta". http://forum.zonek.ro inscrie-te si vezi cum se manifesta...
- Pentru schimb de Linkuri Intra AICi : linkex
Image
- Pentru cereri de Parteneriate prin Bannere Intra AICI
Image
Image
RazeR.
Newbie
Newbie

Post by RazeR. »

go pe zonek!! 188.212.107.162 hai sa dezvoltam!!
Critz
Sr. Member
Sr. Member
Nick:: Critz

Post by Critz »

I'm back ppl!!!! :X:X
samp://188.212.107.162:7777/
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

ce am zs cand s-a deschis serverul? ca va ajunge in aceasi situatie iar, si asa s-a intamplat, pacat
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Critz
Sr. Member
Sr. Member

Post by Critz »

in ce situatie sa ajunga ma?
serverul nu e "deschis" la propriu, o sa se deschida in 2 saptamani, cand o sa se dea wipe...
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

Critz wrote:in ce situatie sa ajunga ma?
serverul nu e "deschis" la propriu, o sa se deschida in 2 saptamani, cand o sa se dea wipe...
nici nu stii despre ce e vorba, nu stii u istoria acestui server, o sa se dea wipe, se va incepe de la capat, cand vor ajunge levelurile pe la 20 si cv se va inchide iar, asa a fost mereu...
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Critz
Sr. Member
Sr. Member

Post by Critz »

om trai si om vedea ...... dar eu sper sa nu se mai inchida dai nou.....
weirdo
Jr. Member
Jr. Member

Post by weirdo »

Aici trebuie cineva care sa se ocupe calumea` de serveru` asta,nu c8chii de 14 anisori.
Domnu...daca vrei sa arati ca esti matur,demonstreazo`,si fa ceva bun din serveru` asta.
Critz,faci+1 la greu,ce sa zic eu :\.
Vai de ce a ajuns serverul asta,imi pare rau pentru el :).
Image
Critz
Sr. Member
Sr. Member

Post by Critz »

weirdo tata nu postez pt +1 pt ca pur si simplu nu am nimic de castigat din asta.
Tu ce alt ceva sti sa faci in afara sa critici? Asa sa stai pe bara si sa dai cu paru e simplu.
Walkman
Newbie
Newbie

Post by Walkman »

Puneti ma un admin sa dea tot ce aveau playerii inapoi.
Critz
Sr. Member
Sr. Member

Post by Critz »

Admin e Maxim....dar el intra mai pe seara....Fa si tu ceva util pana atunci...de ex: am stat 3 ore pe srv si cum nu aveam ce face m-am dus la ferma. Iau 1500$ pe tura.Am facut pana m-am plictisit si dupa l-am lasat pe fratimiu sa faca. Ce e asa greu de gasit sa faci ceva util cand nu ai ce nu ai ce face?....
De exemplu eu am strans facut 900k si mi-am luat bullet si infernus, masinile mele preferate.

Dar adevarul e ca mai trebuie un admin.... poate o sa intre CiuChy si o sa ia admin...
Walkman
Newbie
Newbie

Post by Walkman »

Critz wrote:Admin e Maxim....dar el intra mai pe seara....Fa si tu ceva util pana atunci...de ex: am stat 3 ore pe srv si cum nu aveam ce face m-am dus la ferma. Iau 1500$ pe tura.Am facut pana m-am plictisit si dupa l-am lasat pe fratimiu sa faca. Ce e asa greu de gasit sa faci ceva util cand nu ai ce nu ai ce face?....
De exemplu eu am strans facut 900k si mi-am luat bullet si infernus, masinile mele preferate.

Dar adevarul e ca mai trebuie un admin.... poate o sa intre CiuChy si o sa ia admin...

Eu nu mă joc sa strang bani să-mi cumpar case masini ,eu mă joc ca să ma distrez, dar la moment ce nu-i nimenipe server nu am ce face , nu ai de unde să ei o carte de telefoane să afli numărul cuiva să vorbeşti cu el, toate 24/7 închise că sunt necumpărate, doar unul cumpărat de joeman şi pe ala îl tine închism, admini pe server în timpul zilei nu găsesti ca să te ajute cu ceva.
Post Reply

Return to “Diverse”