CHAT <<<===

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
wolff
Full Member
Full Member

Re: CHAT <<<===

Post by wolff »

iepuras de acum incepi si sa minti, poate nu folosesti cuvantul vaca, dar ''ratat'' folosesti in mod sigur, nu are rost sa mai lungim discutia asta, oricum sunt vorbe in vant. de acord cu Madutza si acum....

un exemplu:
Iepuras wrote:SALUT BINE AI VENIT ! SI NU TE UITA ATATA LA RATATI CA WOLFF CA E CAM DUS CU CAPUL !!!da si vezi si tu cu codurile alea...
P.S : acel wolf de pe server nu sunt eu
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: [MANIFEST]
Jucator CS ?: Da

Post by [MANIFEST] »

COmportamentul inadecvat si folosirea codurilor duc la niste greseli grave..mai ales injuraturile la adresa adminilor..---->ban pentru 999999 minute deoarce incalca regulamentul .Intru cat toate sunt greseli grave,se pedepsesc cu ,,masuri echivalente''

Sper ca m-am facut inteles...ok spune-ti pararea nu ma int eu regulamentul acela il voi respecta..imi pasa de acest forum..si uan este forumul..una este create.zonek.ro..akolo vorbim de lucruri serioase..nu este loc de glume,altfel riscam pierderea playerilor.o zi buna.:D

REPET NU DAM BAN LA CEI CRE INJURA ODATA,DE 2,SAU DE 3 ORI,CI LA CEI CRE FAC ASTA IN MOD CONSTANT,DEFIECARE DATA CAND PAsESC PE SERVER(la fel si cu codurie)

PS:Nu mai vreau sa contiunui pe aceasta tema...nu voi mai raspunde..deci sper ca ati inteles cu totiii:)
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
Madutza
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

Esti atat de slab, incat nu esti in stare sa porti o discutie (initiata de tine) pana la capat. Chiar ca nici n-are rost sa-mi bat capu' cu tine ! Traieste in lumea ta in continuare, ca oricum vezi numai ce-ti convine !
Image
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

s-au incins spiritele
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member

Post by [MANIFEST] »

LOOOL madutza ma surprnzi!!!LOOL!!Ce ai domnisoara?Nu te-ai trezit bine?Eu habar nu am de ce te-ai bagat in treaba aia..era destinata adminilor..stai lin te rog...nu vreau sa ma cert cu nimeni...cred ca ai suferit ceva in viata amoroasa..altfel nu imi inteleg..hmm..si sa te mai cred ca esti matura?:|Un om matur nu ar raspunde in halul asta ...chiar ai chef de cerata aiurea..nu ti-a adus nimeni nici o acuzatie..nu s-a plans nimnea de nimic..nu evzi ca evoci aiurea?vrei saterminam si sa ne impacam bine..nu tot bine..mi s epare absurd..sincer de la o persoana ca tine nu ma asteptam...din ce in ce mai multi oamni de pe forumul acesta isi schimba fata..ciudat nu?
Image

Just Black and White!

Madutza
Hero Member
Hero Member

Post by Madutza »

Nu stiu ce te surprinde atat de tare. Asta sunt, asta am fost mereu. La replica de adineauri nu te-am jignit, a fost mai mult o provocare pe care n-ai fost in stare s-o intelegi, si tot tu aduci vorba de maturitate.

Era adresat adminilor ceea ce ai scris tu atunci, dar ii privea pe jucatori. Eu fac parte din categoria aia. Nu inteleg de ce te agiti atat de tare pt ca m-am bagat. In postul ala nu te-am jignit, nu m-am adresat in exclusivitate tie, ci am vorbit la modul general. Trebuia analizat de mai multe capete, nu doar de tine ! Calmeaza-te. Acum inteleg de unde si regula cu "ban 99999 persoanelor ce jignesc admini", are legatura cu impulsivitatea ta.

Cat despre viata mea personala, amoroasa, nu te priveste deloc pe tine ! Te-as ruga sa te legi de aspectele ce au legatura cu comunitatea Zonek, nu de cele care te intereseaza si au legatura cu viata privata.
Image
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member

Post by [MANIFEST] »

Ok..ok..cum zici tu,:)...nu ma bag...esti mai mare c amine si ascult de tine:|..fie..nu din cauza aia era amx_banip nick 99999999 incompetent....aia era doar pentru cei care dupa gag contiunua cu sayteam@ sa injure..fie nu stiu ce intelegi..Pace?:)
Image

Just Black and White!

Madutza
Hero Member
Hero Member

Post by Madutza »

La asta ma refeream:
[MANIFEST] wrote:injuri stafful,admini owneri si celellate: amx_banip nick 9999999 incompetent
Ok... Pace...
Image
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member

Post by [MANIFEST] »

Am inteles ca si tu ai folst admin pe alte severe..ti-ar convenii ca unii playeri sa te injure in fel si chip?si dupa ce ii dai gag..sa continue cu say_team@??Tu cum ai reactiona...un simplu gag?:|hmm..
Image

Just Black and White!

Madutza
Hero Member
Hero Member

Post by Madutza »

[MANIFEST] wrote:Am inteles ca si tu ai folst admin pe alte severe..ti-ar convenii ca unii playeri sa te injure in fel si chip?si dupa ce ii dai gag..sa continue cu say_team@??Tu cum ai reactiona...un simplu gag?:|hmm..
Crezi ca nu mi s-a intamplat ? Am fost numita "curva" doar pt ca jucam CS sau pt ca le dadeam gag. Am fost injurata de jucatori in fel si chip. Injuriile aduse adminilor si jucatorilor se sanctionau in mod egal, de asta eram revoltata cand am vazut cum se pedepseste aici. Adminul este un jucator ca oricare altul, numai ca in plus beneficiaza de anumite comenzi necesare pt pedepsirea unor jucatori care incalca reguli.

Sunt constienta ca fiecare comunitate isi face propriile reguli dupa care se ghideaza, dar sincer, banul pe care i-l dati jucatorului care v-a injurat pe voi, se da pe durata prea mare.
Gandeste-te ca toti avem momentele noastre proaste, unii se enerveaza mai repede, altii se exteriorizeaza diferit la nervi, si am vazut cu totii ca din categoria asta face parte majoritatea. Ce facem in cazul asta ? Banam mai mult de jumatate din comunitate pt 99999 minute ? Banul cine stie in cati ani expira... Il anunta cineva pe jucator ca i-a expirat banul si ca poate reveni pe server, in caz ca el a uitat ? Cu cine te mai joci pe server atunci ?

Uite cum era la noi, in vechea comunitate :
Unul din ei a injurat un jucator ? I-am dat gag. Unul din ei m-a injurat pe mine (sa presupunem in calitate de admin), i-am dat gag. Continua sa ma injure cu u@ ? Ban 100 min. I-a expirat gagul si continua sa injure jucatorul ? Ban 100 min. I-a expirat gagul si continua sa ma injure pe mine ? Are ban 100 min. Se reconecteaza pe server in momentul in care a luat gag ? Are iar ban 100 min. Cum am mai spus, suspendarea aceasta are rol de pauza pt jucator, timp in care sa-si calmeze nervii, sa bea o gura de apa, sa se gandeasca la ce a gresit.

Sunt total impotriva celor ce isi manifesta nervii injurand pe cine le sta in cale. Gandesc asa: Ai nervi ? Fa un dus rece si revino-ti, nu-ti varsa tu nervii pe altii, pt ca nu ai niciun drept !(de asta am fost si impotriva lui Iepuras, care le cerea celorlalti sa nu mai jigneasca, si in schimb continua el s-o faca). Dar si daca se ajunge la asta, nu consider ca e un lucru atat de grav, cat sa nu-i permita jucatorului sa se mai joace pe server 34 de ani, sau cat o dura banul ala.
Image
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member

Post by [MANIFEST] »

LOOl..nu dau 999999 ,999999 era o expresie..de obicei dau 500,99999 inseamna 2 luni:P..oricum..nu mi se pae un subiect de dezbatut...:)Nu isi varsa nimenea nervi pe alticineva..apropo te invit pe create.zonek.ro sa vezi si tu ce playeri avem:)..poate iti vei schimba pararea:)
Image

Just Black and White!

wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

[MANIFEST] wrote:LOOl..nu dau 999999 ,999999 era o expresie..de obicei dau 500,99999 inseamna 2 luni:P..oricum..nu mi se pae un subiect de dezbatut...:)Nu isi varsa nimenea nervi pe alticineva..apropo te invit pe create.zonek.ro sa vezi si tu ce playeri avem:)..poate iti vei schimba pararea:)
desigur, daca am luao cum zici tu manifest, primii care ar trebui sa fie banati pentru 99999 sunt unii din staff...
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Madutza
Hero Member
Hero Member

Post by Madutza »

[MANIFEST] wrote:LOOl..nu dau 999999 ,999999 era o expresie..de obicei dau 500,99999 inseamna 2 luni:P..oricum..nu mi se pae un subiect de dezbatut...:)Nu isi varsa nimenea nervi pe alticineva..apropo te invit pe create.zonek.ro sa vezi si tu ce playeri avem:)..poate iti vei schimba pararea:)
Nu-mi spune ca atunci cand banezi pe cineva, numeri si cati de "9" pui, ca asta nu mai cred ! Acum apare "99999", in alta parte "99999999", cine sa va mai inteleaga ? Nu ne lua pe noi cu "expresii", fii clar ! Daca aveti reguli, faceti in asa fel incat sa fie concrete si sa ofere informatii precise, nu sa le schimbati voi de la o clipa la alta !

Ma rog... Nu ajung nicaieri cu voi, sunteti schimbatori unii, auriti altii (in niciun caz nu te-am facut aiurit pe tine), si va mai intrebati de ce se iau jucatorii de voi...

PS: Stiu ce jucatori aveti, imi mai petrec si eu timpul cu ei pe server din cand in cand, dar stiu si ce admini aveti si ce vocabular folosesc, de mi-e mie rusine pt imaginea comunitatii. In multe cazuri le dau dreptate jucatorilor care se iau de admini. Ii respect din suflet pe unii, chiar merita acces deplin in comunitate (scotty, kelloo, Sl@ke, Law, willi, dragosh, Rbk si poate inca 1-2); dupa parerea mea, ei isi fac treaba ca la carte, in timp ce altii trebuie doborati pt ca fie nu isi fac treaba, fie injura ca la usa cortului, fie fac abuz de comenzi, fie traiesc in lumea lor si nu iau nicio masura impotriva codatilor (da, aveti si d'astia)...
Image
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

Madutza wrote:
Nu-mi spune ca atunci cand banezi pe cineva, numeri si cati de "9" pui, ca asta nu mai cred ! Acum apare "99999", in alta parte "99999999", cine sa va mai inteleaga ? Nu ne lua pe noi cu "expresii", fii clar ! Daca aveti reguli, faceti in asa fel incat sa fie concrete si sa ofere informatii precise, nu sa le schimbati voi de la o clipa la alta !

Ma rog... Nu ajung nicaieri cu voi, sunteti schimbatori unii, auriti altii (in niciun caz nu te-am facut aiurit pe tine), si va mai intrebati de ce se iau jucatorii de voi...

PS: Stiu ce jucatori aveti, imi mai petrec si eu timpul cu ei pe server din cand in cand, dar stiu si ce admini aveti si ce vocabular folosesc, de mi-e mie rusine pt imaginea comunitatii. In multe cazuri le dau dreptate jucatorilor care se iau de admini. Ii respect din suflet pe unii, chiar merita acces deplin in comunitate (scotty, kelloo, Sl@ke, Law, willi, dragosh, Rbk si poate inca 1-2); dupa parerea mea, ei isi fac treaba ca la carte, in timp ce altii trebuie doborati pt ca fie nu isi fac treaba, fie injura ca la usa cortului, fie fac abuz de comenzi, fie traiesc in lumea lor si nu iau nicio masura impotriva codatilor (da, aveti si d'astia)...
m-ai pus al treilea [-( sa nu te mai prind pe server:))))
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
Madutza
Hero Member
Hero Member

Post by Madutza »

Sl@ke wrote:m-ai pus al treilea [-( sa nu te mai prind pe server:))))
:)) Ma ierti tu. :*
Image
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”