Cereri UnBan!

[Mod: Classic] [IP:45.11.228.44] [PORT:27015] [STATUS: ImageImage
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: [MANIFEST]
Jucator CS ?: Da

Re: Cereri UnBan!

Post by [MANIFEST] »

madutza aici intram in alte subiecte...noi suntem admini si nu mai avem de gand sa ne lasam batjocoriti de asa zisi playeri..regulile astea sunt de cand lumea..intra pe ce servere ai tu chef si injura admini..nu iti iei ban?:|...nu te mai amesteca..chiar e aiurea...create.zonek.ro este un server populat si foarte bine conceput IAR NOI ADMINII NU AVEM CHEF SA LASAM ANUMITI INDIVIZI INCOMPETENTI SA NE STRICE COMUNITATEA!!...sper ca m-am facut inteles.O zi buna.

PS:NU DAM BAN LA CEI CARE ANUNTA CODATII,SAU LE PASA DE SERVER SAU IJURA CA NU LE-a MERS UN FRAG,LE DAM BAN CELOR CARE SUNT INDISCIPLInATI SI COMIT GRESELI..deocmadata nu ne-a atras nimeni atentia ca nu ne facem treaba bine,mie cel putin.Asta era pentru admini,sa vad care este pararea lor..cat despre redirecte nu inseamna ca daca ti redirecte esti 100% adminul perfect,trenuie sa pui suflet si munca in asta,sa fi prezent si sa scapi zerverul de asa zisi indivizi..eu redirecte le tin de fiecare data cand sunt la pc..ca apar mai greu asta este ala treaba.

Ma scuzati pentru off..dar sunt lucri care ajuta la continuitatea acestui server.BAFTA!
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
palm
Jr. Member
Jr. Member
Nick:: CokeJR/Palm

Post by palm »

palm cu parare de rau te anunt..dar daca ti se face ecranu negru cand cineva face poze..e cfg cu silent aim wall &auto dezactiveted..eu asa cred..am mai intalnuit astfel de cazuri..poate fi si din cs..oricum in mod normal nu ar trebui s afie asa..voi ce ziceti?:S

Fara suparare joc couter-strike si fac servere de'la varsta de 8 ani pun suflet pe jocu asta nu vin niste incompetenti ca wolff care "Daca el habar nu are sa joace counter-strike sa i lase pe alti care stiu si pun suflet pe jocu asta te rog mai bine abtinete sa vorbesti ca esti in plus pe aici cat despre tine manifest nu am jucat cu'cod niciodata anuntama cand esti pe server prin pm sa intru si sa joc :) sa vezi ca rup si nu am nimic si cum poti sa zici "cfg cu silent aim LOL" numai copii de 12 ani cred in asa ceva creez si eu cfg-uri am si un site de ele in cfg se poate pune no'reocoil+un dll nici de cum aim ? aimu este ala atunci cand dai numai hed si sare tinta :) + dupa cum am spus nu imi merg codurile pentru ca nu imi merge OPENGL sau asa e la voi intra cineva pe server joaca bine da hed si bla'bla'bla si gata am aim :) nici macar nu am putut sa zic nimica sl@ke nici macar nu te'ai uitat pe mine mi'ai dat ban pur si simplu nu cred ca admini trebuie sa asculte de playeri tu ai ascultat de playeri deace'ia mi'ai dat ban! dupa cu am spus cei care nu stiu sa joace "nu ma refer profesional sa stie cat de cat ce e counter-strike sa'se abtina sa ma judece asa aiurea" da'timi ban pe server nici ca o sa mai intru credeam ca cei depe zonek sunt oameni de treaba da'r mam inselat numai copilasi increzuti Bafta!
ps: Oricum am steam stiu ce fac si cum fac puteti crede ce vreti ! daca vreti sa'va demonstrez pm si o sa'va arat!
Sl@ke
Full Member
Full Member
Nick:: Sl@ke

Post by Sl@ke »

vezi cum vorbesti prostii.... de unde stii tu ca nu m-am uitat pe tine??? stai linistit ca nu te plange nimeni daca pleci...
Image

Lașii mor de mai multe ori înaintea morții lor.
palm
Jr. Member
Jr. Member

Post by palm »

nustiu cine vorbeste prosti explica te uitai pe mine ce faceam ce'ai vazut de mi'ai dat ban etc
[MANIFEST]
Hero Member
Hero Member
Nick:: [MANIFEST]

Post by [MANIFEST] »

ok gata cu tam tamul..certe un lucru il mai prinde careva cu cod..ban permanent..nu mai stam la discutii,si da exista cfg cu recoil..nu e cod?cauta pe net ca e plin:)...oircum azi te-am vazut cum jucai..nu parea ca ai cod...va rog sa incheiem discutia si sa ne vedem de treaba.:)...parca era sursa ta zilnica de amuzament?:|:):D:X
Image

Just Black and White!
Speranta celor invinsi este sa nu mai spere in ea.
Creative remix....Music is life....Music is me..music is .....:X
1KILL,1 MORE,1 HEAD,1 SHOT------>

Life=Money,Life=Fest,Life is a MoneyFest!
palm
Jr. Member
Jr. Member

Post by palm »

ok gata cu tam tamul..certe un lucru il mai prinde careva cu cod..ban permanent..nu mai stam la discutii,si da exista cfg cu recoil..nu e cod?cauta pe net ca e plin:)...oircum azi te-am vazut cum jucai..nu parea ca ai cod...va rog sa incheiem discutia si sa ne vedem de treaba....parca era sursa ta zilnica de amuzament?:|:):D:X
certe un lucru il mai prinde careva cu cod..ban permanent.
Voi nu intelegeti ca nu am cod.. in fine subiect loked
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

palm wrote:nustiu cine vorbeste prosti explica te uitai pe mine ce faceam ce'ai vazut de mi'ai dat ban etc
ce o sa vad si data viitoare cand iti dau ban...
Image

palm
Jr. Member
Jr. Member

Post by palm »

Sl@ke abea astept alte servere nu mai sunt? conteaza ca nu sti sa adminezi hai datimi ban pe server nu toti sunt noobi asa cum credeti voi :-j
Sl@ke
Full Member
Full Member

Post by Sl@ke »

palm wrote:Sl@ke abea astept alte servere nu mai sunt? conteaza ca nu sti sa adminezi hai datimi ban pe server nu toti sunt noobi asa cum credeti voi :-j
cred ca ai ramas repetent la romana... mai foloseste si tu semnele de punctuatie...
Image

palm
Jr. Member
Jr. Member

Post by palm »

Sl@ke ce ma tie ciuda de adevar? ca esti un nob? nu ai ce cauta pe zonek mai spalate ca deja ia'i imputit pe toti ciudosule cel mai praf admin depe server sl@ke joacate cu papusile bai basinosule imi puteti da ban pe forum cu oameni ca asta nu veti face nimic cu serveru ;)
Madutza
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

Ma bag si aici, pt ca ma enerveaza la maxim astia care injura in draci si jignesc, crezand ca asa rezolva problemele. Va credeti superiori ? Demonstrati cu vorbe inteligente !
palm wrote:Sl@ke ce ma tie ciuda de adevar? ca esti un nob? nu ai ce cauta pe zonek mai spalate ca deja ia'i imputit pe toti ciudosule cel mai praf admin depe server sl@ke joacate cu papusile bai basinosule imi puteti da ban pe forum cu oameni ca asta nu veti face nimic cu serveru ;)
Si oare tu esti de parerea ca, cu oameni ca tine, comunitatea va ajunge undeva ? Personal, cred ca exact cei ca tine distrug tot ce ating.
Image
palm
Jr. Member
Jr. Member

Post by palm »

Madutza jet nu te'a bagat nimeni in seama in subiectu asta mai bine taci ca esti in plus asta e treaba intre admin :) fetele sa'se joace mario
wolff
Full Member
Full Member

Post by wolff »

palm wrote:Madutza jet nu te'a bagat nimeni in seama in subiectu asta mai bine taci ca esti in plus asta e treaba intre admin :) fetele sa'se joace mario
ba comunistule dispari de aici :))
Image

Image

Uploaded with ImageShack.us
Madutza
Hero Member
Hero Member
Jucator SA:MP ?: Nu
Nick:: Madutza

Post by Madutza »

wolff wrote:
palm wrote:Madutza jet nu te'a bagat nimeni in seama in subiectu asta mai bine taci ca esti in plus asta e treaba intre admin :) fetele sa'se joace mario
ba comunistule dispari de aici :))
=)) Asta, cel putin, a fost dragut cu mine. Altu' mai nu stiu cand, ma trimitea la gatit sarmale, ca n-am eu ce cauta la CS. :))

Uite ca sunt fete care mai joaca si CS, le mai vezi postand pe forumuri de genul asta din cand in cand si, ce e cel mai important, isi stapanesc nervii, nu si-i afiseaza peste tot, ca sa dea impresia ca au probleme cu sistemul nervos central, cum faci tu pe-aici.
Image
palm
Jr. Member
Jr. Member

Post by palm »

Madutza hai ca o dam in offTOPIC :)) las'o balta oricum nu mai joc pe zonek injurama cat vrei >:)
Post Reply

Return to “Bucuresti Create Server”