http://www.traileraddict.com/trailer/ja ... noxville-i

nu-mi place deloc....Madutza wrote:Nu cred ca am intalnit vreun baiat care sa nu adore experimentele nebunilor astora.
Am vazut si eu cateva faze dintr-unul din filmele astea pt ca se uita fratimiu', dar sincer, pe mine ma dezgusta. Sunt prea vulgari, prea tampiti, unele experimente nu-si au rostul si imi par de prost gust. Admir, totusi, curajul lor, de a se expune durerii si penibilului.
OK, esti primul.Sl@ke wrote:nu-mi place deloc....Madutza wrote:Nu cred ca am intalnit vreun baiat care sa nu adore experimentele nebunilor astora.
Am vazut si eu cateva faze dintr-unul din filmele astea pt ca se uita fratimiu', dar sincer, pe mine ma dezgusta. Sunt prea vulgari, prea tampiti, unele experimente nu-si au rostul si imi par de prost gust. Admir, totusi, curajul lor, de a se expune durerii si penibilului.
ok, esti al doilea:))Sergent Rico wrote:Nici eu nu ma omor dupa filmele lor.
Si eu, al treilea :))Sl@ke wrote:ok, esti al doilea:))Sergent Rico wrote:Nici eu nu ma omor dupa filmele lor.
a-nceput sa-mi placa:))Madutza wrote:Sa'ti amintim ca nici tie nu'ti place filmul? :)) Tu ce (nu) esti?
=))))))))):)))))=)))Zise Sl@ke=))Sl@ke wrote:a-nceput sa-mi placa:))Madutza wrote:Sa'ti amintim ca nici tie nu'ti place filmul? :)) Tu ce (nu) esti?