plangere Alcatraz DM

Zona reclamatiilor si plangerilor ce au legatura cu serverul Zonek SA:MP Official Server
Post Reply
LSDtrip
Newbie
Newbie

plangere Alcatraz DM

Post by LSDtrip »

Nickul meu: LSDtrip
Nickul reclamatului: Alcatraz
Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/268/samp029hc.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/51/samp030ck.png/
Descriere a situației : Mergeam spe LS iar el venea dinspre LS si ne-am ciocnit ... amandoi circulam neregulamentar pe portiunea de iarba (nu era nimeni pe contrasens, mergeam pe iarba). Mie mi s-a parut ca a venit intentionat in mine si am mers dupa el si i-am spus "se zice pardon" (dupa cum se observa in poza). El a iesit din masina si a tras in mine. Regulamentul spune ca pana la ora 20:00, gangsterii nu au voie sa faca DM. Eu am luat faction warn pentru asa ceva, tot din cauza lui. Deci vreau sa se faca dreptate si sa primeasca si el pedeapsa pe care am primit-o eu. Multumesc anticipat ! :) PS: in cea de-a doua poza se vede ora la care s-a intamplat totul, in prima poza nu apare ora (probabil bug). A doua poza e dupa ce m-am respawnat la casa cand m-a omorat Alcatraz.
Martori: -
Alcatraz
Sr. Member
Sr. Member

Re: plangere Alcatraz DM

Post by Alcatraz »

Bun.. Macar modelul de plangere este corect.
1. Chestia cu ora 20:00 era valabila doar in momentul in care aveai lider, adica atunci cand PiTiC era lider la Camataru, (motivul pentru care nu ne atacam toata ziua este simplu.. asa stabilisem cu PiTiC sa facem DM doar dupa ora 20:00). Imi pare rau dar PiTiC nu mai este lider la Camataru asa ca intelegerea a picat.
2. Esti mafiot... asta e treaba noastra sa ne omoram rivalii. Din moment ce iei 1k pentru rival omorat nu inteleg de ce nu ar fi voie sa omori un rival.
3. Pana nu apare iar un lider care sa se implice nu mai exista nicio regula legata de DM
Don Alcatraz
Kimy009
Sr. Member
Sr. Member

Post by Kimy009 »

esti rival la gang cu el e ceva normal !!!
staralex
Newbie
Newbie

Post by staralex »

Bun.. Macar modelul de plangere este corect.
1. Chestia cu ora 20:00 era valabila doar in momentul in care aveai lider, adica atunci cand PiTiC era lider la Camataru, (motivul pentru care nu ne atacam toata ziua este simplu.. asa stabilisem cu PiTiC sa facem DM doar dupa ora 20:00). Imi pare rau dar PiTiC nu mai este lider la Camataru asa ca intelegerea a picat.
2. Esti mafiot... asta e treaba noastra sa ne omoram rivalii. Din moment ce iei 1k pentru rival omorat nu inteleg de ce nu ar fi voie sa omori un rival.
3. Pana nu apare iar un lider care sa se implice nu mai exista nicio regula legata de DM
Don Alcatraz

Asta este corect nu este lider nu face nimeni regulile.
Critz
Sr. Member
Sr. Member
Jucator SA:MP ?: Da
Nick:: Critz
Jucator CS ?: Da

Post by Critz »

nu intentionez sa fac +1, dar va rog sa nu mai postati daca nu e treaba voastra.....Kimy si staralex
REGULA 2 spune clar : 2. La plangere nu ai voie sa postezi daca nu esti martor,reclamant ,reclamat sau admin.Cine posteaza doar pentru a isi spune parerea o sa primeasca warn.
samp://188.212.107.162:7777/
Post Reply

Return to “Plangeri”