Sti ceva? nici nu trebe sa mi'l scoti daca atat de duce capuIepuras wrote:^^_FlAvYuS_^^ ma baeatule dupa aimul carel aviai nici nu mia trebuiau poze asa banul ramane eu ban aiurea nu dau sa stii...

Post by ^^_FlAvYuS_^^ »
Sti ceva? nici nu trebe sa mi'l scoti daca atat de duce capuIepuras wrote:^^_FlAvYuS_^^ ma baeatule dupa aimul carel aviai nici nu mia trebuiau poze asa banul ramane eu ban aiurea nu dau sa stii...
taremi plac mie destepti de astia ca tine care stiu tot numai cu vorba ...^^_FlAvYuS_^^ wrote:Sti ceva? nici nu trebe sa mi'l scoti daca atat de duce capuIepuras wrote:^^_FlAvYuS_^^ ma baeatule dupa aimul carel aviai nici nu mia trebuiau poze asa banul ramane eu ban aiurea nu dau sa stii...![]()
=)) n'ai ce sa faci :)) doamne cica aim :))))) Ori bagati admini calumea ori inchideti srv... poti sa faci ma diferenta iantre un jucator bun si unul bu? Eu jucam cu deastea prafi atunci era si normal sa dau hs dupa hs , dar na nu te duce capu asta este.... Ceau!
Iepuras wrote:taremi plac mie destepti de astia ca tine care stiu tot numai cu vorba ...^^_FlAvYuS_^^ wrote:Sti ceva? nici nu trebe sa mi'l scoti daca atat de duce capuIepuras wrote:^^_FlAvYuS_^^ ma baeatule dupa aimul carel aviai nici nu mia trebuiau poze asa banul ramane eu ban aiurea nu dau sa stii...![]()
=)) n'ai ce sa faci :)) doamne cica aim :))))) Ori bagati admini calumea ori inchideti srv... poti sa faci ma diferenta iantre un jucator bun si unul bu? Eu jucam cu deastea prafi atunci era si normal sa dau hs dupa hs , dar na nu te duce capu asta este.... Ceau!
Post by dariusmare »
si cand team intrebat cine tia scos banu ai zis ca adminu (adica stiai ca ai luat ban pentru aim, eu tin minte foarte bine si nu merge faza ca o intrat altu cu nickul tau)... team intrebat care din admini si ai inceput sa zici ca o sa primesti slot...bla bla bla.... am vazut cererea ... BANUL RAMANE!dariusmare wrote:Nick: DaRiUs
Ip: 85.186.136.11
Adminul care a dat: Rab1eka(asa ceva)
Data si ora: 12:53 - 4.06.2011
Motiv: Cineva tot intra pe numele meu cu aim asa ca ia dat ban.Cand am intrat eu de la mine am putut intra deoarece am alt ip acasa si ma vazut adminu si mia dat iar ban.
si daca ai ip dinamic de ce ai scris ip la cerere?dariusmare wrote:Draga losera,Am ip dinamic si intru cand si cum vreau.
dati unban la cererea mea. Nu a fost el, stiu de ce este in stare si de ce nu este in staredariusmare wrote:la care cerere? unban sau admin?
I-am dat si eu Banip acum cateva zileRbI6ka wrote:si cand team intrebat cine tia scos banu ai zis ca adminu (adica stiai ca ai luat ban pentru aim, eu tin minte foarte bine si nu merge faza ca o intrat altu cu nickul tau)... team intrebat care din admini si ai inceput sa zici ca o sa primesti slot...bla bla bla.... am vazut cererea ... BANUL RAMANE!dariusmare wrote:Nick: DaRiUs
Ip: 85.186.136.11
Adminul care a dat: Rab1eka(asa ceva)
Data si ora: 12:53 - 4.06.2011
Motiv: Cineva tot intra pe numele meu cu aim asa ca ia dat ban.Cand am intrat eu de la mine am putut intra deoarece am alt ip acasa si ma vazut adminu si mia dat iar ban.
Post by create_my_ownp »
Post by [MANIFEST] »
Return to “Bucuresti Create Server”